kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Meffis
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Meffis
  24 lipca 2012

no i serwis sie sprzedał :ziober2: łe he he he

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

obsługa fotki oczywiście nie posłucha się użytkowników, masakra... jedyne fajne miejsce na tej stronie to była Fotka.tv teraz chyba całkiem oleję ten portal.

rozpierdzielator28
rozpierdzielator28
  24 lipca 2012

Ludzie sluchajcie piszcie tutaj jak najwjecej ze skargami i gdzie sie tylko da moze sie otrzsnal. Ja napisalem litanie do fotki i pouki co brak odzewu czyli sie pewnie nie odezwa po takiej krytyce.

Meffis
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Meffis
  24 lipca 2012

EJ KRISU... :) to teraz moge zakladac konta do woli? i trzepac sobie kapucyna ile wlezie? :) gdzie moje konto na serwisie Fotka zostanie nie tknięte? mam na mysli zablokowane? :)

skoro oznajmujecie ze to osobny serwis :)

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

Teraz robię transmisję od 15 minut, a nawet mnie nie widać na stronie fotka.tv... ale syf :P

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012
Meffis
Meffis: EJ KRISU... :) to teraz moge zakladac konta do woli? i trzepac sobie kapucyna ile wlezie? :) gdzie moje konto na serwisie Fotka zostanie nie tknięte? mam na mysli zablokowane? :) skoro oznajmujecie ze to osobny serwis :)

No właśnie... Przynajmniej tyle dobrego LOL
Krifix
Krifix
  24 lipca 2012

moje zdanie zje.:cenzura:.i konkretnie było lepiej kiedyś-,-

Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: obsługa fotki oczywiście nie posłucha się użytkowników, masakra... jedyne fajne miejsce na tej stronie to była Fotka.tv teraz chyba całkiem oleję ten portal.

ja zrobię to samo!transmisje to była jedyna fajna rzecz na tym portalu!! jeśli nie przywrócicie starej fotki.tv w przeciągu 7 dni, usuwam konto!!! Teraz tu się burdello zrobi, z tego co wiem moderatorzy nie mogą teraz wchodzić na transmisje z hasłami. Wiecie co narobiliście?! Co Ty kris narobiłeś wiesz?! Teraz każdy zbok będzie się czuł bezkarny i będą teraz same transmisje na hasło na których będą się masturbować! Moje gratulacje! Doprowadziliście do tego, że Fotka to teraz burdel.pl !!!!! :/
PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

Gdy Fotka.tv działa sprawnie, wszystko jest w porządku to po choIerę wprowadzać rewolucję? Jakieś ewolucyjne, kosmetyczne zmiany bym zrozumiał :/ pokażcie, że macie łeb na karku i przywróćcie powiązania transmisji z kontami chociaż :/

0penYourMind
0penYourMind
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wiem moderatorzy nie mogą teraz wchodzić na transmisje z hasłami

Mylisz się :D
PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

A oglądanie kogoś bez zalogowania to kolejny debilny pomysł :/ tak, to można niechciane osoby wyrzucić z pokoju, a w obecnej sytuacji nawet nie wiesz czy k

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

czy ktoś Cię podgląda.

Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012

Zapraszamy do zabawy:)

zabawę z tego to chyba tylko Ty masz.... :/

Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sunshine87:z tego co wiem moderatorzy nie mogą teraz wchodzić na transmisje z hasłami Mylisz się :D

nie mylę się.... gniewna25 mi to powiedziała
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A oglądanie kogoś bez zalogowania to kolejny debilny pomysł :/ tak, to można niechciane osoby wyrzucić z pokoju, a w obecnej sytuacji nawet nie wiesz czy k

zgadzam się :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.