jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 31 z 89
Konto usunięte: jestdobrze1994: Mogę coś na to poradzic że wyglądam tak a nie inaczej?
Ale przecież dyskusja z mojej strony nie dotyczyła urody tylko zakładania zerówek dla lansu. Ciągle coś inputujecie na przekór więc Koniec dyskusji z mojej strony.
P.S. Skoro o urodzie to i tak lepiej wyglądasz niż koleżanka w przeciwsłonecznych z "dobrymi" radami o tarce.
Nawet nie stac Pana na konktetny komentarz
Konto usunięte: SzczeryJakZloto: jestdobrze1994: Mogę coś na to poradzic że wyglądam tak a nie inaczej?
Ale przecież dyskusja z mojej strony nie dotyczyła urody tylko zakładania zerówek dla lansu. Ciągle coś inputujecie na przekór więc Koniec dyskusji z mojej strony.
P.S. Skoro o urodzie to i tak lepiej wyglądasz niż koleżanka w przeciwsłonecznych z "dobrymi" radami o tarce.
Jak to nie?! Jego stac na wszystko, tylko nie na kulturę osobistą
Sorki ale się odmeldowuję bo Pan starszy ma problem z moimi okularami tak jak z Twoimi Julio.Aj nie nie...mój wygląd go przeraża Ale jego zasłona dymna nie pomaga. Nie wiem czy widzi co robi, ale pokazuje że młode go kręcą
Konto usunięte: NaNaXxX1500: SzczeryJakZloto: jestdobrze1994: Mogę coś na to poradzic że wyglądam tak a nie inaczej?
Jak to nie?! Jego stac na wszystko, tylko nie na kulturę osobistą
Wyję ze śmiechu
Szczery nie wiem jak ty to robisz ze kobiety pisza ci per Pan tyle tu jestem i jeszcze takiego szacunku na sobie nie doświadczyłem.
W innym razie jesteś wrzodem na dupie,który nie wnosi po raz kolejny nic do dyskusji. Jeśli się wstrzymujesz się od głosu to nie zaśmiecaj miejsca...
Nie bądz taka stanowcza i nie zmuszaj mnie do niczego wobec mego sumienia własnego. W trywialnych tematach wylewać słow szkoda lepiej stać z dala niźli robić z siebie bałwana.
Przecież wiesz że nie byłem na Twoim profilu ale moge to uczynić w wolnej chwili skoro sie dopominasz.
Konto usunięte: Szczery nie wiem jak ty to robisz ze kobiety pisza ci per Pan tyle tu jestem i jeszcze takiego szacunku na sobie nie doświadczyłem.
Starość-nie radość ale plus że ustępują Ci w autobsuie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!