jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 33 z 89
Wczoraj zaczęłąś takie głupoty pisać że nie dało się czytać a tym bardziej o czym rozmawiać. Jeszcze się baby nakręcałyście z tą podkarpacka mendą to już wogóle dramat co wyprawiałyście! A dzisiaj się domagacie ciąg dalszy?
Konto usunięte: Okulary są częścią mojego wygladu...więc pomyśljeszcze miałeś czelnośc wczoraj podkreślić że zakładam żeby podnieść swój błędny obraz inteligencji
Zakładasz okulary tylko dla wyglądu to Twoja sprawa. Nie muszę być optykiem żeby to stwierdzić że to zerówki i mogę mieć swoje zdanie na ten temat. Gdyby nie powyższe to byłabyś fajną okularnicą.
A o inteligencji pisał Darek. Sprawdź do kogo pijesz jak nie zapamiętałaś tego.
Już się wypowiadałem. Widocznie mam alergie na sytuacje gdy zakładacie okulary których nie musicie nosić.
Konto usunięte: Szczery nie wiem jak ty to robisz ze kobiety pisza ci per Pan tyle tu jestem i jeszcze takiego szacunku na sobie nie doświadczyłem.
Z tym Pan to ja nie wiem co nagle wczoraj się tak zmówiły. Może próbowały mnie obrazić. Jak się do dojrzałej kobiety mówi dziewczyno to się obraża że jest kobietą. Na zasadzie odwrotności Pan to zniewaga u nich.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
pewność siebie ich zgubiła. Pisz ale to nie ten dział w sumie ale moderatorzy i tak pozwolili na wymianę poglądów .
https://www.youtube.com/watch?v=5RAQXg0IdfI
może troche wyolbrzymie ale wynika z tego że najlepiej jak dziewczyny by chodziły ubrane w burki wtedy by nie drażniły Twoich oczu żadnymi elementami swojego wizerunku ? ale to nie ten kraj
kolega od szminki mi grozi w prywatnych wiadomościach chyba musze usunąć konto żenada kolego nie dasz rady na ogólnym idziesz na prywatne
Konto usunięte: może troche wyolbrzymie ale wynika z tego że najlepiej jak dziewczyny by chodziły ubrane w burki wtedy by nie drażniły Twoich oczu żadnymi elementami swojego wizerunku ? ale to nie ten kraj
Worki pokutne i błagały o litość. A który to kolega od szminki bo nie jestem chyba w temacie? oświeć mnie
Konto usunięte: Widać nie dostrzegasz różnicy między skromną, zadbaną kobietą a lansiarą która musi mieć modną torebkę i okularki.
Ale uczepiłeś swojej prawdy absolutnej, jeśli tak jest to nagraj ją na płytę i schowaj głęboko zeby nikt jej nie odsłuchał Chyba nie wiesz od czego jest Fotka.pl. Uświadomię Cię w tej sprawie....od pokazania się innym użytkownikom poprzez zdjęcia. Nie pasuje Ci mój wygląd? Zachowaj to dla siebie, mnie to nie interesuje. Masz o mnie takie zdanie a nie inne, wiesz o czym mówię. Doczepiłeś się bez powodu