Witam Wszystkich..
chcialabym poruszyc tutaj temat modelek ktore za smieszne pieniadze pracuja dla agencji fotografow roznych firm itp. statystyki dobrych modelek ceniacych sie spadly przez amatorki ktore za 100 zł przez 12 godz sesji pakują sie do katalogu np sukien slubnych. kiedys tego nie bylo. " konkurencja" o ile mozna nazwac te amatorki wzrosla. czesto mlode dziewczyny marzace o karierze modelki lub FOTOmodelki uwazaja ze jak pokaza sie nago przed obiektywem duzo zyskaja.. to prawda zyskaja tylko darmowe zdjecia... - i nie zawsze beda one dobrze wykonane. sztuka jest to by rewelacyjny fotograf robiacy akty zaproponowal modelce zwykla sesje - fashion, portrety... tak wiec maly apel do FOTOmodelek- dziewczyny musicie sie wyzej cenic i szanowac ;)) ... amen.
lista tematów
modelki nie cenią się strona 2 z 9
Konto usunięte: jarowi:Na usta się ciśnie... i kto to mówi.
ale czy ja sie rozebralam do naga przed obiektywem ?
No nie, ale dwu znaczne foty też masz na profilu ;)
U nas na forum, tj 'moda i uroda' nie raz pojawiają się asice, które potrzebują rady, bo chcą być fotomodelkami. Oprócz tego, że uroda kompletnie przeciętna, nie za ładna to na uparciucha się pcha drzwiami i oknami. A jak nikt nie chce to gdzieś pod biurko wskoczy czy coś...
google.pl
Konto usunięte: czyzby mama zawiodla w wychowywaniu synka czy tatus ? a moze glupote swoja odziedziczyłeś po nich? .. starty jak kon a nie znasz slkowa buzia-twarz ..
buzka/twarz okresla cos ladnego ... a mama i tata nauczyli mnie nazywac rzeczy po imieniu :( ...
dobrych fryzjerow z dobrym smakiem jest tyle samo co dobrych fotografow z dobrym smakiem ... czyli jak na recepte ... pozowalas w kotletowych komercyjnych sesjach oswietlonych jak do Pani Domu, Tiny czy innego Bravo Girl ... takich zdjec powstaja codziennie na swiecie tysiace ... stricte pod zwyklego prostego odbiorce ktory chce zobaczyc ladne kolorowe idealnie oswietlone na plasko zdjecie przyjemne w odbiorze ewentualnie grajace na naszych pierwotnych instynktach ...
Konto usunięte: hmm... widziales sie w lustrze ? twoj zasrost jest obrzydliwy ... fuu ... mezczyzna ktory o siebie nie dba masakra....
pewnie ze widzialem ... i mam ta brode po to zeby kakie siksy jak ty przypadkiem nie truly mi du py ..
ogolnie moge stwierdzic ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem ..
nic sie nie zmienilo na tym forum..
ludzie to kretyni .. jestescie tego przykladem ;)