jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 28 z 89
Do takiego poziomu jak twój - listwy przypodłogowej szujo nie zejdę.Mam odruch wymiotny jak cie widzę stary rumolu jak smolisz cholewki do nastolatek. Chętnie bym cię zgłosiła gdzie trzeba, bo pewna nie jestem twoich zamiłowań seksualnych
Do takiego poziomu jak twój - listwy przypodłogowej szujo nie zejdę.Mam odruch wymiotny jak cie widzę stary rumolu jak smolisz cholewki do nastolatek. Chętnie bym cię zgłosiła gdzie trzeba, bo pewna nie jestem twoich zamiłowań seksualnych. Dla mnie byłeś, jesteś i pozostaniesz zwykłym warchołem. To chyba coś poniżej zera?!
Panie sobie jeszcze do główek wbijająe że chciałbym się umówic z Wami, z lansiarą z fotki i najnormalniejszą na świecie panią bezgębną.
Ty nawet nie wiesz co to jest lans i gdzie się go robi. Chcesz uchodzić za fotkowego amanta a jesteś tylko żałosnym kundlem szczekającym na wszystkich dookoła. Co cię zabolała WOŚP? i to że nie uzbierają na twoje taplanie się w błocie? Masz jak w banku, ze zadbam o to by w mojej okolicy nikt nie dał na te nędzne kreatury nawet jednego grosza. Tylko za to, że szczekasz ryjem w moim kierunku
Tak oczywiście ze o Ciebie chodzi.
Szukałem cytatów:
i pani która uważa się za normalną
A tu dalej spina? Hahaha. Dajcie sobie spokój z wyżalaniem się na te nieszczęsne kobiety. Weźcie się za siebie, bo to, że na Was nie lecą to tak naprawdę wasza wina. Ja tam bym nie chciał, gdybym był kobietą, gościa, który płacze na forum jakim.jest nieudacznikiem. Jak się to zrozumie, reszta pójdzie z górki. Wy się nakręcacie, dziewczyny się nakręcają i się tak żrecie na tym forum xD Wrzućcie na luz.
I niby w jaki sposób sie lansuję? Hmm? niech Pan wyjaśni bo to troche skomplikowane. Co takiego robię? czy namawiam kogoś do ocen, komentarzy, kliknięcia TAK? Nie robie absolutnie nic i to tylko potwierdzamoje zdanie że faceci znajdują to co chcą znaleźć
My się nie nakrecamy kolego..to tylko tak wygląda. świadome działanie przecież