Czy znajdą się tu takowe dziewczyny jeszcze tutaj o których wspomniałem w tytule czy już przemiły z wiatrem i duchem postępu cywilizacyjnego. Zastanawia mnie jedno mianowicie dlaczego większość Dziewczyn tutaj co widać po ich zdjęciach w profilu potrafi świecić tylko swoimi piersiami czy pośladkami a nie potrafi zaświecic swoim rozumem.
lista tematów
Czy są jeszcze tutaj na tym portalu dziewczyny , naturalne, ciche, skromne strona 4 z 12
przepiękne teorie
a teraz wciel je w życie - załóż sobie fikcyjny meski profil i bądź miłym chłopakiem i popisz z nimi to zobaczysz ile warte są twoje brednie
pozdro
Dawno, dawno temu w galaktyce/na fotce... to wystarczyło, że byłem miły i miałem jakieś pasje i dało się łatwo poznać kogoś do związku. :)
Albo odwiedzaja z Ukrytego Profilu i dają ocenki na TAK :) a jak sie do nich miło napisze to dodają do czarnej listy ;) Więc ja nie wiem na co one liczą,chyba bardziej na ilosc głosów niż na mądrą rozmowe :D totalnie zero myślenia moim zdaniem.
zakładają tu profile żeby podbudować swoje ego - poczucie dziesiątek komentarzy utwierdza je w przekonaniu że są takie ahhhhhh - ale tak naprawdę po paru zdaniach nie mają zbyt wiele do powiedzenia - oczywiście zdarzają się wyjątki. niby lubią szczerość itd ale jak napiszesz coś innego niż pochwała to zaraz wychodzi że jesteś dodany do czarnej listy lub lecą na Ciebie wyzwiska bluzgi
niby zajęte ale czegoś tam szukają ...
Nareszcie ktoś mądrze pisze ;) Wystarczy tylko myslec ze zrozumieniem :D ja o tym doskonale wiem bo to widać kto sie chce podbudować a kto nie ;)
Adrian3303: Żeby jeszcze mieli na co, ale oni robią problemy o takie pierdoły, że aż oczy bolą od czytania :D
to są jeszcze mentalne dzieci. A ja takich najbardziej lubie trollować...
Konto usunięte: niby lubią szczerość itd ale jak napiszesz coś innego niż pochwała to zaraz wychodzi że jesteś dodany do czarnej listy lub lecą na Ciebie wyzwiska bluzginiby zajęte ale czegoś tam szukają ...
znawca kobiet ;]