kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
hejt
hejt: moim zdaniem bez sensu, ale zobaczycie jak się przyjmie :))

ale że co się przyjmie?? ludzie przestaną nadawać i tyle będziecie mieli ze WASZYCH CUDOWNYCH ZMIAN!!
anthemb
anthemb
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie avataru mi się nie wgrywa ;/

mi tak samo zadne nie chce sie wgrac, jak jest zle nie robia nic jesli jest dobrze spieprza wszystko
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak jest zle nie robia nic jesli jest dobrze spieprza wszystko

jak zawsze... :/
Socik
Socik
  24 lipca 2012

Fajny bez sens ; ))) . ! GRATULUJE

kasieq150
kasieq150
  24 lipca 2012

to jest posrane,w ogóle mi to nie chodzi..zmieńcie to z powrotem !!!!!!!!!!!

Szczubelowa
Szczubelowa
  24 lipca 2012

Przed chwilą nadawałam tam transmisję, żeby sprawdzić co i jak.. po minucie zrezygnowałam.
Gratulację, udało wam się, jeśli chcieliście osiągnąć mniejszą aktywność na Fotka.tv (;

SiaBene
SiaBene
  24 lipca 2012

o wiele lepsza była stara wersja !!!!!

anthemb
anthemb
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,

teraz zacznie sie fejkowanie + oddzielne nicki na tv :D
KsiazeCake
KsiazeCake
  24 lipca 2012

coraz bardziej to psujecie wszystko najlepiej bylo dawniej a tak teraz sa same problemy

Wariatunio
Wariatunio
  24 lipca 2012

Masakra :D jeśli Fotka.tv upadnie jeszcze w tym roku to stawiam wszystkim kratę piwa !!

Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Za nie dlugo jeszcze zetony dojda zeby zarobili i wgl... Drugie showup.tv.

A to logowanie przez google i facebooka jest zalosne skoro ktos chce korzystac z fotki to na pewno sie zarejestruje normalnie nikt nie jest ulomny by nie mogl zrobic rejestracji akurat na fotce.

Immportant
Immportant
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masakra :D jeśli Fotka.tv upadnie jeszcze w tym roku to stawiam wszystkim kratę piwa !!

poprosze reddsy :D
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za nie dlugo jeszcze zetony dojda zeby zarobili i wgl... Drugie showup.tv.A to logowanie przez google i facebooka jest zalosne skoro ktos chce korzystac z fotki to na pewno sie zarejestruje normalnie nikt nie jest ulomny by nie mogl zrobic rejestracji akurat na fotce.

cała zmiana jest żałosna.... jak ten kto to wprowadził! :/
BosskiRomanov20
BosskiRomanov20
  24 lipca 2012

Powiem tak daliście dupy po całości z tą fotką tv teraz to jest jeden wielki syf i sprzedaliście się ładnie aż naszła mnie ochota na skasowanie konta na tym dupnym portalu :/ gówno jak siemasz wiktor i jak wyjdz i nie wracaj :/

barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012

I z tego co dało się za obserwować to chyba mało ludzi sobie radzi z tymi nowościami jakoś mało transmisji i oglądających jest wczoraj było więcej o tej samej porze

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.