Jestem tu od wczoraj i powiem szczerze jestem przerażona ilością otrzymywanych propozycji seksualnych. Zwłaszcza kiedy odzywają się do mnie chłopcy, którzy mogli by być moimi dziećmi. Nie wiem Panowie, czy uważacie że tylko zaczepką seksualną zachęcicie kobietę do odpowiedzi? Pewnie jest tu sporo takich Pań, ale należy mieć wyczucie odrobiny taktu, a nie od razu proponować seks, albo przesyłać zdjęcia swoich penisów. Sorki nie interesują mnie wasze penisy, na dzień dobry od razu blok. Miłego dnia życzę
kokietowanie
Możesz się z tego śmiać, mam to gdzieś! Jestem na kilku portalach i różne opowieści dziwnej treści kobiety opowiadają, ale jeszcze mi się nie przytrafił taki, który by zaczynał rozmowę w sposób oznaczający brak szacunku. Najwięcej kur... przeczytałam na forum FOTKOWYM!! żeby było ciekawiej. Widać reprezentujecie tutaj wyższy i jak to ktoś określił NOWOCZESNY poziom-listwy przypodłogowej 😏
Piszesz w takim tonie jakbym robila to codziennie i stawala w obronie setki ludzi :-).
Problem lezy po innej stronie, jeden zostal zbanowany - drugi nie, a nadal probuje zaczepiac. Jakos trzeba to skonczyc, bezmyslna wymiane postow, bo taki mam obowiazek.
Nie ech tylko tak. Jeżeli ktoś jedzie po użytkowniku po przysłowiowej bandzie, to chyba jest świadomy tego, że jak mu odwinie to łeb mu spadnie?! Chyba że to kolejny mamin synek który nawarzy piwa i chowa się za spódniczkę mamusi?!
Widzę, że tutaj niektórym strasznie się dowcip angielski wyostrzył. Szkoda tylko, że sami sobą niewiele więcej prezentują
Żenujący jest poziom tego co wnosisz do Forum. Nic oprócz pretensji do innych. Do tego nabijanie postów jeden pod drugim i nie na temat. Odpocznij od Forum.
Było dokładnie tak jak wyjaśniła :
Jeden z panów dostał bana za obrażanie a drugiemu za to samo jako nowemu uczestnikowi forum należała się reprymenda słowna i to właśnie Natalia poczyniła.
Mam wrażenie, że skończyły się ofiary na forum przez braki w nowych twarzach więc szukasz nowych i chętnych uczestników do słuchania tego bełkotu.
Jest jeden problem, szczerze mnie to nie interere w żadnym stopniu, a z sprzeczek internetowych i kłótni już dawno wyrosłam. Robisz tu cyrk pod publikę, tylko widzów brakuje.
Eot. To mój ostatni post w pani stronę, więc znając życie włączy pani bulwers po zakończeniu bana, proszę mnie wybaczyć z góry, że nie odpiszę.
Posłuchaj mnie imienniczko........(dla myślących) od bełkotu! Każda władza, nawet twoja podlega ocenie i krytyce! A że nie ma innej możliwości oceny twoje pracy pozostaje nam pisanie. Przywyknij do tego, albo nie pchaj się na afisz jak nie potrafisz. Przypominam tobie i twoim przydupasom że to właśnie dzięki nabijaniu i spamowaniu z osobnikiem o loginie tibauld którego bronisz jak lwica, dostałaś tutaj moda. Nie odpisuj, bo w przeciwieństwie do innych dyskusja z tobą nie sprawia mi żadnej przyjemności. Nara.
Co ja bym bez Ciebie robiła.
Krytyka musi być konstruktywną. To co piszesz jest po prostu śmieszne, Ryszard próbował Ci to ponownie wyjaśnić lecz widzę, że zdanie innych się nie liczy. Masz bardzo subiektywne i ograniczone poglądy, a co za tym idzie? Dyskusja naprawdę nie ma sensu, więc proszę odstosunkowac się od mojej osoby. :-)
Pozdrawiam!