jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 26 z 89
też nie przyjmujesz argumentów kobiet więc czego się spodziewałeś? żewyrzucimy przed Toba czerwony dywan?
masz błędne myślenie ... :) dobranoc;)
zaczynasz manipulować i kłamać bo to nie moja wypowiedz ,tylko zlepek wypowiedzi rożnych osób wiec pokazujesz na jakich wartościach bazujesz , totalnie dziecinna zagrywka brawo...
To jest argument "masz błędne myślenie"
Nie da się ukryć, że męska część w tym temacie została zmiażdżona jak niemiecki bunkier w Berlinie w 1945r. A największa zasługa w tym niepozornej blondynce, którą sobie obrali za cel licząc na łatwe zwycięstwo. Pozory ich zgubiły. Bo ta blondynka nie dość, że okazała się twardą zawodniczką to jeszcze przytłoczyła ich argumentami i inteligencją oraz dojrzałością nie pozwalając się sprowokować na chamskie i personalne zaczepki. . :)
zacznij pracować na siebie to zobaczymy jakie będziesz mieć priorytety ;) pozatym nic nowego nie wnosisz zaczynasz przynudzać i wkładać w moje usta nie moje wypowiedzi ,kopiując post a w środek wstawiając jakieś brednie i jak mam cie brać za poważną rozmówczynie ?
jesteś nierozgarnięta ,ale ok wytłumaczę ci jak by mi to powiedział facet to bys to mogła porownać do tego co wam powiedziała koleżanka od co :P
po prostuKasiaaa:
No też sie wypowiem :) widząc zdj niekórych kobiet na tym portalu to niewiem czy mam sie śmiać czy płakać. Kobieta powinna mieć szacunek do siebie i własnego ciała a nie świecić dupskiem gołym i cyckami . Wygląda to strasznie tandetnie i niesmacznie :) Kobiety tak nie znajdziecie faceta do związku tylko na seks i nic wiecej :) trzeba facetowi zaimponować np .inteligencją , myśle że to bardziej by ich kręciło a nie odrazu seks :) Wypowiadam sie bo smutne jest to że niektóre kobiety sie tak zachowują . Nie powiem facet święty nie jest bo jest typem wzrokowca ale bez przesady . Dobra lece bo zaraz hejty polecą :)
Kasia was podsumowała i zmiażdżyła ,tyle w temacie ,wypindrzone nieroby ,liczące na utrzymanie przez faceta :)
zastanawiam się dlaczego wylewa te swoje troski do niewłasciwych kobiet?? masz przykłady jak świecą dupą czy cyckami to tam sie udzielaj a nie tutaj