kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
RafoX
RafoX: komuna wraca ^^

Nic na to się nie poradzi ;)
CaSiLLaS17
CaSiLLaS17
  24 lipca 2012

wiesz przestan fotka upada i dlatego tak robia haah

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012

To usun konto i idź na fejsbuczka czy inną nk.

CaSiLLaS17
CaSiLLaS17
  24 lipca 2012

nawzajem ;d

Mateooo94
Mateooo94
  24 lipca 2012

Adidasowa szaleje znów z ortografią :D
mistrz klawiatury powrócił ^^

notbad20
notbad20
  24 lipca 2012

Popatrzcie chociażby na liczbe osób które są teraz na tv..;] zrobiliście błąd zmieniając to ale przyznać się do tego nie potraficie i wpieracie jakie to dobre zmiany i wogóle:D

rozpierdzielator28
rozpierdzielator28
  24 lipca 2012

Ja nie wiem w ogóle co to ma byc! Zmiany nie praktyczne i nie wygodne. Chyba strzeliliscie sobie samoboja bo popatrzcie ile teraz macie po tych jakze wspanialych zmianach ludzi hahah. Czego kurna mac jak sie loguje przez fotke tv to mnie loguje przez facebboka i mam tylko swoje imie a nie swoj staly nick? Zadamy starej fotki!!!!!

Niereformowalny
Niereformowalny
  24 lipca 2012

Awatar na "nowym" koncie się nie ustawia:>

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

Czemu wszystko co dobre na tej stronie genialni programiści fotki muszą spierd*lić?

Quando89
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 521
Quando89
  24 lipca 2012

Aż poświęce swój cenny czas i sie wypowiem ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: Wam się nigdy nic nie podoba, zacznijmy od tego :]

Zacząć to należałoby od tego, że te zmiany są po prostu niepraktyczne, zamiast ułatwiać stwarzacie niepotrzebny zamęt. Rok temu Fotka.tv miała najlepszy wygląd i funkcjonalność, co przekładało się na ilość odwiedzających ten portal osób. Możliwość oglądania przez niezalogowane osoby!? chyba jakiś żart... Imie zamiast nicku? Absurd... Po każdych zmianach efekt coraz gorszy. Tego typu działania nie przywrócą wam popularności sprzed roku:D Niby chcecie coś ulepszyć ale to wszystko kupy sie nie trzyma:D Coś tam robicie, jednak całokształt ewidentnie idzie w złym kierunku ;-)
Mateooo94
Mateooo94
  24 lipca 2012

widać teraz jaka teraz jest frekwencja na fotce ... skandal !

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

Przecież przez te bezsensowne zmiany to większość będzie miała problem ze znalezieniem profilu osoby transmitującej obraz :/ po co to pytam się?

PrinzDesLichts
PrinzDesLichts
  24 lipca 2012

Czemu macie gdzieś opinie użytkowników? Przecież robicie ten portal dla nich, a nie dla siebie...

notbad20
notbad20
  24 lipca 2012

Zróbcie po prostu tak jak było i wszyscy będą zadowoleni:) chyba że macie jakiś interes w tym..? chyba tylko na tv można było poznać ciekawe osoby..a teraz to już nawet tego nie będzie..okej,chwali wam się to że chcecie zmian,tak jak wyżej kolega napisał..ale faktycznie,wyszła tragedia z tą fotką tv..

rozpierdzielator28
rozpierdzielator28
  24 lipca 2012

Ja mialem zapisane pare osob ulubionych a teraz dupa a mi profili ani spradzenia czy nadaja transmisje bo zachcialo sie wam osobnego portalu. Normalnie skandal i zenada!!!!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.