DarekRiddle
Reputacja: 65 | BluzgometrTM: 46
DarekRiddle
  8 stycznia 2017 (pierwszy post)

jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)

Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie byłem na twoim profilu jak miałaś zdjęcie albo inny nick a że zmieniasz je jak skarpetki co tydzień to przykre. Teraz jesteś zerem wiec szkoda tych 6 zł które musiałaś wydać na oglądanie mojego profilu. Żegnam ciebie po raz kolejny i nie do zobaczenia.

Do takiego poziomu jak twój - listwy przypodłogowej szujo nie zejdę.Mam odruch wymiotny jak cie widzę stary rumolu jak smolisz cholewki do nastolatek. Chętnie bym cię zgłosiła gdzie trzeba, bo pewna nie jestem twoich zamiłowań seksualnych
Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie byłem na twoim profilu jak miałaś zdjęcie albo inny nick a że zmieniasz je jak skarpetki co tydzień to przykre. Teraz jesteś zerem wiec szkoda tych 6 zł które musiałaś wydać na oglądanie mojego profilu. Żegnam ciebie po raz kolejny i nie do zobaczenia.

Do takiego poziomu jak twój - listwy przypodłogowej szujo nie zejdę.Mam odruch wymiotny jak cie widzę stary rumolu jak smolisz cholewki do nastolatek. Chętnie bym cię zgłosiła gdzie trzeba, bo pewna nie jestem twoich zamiłowań seksualnych. Dla mnie byłeś, jesteś i pozostaniesz zwykłym warchołem. To chyba coś poniżej zera?!
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  10 stycznia 2017

Panie sobie jeszcze do główek wbijająe że chciałbym się umówic z Wami, z lansiarą z fotki i najnormalniejszą na świecie panią bezgębną.

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Ty nawet nie wiesz co to jest lans i gdzie się go robi. Chcesz uchodzić za fotkowego amanta a jesteś tylko żałosnym kundlem szczekającym na wszystkich dookoła. Co cię zabolała WOŚP? i to że nie uzbierają na twoje taplanie się w błocie? Masz jak w banku, ze zadbam o to by w mojej okolicy nikt nie dał na te nędzne kreatury nawet jednego grosza. Tylko za to, że szczekasz ryjem w moim kierunku

jestdobrze1994
jestdobrze1994
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Panie sobie jeszcze do główek wbijająe że chciałbym się umówic z Wami, z lansiarą z fotki i najnormalniejszą na świecie panią bezgębną.

Jesli chodzi o lansiare masz na myśli mnie? Nie krępuj się
jestdobrze1994
jestdobrze1994
  10 stycznia 2017

tylko się spiesz, nie myśl nad odpowiedzią, stajesz sie mało wiarygodnyd83dde01

jestdobrze1994
jestdobrze1994
  10 stycznia 2017

No ej...długo jeszcze bedziesz myślał co napiszesz?

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  10 stycznia 2017

Tak oczywiście ze o Ciebie chodzi.

Szukałem cytatów:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet nie dotarło ze spotykają na swojej drodze takie dziewczyny jakie chcą spotkać...odrobina instynktu i mieli by same porządne

i pani która uważa się za normalną
Konto usunięte
Konto usunięte: Zupełnie inną kwestią jest to, że być może niektórzy z nich to super faceci, bardzo w porządku, opiekuńczy itd itp ale ich doświadczenia życiowe niechcący ubrały ich w niewidzialny pancerze przez który ciężko będzie się przebić tym normalnym.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017

To ty nie wylansujesz siebie, Owsiaka i jego puchy a ja zadbam o resztę.

Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukałem cytatów:

hahhahahad83dde02
Kotwicz
Kotwicz
  10 stycznia 2017

A tu dalej spina? Hahaha. Dajcie sobie spokój z wyżalaniem się na te nieszczęsne kobiety. Weźcie się za siebie, bo to, że na Was nie lecą to tak naprawdę wasza wina. Ja tam bym nie chciał, gdybym był kobietą, gościa, który płacze na forum jakim.jest nieudacznikiem. Jak się to zrozumie, reszta pójdzie z górki. Wy się nakręcacie, dziewczyny się nakręcają i się tak żrecie na tym forum xD Wrzućcie na luz.

Kotwicz
Kotwicz
  10 stycznia 2017

A co do dziewczyn, trochę więcej dystansu i samokrytyki też Wam nie zaszkodzi haha

jestdobrze1994
jestdobrze1994
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak oczywiście ze o Ciebie chodzi. Szukałem cytatów:jestdobrze1994: Nawet nie dotarło ze spotykają na swojej drodze takie dziewczyny jakie chcą spotkać...odrobina instynktu i mieli by same porządne [/quote i pani która uważa się za normalną [quote=Tajra]Zupełnie inną kwestią jest to, że być może niektórzy z nich to super faceci, bardzo w porządku, opiekuńczy itd itp ale ich doświadczenia życiowe niechcący ubrały ich w niewidzialny pancerze przez który ciężko będzie się przebić tym normalnym.

I niby w jaki sposób sie lansuję? Hmm? niech Pan wyjaśni bo to troche skomplikowane. Co takiego robię? czy namawiam kogoś do ocen, komentarzy, kliknięcia TAK? Nie robie absolutnie nic i to tylko potwierdzamoje zdanie że faceci znajdują to co chcą znaleźćd83dde01
jestdobrze1994
jestdobrze1994
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: A tu dalej spina? Hahaha. Dajcie sobie spokój z wyżalaniem się na te nieszczęsne kobiety. Weźcie się za siebie, bo to, że na Was nie lecą to tak naprawdę wasza wina. Ja tam bym nie chciał, gdybym był kobietą, gościa, który płacze na forum jakim.jest nieudacznikiem. Jak się to zrozumie, reszta pójdzie z górki. Wy się nakręcacie, dziewczyny się nakręcają i się tak żrecie na tym forum xD Wrzućcie na luz.

My się nie nakrecamy kolego..to tylko tak wygląda. świadome działanie przecieżd83dde09
Tajra
Tajra
  10 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: niech Pan wyjaśni

Na pana przez wielkie "P" to potrzeba mieć
PO 1 wygląd
PO 2 kase
PO 3 aspiracje
A on ma tylko PO i bidoków z puchami
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.