Czy przyjazni bez zaangażowania emocjonalnego miedzy kobieta a mezczyzna jest mozliwa?
lista tematów
Przyjaźń między kobietą i mężczyzną bez uczuć!Czy to możliwe? strona 4 z 13
No to "ładną"przyszłość jej gotujesz:) Strach się bać pytać
Ciekawość, to 1szy stopień do piekła i czasami lepiej za dużo się nie dowiadywać tym bardziej, że nie ma się pewności gdzie się po zadaniu pytania trafi :)
To coś jak ja :D Im więcej ktoś nade mną kazania prawi, tym gorzej dla niego :)
Nic jej nie gotuję, życzę powodzenia i szczęścia w życiu.
Konto usunięte: Ciekawość, to 1szy stopień do piekła i czasami lepiej za dużo się nie dowiadywać tym bardziej, że nie ma się pewności gdzie się po zadaniu pytania trafi :)
Jednakowoż w tym przypadku może działać jak miecz obusieczny. Nigdy nie wiadomo co by było gdyby...
Nie ma jak to być "poukładanym".
Jeśli są na prawdę atrakcyjni dla siebie to będzie dziecko ;) takie są prawa natury nie ma co gdybać
Konto usunięte: Hahah a jesli sa atrakcyjni dla siebie wzajemnie ? To ?? To przyjaźń jak to nazwac ?
Jeśli oboje nikogo nie mają i się sobie podobają i po głowie przelatują im myśli aby może jednak się puknąć ale żadne nie przyznaje się do tego to po prostu nic się nie dzieje ale jak się jednak pukną to uj z przyjaźni
Miałem koleżankę "kumpele" która miała nadwagę widywaliśmy się tak pogadać posmiać na piwo czy coś od wielu lat utrzymywaliśmy kontakt, no i w końcu wzięła się za dietę schudła z 15 kilo no i mimo woli nagle,zacząłem postrzegać w niej coś więcej i rozważać różne opcje więc to są instynkty. Takie jest moje zdanie ;)