Czy znajdą się tu takowe dziewczyny jeszcze tutaj o których wspomniałem w tytule czy już przemiły z wiatrem i duchem postępu cywilizacyjnego. Zastanawia mnie jedno mianowicie dlaczego większość Dziewczyn tutaj co widać po ich zdjęciach w profilu potrafi świecić tylko swoimi piersiami czy pośladkami a nie potrafi zaświecic swoim rozumem.
lista tematów
Czy są jeszcze tutaj na tym portalu dziewczyny , naturalne, ciche, skromne strona 5 z 12
No coś Ty, przecież to absolutnie pierwszy raz, kiedy wyrażam swoją opinię o tych damsko-męskich gównoburzach na forum. Choćbyś przeszukała wszystkie tego typu tematy to i tak nie znajdziesz tam żadnej mojej wypowiedzi na ten temat. To jasne, że nie mam swojego zdania tylko powtarzam za kimś żeby się przypodobać :D
Konto usunięte: przepiękne teorie
a teraz wciel je w życie - załóż sobie fikcyjny meski profil i bądź miłym chłopakiem i popisz z nimi to zobaczysz ile warte są twoje brednie
pozdro
Miałam :D Dla picu wstawiłam przystojnego lotnika i weszłam w stado żmij rzucając w nie gruszkę i wiesz co się okazało?! Towarzystwo tak zbaraniało, że bez słowa sprzeciwu wykonywało kolejne polecenia
Konto usunięte: a tu ładna laska rzuca coś o narzekaniu więc Ty żeby się przypodobać już dostajesz skrzydełek.
Na mnie twoje majki w paski wrażenia nie zrobiły więc lepiej nie wypowiadaj się za dużo na temat kobiet, bo sam nic lepszy nie jesteś od tych, które z takim upodobaniem krytykujesz :) Rozumiem, że poza cyckiem nic ciekawego do związku nie wnosisz i stąd 300 "wspaniałych". Po jednych "piniondzach" jesteś ty i one
Jak uwacie na co najbardziej kobiety zwracaja uwage??? Moje zdanie ale tylko moje....
Pozwole sobie ustawic pewna kolejnosc.
1. Wyglad.
2. Kasa, mieszkanie i samochod.
3. Charakter.
DaM080987: DaM080987 Wczoraj o 21:48 Jak uwacie na co najbardziej kobiety zwracaja uwage??? Moje zdanie ale tylko moje....
Pozwole sobie ustawic pewna kolejnosc.
1. Wyglad.
2. Kasa, mieszkanie i samochod.
3. Charakter.
według ciebie, co nie jest prawdą.
Dla mnie jest:
1. Charakter
2. wygląd
3. Kasa mieszkanie samochod
każda tak mówi - ale już to widze jak wiążesz się z menelem o gołębim sercu i zamieszkujesz z nim pod mostem by przezywać romantyczne zimowe wieczory walcząc o przetrwanie
mieszkasz i utrzymujesz się sama czy rodzice dają kasę i dach nad głową ?