[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 9 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
obsługa fotki oczywiście nie posłucha się użytkowników, masakra... jedyne fajne miejsce na tej stronie to była Fotka.tv teraz chyba całkiem oleję ten portal.
Ludzie sluchajcie piszcie tutaj jak najwjecej ze skargami i gdzie sie tylko da moze sie otrzsnal. Ja napisalem litanie do fotki i pouki co brak odzewu czyli sie pewnie nie odezwa po takiej krytyce.
EJ KRISU... :) to teraz moge zakladac konta do woli? i trzepac sobie kapucyna ile wlezie? :) gdzie moje konto na serwisie Fotka zostanie nie tknięte? mam na mysli zablokowane? :)
skoro oznajmujecie ze to osobny serwis :)
ja zrobię to samo!transmisje to była jedyna fajna rzecz na tym portalu!! jeśli nie przywrócicie starej fotki.tv w przeciągu 7 dni, usuwam konto!!! Teraz tu się burdello zrobi, z tego co wiem moderatorzy nie mogą teraz wchodzić na transmisje z hasłami. Wiecie co narobiliście?! Co Ty kris narobiłeś wiesz?! Teraz każdy zbok będzie się czuł bezkarny i będą teraz same transmisje na hasło na których będą się masturbować! Moje gratulacje! Doprowadziliście do tego, że Fotka to teraz burdel.pl !!!!! :/
Gdy Fotka.tv działa sprawnie, wszystko jest w porządku to po choIerę wprowadzać rewolucję? Jakieś ewolucyjne, kosmetyczne zmiany bym zrozumiał :/ pokażcie, że macie łeb na karku i przywróćcie powiązania transmisji z kontami chociaż :/
A oglądanie kogoś bez zalogowania to kolejny debilny pomysł :/ tak, to można niechciane osoby wyrzucić z pokoju, a w obecnej sytuacji nawet nie wiesz czy k