Czy przyjazni bez zaangażowania emocjonalnego miedzy kobieta a mezczyzna jest mozliwa?
lista tematów
Przyjaźń między kobietą i mężczyzną bez uczuć!Czy to możliwe? strona 8 z 13
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Stylistykę wypowiedzi...he he powiadasz...:) Nie mam zamiaru ani się uczyć pisania zjadliwych komentarzy, ani tym bardziej wdawać się w polemikę z tobą...:) Dalej ziej żółcią...a może trzeba po prostu pogadać ze specjalistą...może problem ma podłoże innego rodzaju...pozdrawiam :)
a może wolisz pier...lenie o Szopenie? wybór należy do ciebie
Emanuell: Nie mam zamiaru ani się uczyć pisania zjadliwych komentarzy, ani tym bardziej wdawać się w polemikę z tobą...:)
kurcze, 1 przeboleje, 2 nie przeżyje
a po co? niech zieja inni,
przyznaję, że robią to niezbyt racjonalnie i pragmatycznie, ale są tacy uchachani i mają taką wielką nadzieję, że może tym razem uda sie Jagę udupić, że miałabym wyrzuty sumienia gdybym ich tego pozbawiła, w końcu jestem aniołkiem
Emanuell: a może trzeba po prostu pogadać ze specjalistą...może problem ma podłoże innego rodzaju...
myślisz o Bralczyku czy o Miodku? każdy słodki na swój sposób, obaj nieżli
odpozdrawiam
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Bycie miłym czy w drugą stronę?
Co Ty się dziwisz człowiekowi, który przyjaciół nie ma?
Poza tym zawsze możesz to inaczej widzieć.
Chciałem tylko powiedzieć, że nie jesteśmy tak skonstruowani, jak to sobie wyobrażasz.
Słoneczko za oknem i ptaków śpiewy.
Milym to Ty nigdy nie byles, wiec chyba logiczne, ze w druga strone.
Nic nowego.
Konto usunięte: Co Ty się dziwisz człowiekowi, który przyjaciół nie ma?
Poza tym zawsze możesz to inaczej widzieć.
To, ze nie mam ajfona 7 nie znaczy, ze nie wiem jak wyglada.
Nie nakrecaj sie. Znam granice i do niczego nie jestes mi potrzebny, o.
Konto usunięte: Chciałem tylko powiedzieć, że nie jesteśmy tak skonstruowani, jak to sobie wyobrażasz.
Słoneczko za oknem i ptaków śpiewy.
Ja Cie zrozumialam i za pierwszym razem. Jesli sie nie zgadzasz z moja opinia to chcialam poznac Twoja teorie jak to my jestesmy skonstruowani. Kazdy ma swoje zdanie i jak wiadomo nasze zawsze sie roznia. A to czy Ty moje akceptujesz czy nie, to wiesz gdzie mi to lata. .
Nie mam slonca.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Jak ja miłym nie byłem? Przecież już bardziej cukierkowy być nie mogę!
jestemwczorajsza: To, ze nie mam ajfona 7 nie znaczy, ze nie wiem jak wyglada.
Nie nakrecaj sie. Znam granice i do niczego nie jestes mi potrzebny, o.
Ja mam 7 calowe gówno.:(
No to powiało chłodem ze wschodu.
jestemwczorajsza: Ja Cie zrozumialam i za pierwszym razem. Jesli sie nie zgadzasz z moja opinia to chcialam poznac Twoja teorie jak to my jestesmy skonstruowani. Kazdy ma swoje zdanie i jak wiadomo nasze zawsze sie roznia. A to czy Ty moje akceptujesz czy nie, to wiesz gdzie mi to lata. .Nie mam slonca.
Bo to nie tak, że to nasza natura. Są jeszcze pewne przekazy podprogowe i takie tam.
Starzejesz się to zwisa tu i tam.
Z pewnością i dla Ciebie zaświeci słońce!
Nie rozsmieszaj mnie, bo mi sztuczna szczeka wyleci.
Chwalisz sie czy zalisz? .
Ja mam 5 calowe eldzi i jestem zadowolona.
Wychowano mnie tak, ze dobrem odwdzieczam sie za dobro.
Konto usunięte: Bo to nie tak, że to nasza natura. Są jeszcze pewne przekazy podprogowe i takie tam.
Starzejesz się to zwisa tu i tam.
Z pewnością i dla Ciebie zaświeci słońce!
To sobie porozmawialismy.
I to kto mowi, teee mlodociany pozycz na lifting.
Nie w tym tygodniu, taka mam brzydka pogode za oknem.
Widzisz gdzieś jakieś czołgi czy działa wymierzone w Ciebie? :O
jestemwczorajsza: Chwalisz sie czy zalisz? .
Ja mam 5 calowe eldzi i jestem zadowolona.Wychowano mnie tak, ze dobrem odwdzieczam sie za dobro.
We Francji musiałem coś sobie kupić i tak jakoś największy rozmiarowo wziąłem.
Nie jest zły, poza tym telefonów mam dwa. Drugi to "kalkulator"....
Czemu więc ja Twego dobra w swoją stronę nie zauważam? :(
jestemwczorajsza: To sobie porozmawialismy.
I to kto mowi, teee mlodociany pozycz na lifting.
Nie w tym tygodniu, taka mam brzydka pogode za oknem.
Dlaczego pokazują w mediach gejów? By to było powszednie. Przykładów można mnożyć...
Jeszcze czego, wypiękniejesz i poleziesz nie wiadomo gdzie. Niedoczekanie.
I kto powinien znaleźć sobie inne miejsce na ziemi?
Gdybym sie doczekala czolgow to uciekalabym z podkulonym ogonkiem. .
Chcesz powiedziec, ze to juz jest granica Twojej dobroci? :-D
Konto usunięte: We Francji musiałem coś sobie kupić i tak jakoś największy rozmiarowo wziąłem.
Nie jest zły, poza tym telefonów mam dwa. Drugi to "kalkulator"....Czemu więc ja Twego dobra w swoją stronę nie zauważam? :(
Nadal sie chwalisz, tylko jaki w tym cel..
Gdzies tam wyzej wspominalam, ze odwdzieczam sie. Ty akurat nie jestes zbyt dobry i mily w stosunku do mojej osoby.
Konto usunięte: Dlaczego pokazują w mediach gejów? By to było powszednie. Przykładów można mnożyć...
Jeszcze czego, wypiękniejesz i poleziesz nie wiadomo gdzie. Niedoczekanie.
I kto powinien znaleźć sobie inne miejsce na ziemi?
Wiedzialam, ze zaczepisz ten temat! Homofobia znow smierdzisz.
Ja mowie o tym jak jestesmy skonstuowani z dziada pradziada, ze plci przeciwne sie przyciagaja aby sie roznmnazac.. troche to zabrzmialo dziwnie, ale co tam.
A to, ze teraz na swiecie pojawily sie te parodie chodzace w parach nie znaczy, ze tak sa skonstuowani.. po prostu maja chora psychike lub wychowano ich w patologicznej rodzinie.. jakas musi byc tego logiczna przyczyna.
Sam lifting nie zrobi ze mnie pieknosci, nie badz az tak mily.
wcalezenieja, ja przeciez nie narzekam! Jedynie slonca brak, ale przyjdzie od was.
jestemwczorajsza: Gdybym sie doczekala czolgow to uciekalabym z podkulonym ogonkiem. .Chcesz powiedziec, ze to juz jest granica Twojej dobroci? :-D
Bez czołgów daję radę. Jak idą sobie ciemni, to idę przez środek, by mi miejsca ustąpili i brodacze tak robią.
Granica dobroci to może i nie, tylko nie wiem czy do Twej persony stopu nie ma. :)
jestemwczorajsza: Nadal sie chwalisz, tylko jaki w tym cel.. Gdzies tam wyzej wspominalam, ze odwdzieczam sie. Ty akurat nie jestes zbyt dobry i mily w stosunku do mojej osoby.
Kombinuj blondyno!
Prezenciki chcesz na profil czy parę 100 na konto?
jestemwczorajsza: Wiedzialam, ze zaczepisz ten temat! Homofobia znow smierdzisz.
Ja mowie o tym jak jestesmy skonstuowani z dziada pradziada, ze plci przeciwne sie przyciagaja aby sie roznmnazac.. troche to zabrzmialo dziwnie, ale co tam.
A to, ze teraz na swiecie pojawily sie te parodie chodzace w parach nie znaczy, ze tak sa skonstuowani.. po prostu maja chora psychike lub wychowano ich w patologicznej rodzinie.. jakas musi byc tego logiczna przyczyna.Sam lifting nie zrobi ze mnie pieknosci, nie badz az tak mily.
wcalezenieja, ja przeciez nie narzekam! Jedynie slonca brak, ale przyjdzie od was.
Ja nawiedzony człowiek, mógłbym jeszcze piece w Birkenau odrestaurować.
Ty to zawsze masz ten sam wydźwięk!
Logiczna przyczyna na chore zachowania, ciekawe.
To co zrobi? :O
Egoista ze mnie, nie wiem czy się z Tobą podzielę.
Konto usunięte: to idę przez środek, by mi miejsca ustąpili i brodacze tak robią. Granica dobroci to może i nie, tylko nie wiem czy do Twej persony stopu nie ma. :)
Agresja rodzisz agresje. :o. Brzydze sie tym.
Wlaczyles ten przycisk stopu jeszcze 10 lat temu i zapomniales o nim.
Po co? Sam potem sie spalisz. .
Doladowanie z timobajla, za symboliczna stowke.
Konto usunięte: Ja nawiedzony człowiek, mógłbym jeszcze piece w Birkenau odrestaurować.
Ty to zawsze masz ten sam wydźwięk!
Logiczna przyczyna na chore zachowania, ciekawe.
To co zrobi? :O
Egoista ze mnie, nie wiem czy się z Tobą podzielę.
Wiem o tym doskonale. I ten fakt mnie przeraza :o
Jako dobrze, ze mnie znasz.
Wierze w to, ze wszystko co mi obce musi miec jakies wyjasnienie.. nie burz mojego swiata ;-D
Podciagnie tu i owdzie, odejmie pare lat ale az nijak nie doda uroku.. od tego sa inne operacje.
Od Ciebie to ja akurat nic nie chce i nie prosze.
Ide patrzec jak swinie zabijaja, do potem!
jestemwczorajsza: Agresja rodzisz agresje. :o. Brzydze sie tym.Wlaczyles ten przycisk stopu jeszcze 10 lat temu i zapomniales o nim.
Jeszcze nigdy agresji nie było, się nie doczekałem. :(
Dopiero teraz mi o tym przypominasz?
Twoje niedoczekanie!
Z kim ja się zadaje. Czas przejrzeć na oczy.
jestemwczorajsza: Wiem o tym doskonale. I ten fakt mnie przeraza :o
Jako dobrze, ze mnie znasz.
Wierze w to, ze wszystko co mi obce musi miec jakies wyjasnienie.. nie burz mojego swiata ;-D
Podciagnie tu i owdzie, odejmie pare lat ale az nijak nie doda uroku.. od tego sa inne operacje.
Od Ciebie to ja akurat nic nie chce i nie prosze. Ide patrzec jak swinie zabijaja, do potem!
Teraz pomyśl co bym robił z resztą ludzi i o ile zmniejszyłaby się populacja.
Tak w sumie to wcale.
Bardzo boisz się o ten swój świat. :(
Silikonu się chce, jaka Ty niemądra.
Czujesz, że jesteś na straconej pozycji, to stąd.
Brutal z Ciebie. Biedna świnka.
Konto usunięte: Jeszcze nigdy agresji nie było, się nie doczekałem. :( Dopiero teraz mi o tym przypominasz?
Bo oni slabszych leszczy nie zaczepiaja, maja jakies wartosci.
Ktos mi mowil, ze ma idealna pamiec.
Srututututut .
Yyy chyba ja powinnam to napisac. :-D
Konto usunięte: Teraz pomyśl co bym robił z resztą ludzi i o ile zmniejszyłaby się populacja.
Tak w sumie to wcale.
Bardzo boisz się o ten swój świat. :(
Silikonu się chce, jaka Ty niemądra.
Czujesz, że jesteś na straconej pozycji, to stąd. Brutal z Ciebie. Biedna świnka.
My dazymy do zwiekszenia populacji!
No wlasnie, nie znasz a sie wypowiadasz.
Alez to oczywiste, ze sie boje. W wyimaginowanym swiecie czuje sie bezpieczna.
Na silikony Cie nie stac
Ze niby taki nieosiagalny jestes?
A jaki dobry pasztet.