lista tematów
[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 14 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
I co ze sa ,takie akty protestancji to wiecie ,kazdy sobie pisze co o tym mysli ,i co myslicie ze oni sobie z tego cos robią,tu trzeba czynu a nie pisania,pisac to tu sobie mozna w nieskonczonosc tak jak teraz a oni cie tak wysmieja i beda mieli cie gdzies:)
DonLukash: Kochani po co my sie tu zalimy o dajemy im mnostwo argumentow ze znowu spieprzyli skoro Oni i tak Nas maja w dupie?! Podobnie bylo z komentatorem pamietacie?! Petycje żale itp. Olali. Podobnie bedzie i teraz. Nie obchodzi ich zdanie nadajacych transmisje ani ogladajacych..
Mnie nurtuje jedno. Czesto zdazalo sie ze ktos zakladal transmisje zeby pogadac ze znajomymi itp..Spotykala sie ta sama grupka osob.. Teraz dupcia.. TOTALNY BEZSENS !!! Pomysłodawca powinien stracic prace za taka fuszerke.. Zrobic zmiany bez zbadania reakcji ludzi.. TO MY uzytkownicy powinnismy Was obchodzic. Jestescie tu dla nas nie odwrotnie droga FT... OGARNIJCIE SIE !!!
no właśnie!!! Zapytał nas ktoś, co o tym myślimy?! Zamiast sprawić, żeby było lepiej spierniczyliście po całości!! gratuluję! jeśli nie wróci stara Fotka.tv JA KASUJE KONTO!!
Mi to wisi i powiewa, z racji tego, że wasze jęki i lamenty i groźby usuwania kont nic nie dadzą. Tak zrobili, tak zostanie. CHyba, że po pewnym czasie zacznie się coś psuć to znów rozpoczną jakieś zmiany. Nie ma się co pienić, bo to na pewno nie pomoże. A tylko polecą bany za nabijanie/trollowanie etc.
Konto usunięte: DonLukash:Kochani po co my sie tu zalimy o dajemy im mnostwo argumentow ze znowu spieprzyli skoro Oni i tak Nas maja w dupie?! Podobnie bylo z komentatorem pamietacie?! Petycje żale itp. Olali. Podobnie bedzie i teraz. Nie obchodzi ich zdanie nadajacych transmisje ani ogladajacych..
Mnie nurtuje jedno. Czesto zdazalo sie ze ktos zakladal transmisje zeby pogadac ze znajomymi itp..Spotykala sie ta sama grupka osob.. Teraz dupcia.. TOTALNY BEZSENS !!! Pomysłodawca powinien stracic prace za taka fuszerke.. Zrobic zmiany bez zbadania reakcji ludzi.. TO MY uzytkownicy powinnismy Was obchodzic. Jestescie tu dla nas nie odwrotnie droga FT... OGARNIJCIE SIE !!!
no właśnie!!! Zapytał nas ktoś, co o tym myślimy?! Zamiast sprawić, żeby było lepiej spierniczyliście po całości!! gratuluję! jeśli nie wróci stara Fotka.tv JA KASUJE KONTO!!
My fotke nie obchodzimy nic a nic,nas mieli maja i bedą miec w dupie ,to swieta prawda ,wiele razy mozna było i mozna dalej zresztą sie o tym przekonac tutaj