[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 10 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Haha no nic powiem tyle ze beznadzieja teraz jest i to na maxa gorzej byc juz nie moze...
Najlepsze jest to ze juz nie mozna ogladac profilu kogos kto pisze na czacie podczas transmisji jak i osoby ktora transmituje. FOTKA GRATULUJE SEKCESU NIE UDANEGO.
w końcu będzie tak, że dużo osób teraz pewnie usunie swoje profile na fotce, ale sami są sobie winni.... chcieli takich głupich zmian to stracą ludzi.... tylko w taki sposób można temu zaradzić
Ja mam pomysł ludzie, przestańmy wchodzić na te durne tv .... nie będą mieli z tego korzyści dzięki temu i może coś zmienią.... co Wy na to? :/
Patrząc na to co sie działo w przeciągu kilku miesięcy(likwidacja po kolei linków na fotce.pl do fotki.tv)planowali to od dawna ;)Na plus (moim zdnaiem jedyny) to może wiecej osób zacznie wchodzić jak jest opcja logowania z facebooka i google,t samo z osobami niezarejestrowanymi,niektórzy chcą nadawać dla szerszej publiczności.A teraz minusy ;) dobrze by było żeby to osoba nadająca decydowała kto ma wchodzić do jej pokoju a nie że banda niezarejestrowanych faperów będzie siedzieć -,- naprzykład osoby tylko z fotki zaprasza,bo teraz to jest beznadzieja,wszyscy wchodzą a ty nie wiesz kto jest kim ,jak wyglądać będzie procedura banowania przez moderatorów w takim czymś?bo teraz było jasne
co jest grane
czy tez tak macie
albo prosze o pomoc
porty przez mojego dostawce internetu nie sa blokowane .zrobiłem skanowanie
zmieniłem nick
nadal gdy chce właczyć swoja transmisję mam opis : TRWA ZAKŁADANIE POKOJU
A JAK KOGOŚ chce wejść by zobaczyć mam tYLko fotkę ,u góry NA ŻYWO
A POŚRODKU NAPIS :TRWA LOGOWANIE DO POKOJU
WIĘC JEST COŚ NIE TAK ,bo ja w swoim systemie niczego nie zmieniałem ,tylko WY FOTKA PL.
PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!co jest graneczy tez tak macie albo prosze o pomocporty przez mojego dostawce internetu nie sa blokowane .zrobiłem skanowaniezmieniłem nicknadal gdy chce właczyć swoja transmisję mam opis : TRWA ZAKŁADANIE POKOJUA JAK KOGOŚ chce wejść by zobaczyć mam tYLko fotkę ,u góry NA ŻYWOA POŚRODKU NAPIS :TRWA LOGOWANIE DO POKOJUWIĘC JEST COŚ NIE TAK ,bo ja w swoim systemie niczego nie zmieniałem ,tylko WY FOTKA PL.PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!