kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
aamcia
aamcia
  24 lipca 2012

daliście ciała z tym akurat :-)

Homoxymoronomatura
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 60
Homoxymoronomatura
  24 lipca 2012

jak dla mnie to bardzo zły pomysł. nie mam praktycznie żadnej kontroli nad tym kto u mnie ogląda... nie mogę zobaczyć tej osoby (jeśli jest z fotki.pl) a o osobie niezalogowanej już nie wspomnę....

Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Bede szczery spieprzyliscie sprawe ... chcecie z siebie zrobic showup.tv ? .... niech bedzie tak jak dawniej a nie ... przedtem bylo lajtowo a teraz zchrzaniliscie sprawe.

Homoxymoronomatura
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 60
Homoxymoronomatura
  24 lipca 2012

jak bym chciała, żeby na mnie patrzyli poszłabym nadawać na showupa... nie wiem jak inni, ale ja ceniłam sobie przede wszystkim bezpieczeństwo, panowała u mnie "selekcja", nie wchodziły osoby bez zdjęć, typowe fejki czy osoby których konto było dopiero co założone... może gdybyście zrobili opcje którymi można byłoby wybrać czy chcę się "pokazywać" ludziom niezalogowanym, bez zdjęć, fb itp. Inaczej czarno to widzę...

DjFabiano
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
DjFabiano
  24 lipca 2012

dlaczego nie moge sie zalogowac poprzez fotke ,zebym nadawał jak wczesniej pod moim nickiem?-.- loguje sie poprzez fotke i nie wyskakuje moj nick ,tylko kurde moje imie ..-.- omg prosilbym o odpowiedz na prywatnym..

Mateooo94
Mateooo94
  24 lipca 2012

to jest jakiś skandal .. powinien zostac zalozony temat kto chce przywrocenie starej fotki tv :D

ono4544
ono4544
  24 lipca 2012

czy tez tak macie
albo prosze o pomoc
porty przez mojego dostawce internetu nie sa blokowane .zrobiłem skanowanie
zmieniłem nick
nadal gdy chce właczyć swoja transmisję mam opis : TRWA ZAKŁADANIE POKOJU
A JAK KOGOŚ chce wejść by zobaczyć mam tYLko fotkę ,u góry NA ŻYWO
A POŚRODKU NAPIS :TRWA LOGOWANIE DO POKOJU
WIĘC JEST COŚ NIE TAK ,bo ja w swoim systemie niczego nie zmieniałem ,tylko WY FOTKA PL.
PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!111

iwonaa95
iwonaa95
  24 lipca 2012

jaaa . teraz wgl nie umiem wchodzić do pokoju czyjegoś ... ;/ jak zrbić to ? wkurza mnie to już .

GRADEK83
GRADEK83
  24 lipca 2012

Oj poczekajcie pomału najpierw wprowadza się zmianę a później dopiero korekty :ziber2:

GooooooD
GooooooD
  24 lipca 2012

Lipnie trochę to zrobili ;x moim zdaniem stara Fotka.tv była lepsza

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012

E tam, jak dla mnie to spoko, nie jest źle.

CaSiLLaS17
CaSiLLaS17
  24 lipca 2012

haha poje.:cenzura:.o ich ;d oddajcie to co bylo ;D

CaSiLLaS17
CaSiLLaS17
  24 lipca 2012

haha ta nowa jest do bani i do dupy ;d dajcie jak po staremu bylo i juz ;d

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Zachowuj się, trochę kultury.
CaSiLLaS17
CaSiLLaS17
  24 lipca 2012

dobra sorki ;d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.