kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
forbiddenlovee
forbiddenlovee
  24 lipca 2012

BEZSENSU TE ZMIANY .

Blue
Blue
  24 lipca 2012

Czyli logując się przez 'Blue' i tak będę widoczny jako Jarek?

Bez sensu. Ciężko będzie się dogadać.

ono4544
ono4544
  24 lipca 2012

dlaczego tak dlugo wgrywa się transmisja innych użytkowników nie wspomne o mojej????

Vandeta
Vandeta
  24 lipca 2012

Witam Mam Pytanie Co Do Fotka Tv Poniewiez Kiedys Gdy Bylem Na Fotka Tv Ludzie Wchodzacy Na Moj Profil Na FOTKA.PL Widzieli Ze Prowadze Transmisje (TERAZ TEGO NIEMA ) Dlaczego ? Wedłog Mnie Zmniejsza To Zdecydowanie Ilosc Widzow :) Prosze O Odpowiedz ! :) Moim Zdaniem FTV powinna Byc chociaz Czesciowo Kompatybilna Z Fotką Pl Chodzby Nawet Ze Wzgledu Na To iz Ludzi Wchodzacy Na FTV DO MNIE nie widza moje profilu na FPL ... Pozdrawiam Czekam Na Rozwiniecie Tematu :)

Sitek91
Sitek91
  24 lipca 2012

ładne gowno zescie z fotki zrobili ;/;./;/

slonce34
slonce34
  24 lipca 2012

mi sie ten pomysł nie podoba,stara wersia byla ok...teraz trza kombinowac zeby sie zalogowac osobno:(

Bloondusiaa8D
Bloondusiaa8D
  24 lipca 2012

Wogle bez sensu te zmiany -,- Stara Fotka.tv była o wiele lepsza od tej.

RafoX
RafoX
  24 lipca 2012
Blue
Blue: Czyli logując się przez 'Blue' i tak będę widoczny jako Jarek?Bez sensu. Ciężko będzie się dogadać.

noby tak Jarek kratka 1 bądz inny nr ci przydzieli
ale możesz zmienić na swój nick o ile nie będzie zajęty
Rukki
Rukki
  24 lipca 2012

Bez sensu są te zmiany , ciągle mi pisze trwa logowoanie do pokoju i nic moge czekać godzine i nadal nic a przed zmianami wchodziłęm na czyjąś kamerke i od razu miałem obraz :/ zmiencie to na starą wersje !

stiv37
stiv37
  24 lipca 2012

LUDZIE SA NIE ZADOWOLENI Z TYCH ZMIAN TAK JAK I JA WIEC JEST DO DUPY TERAZ

kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012
Rukki
Rukki: Bez sensu są te zmiany , ciągle mi pisze trwa logowoanie do pokoju i nic moge czekać godzine i nadal nic a przed zmianami wchodziłęm na czyjąś kamerke i od razu miałem obraz :/ zmiencie to na starą wersje !

Sprawdź, czy nie masz zablokowanego portu 9936
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012

nikomu eis nie podoba dajcie starą wersje:lol:

airwer
airwer
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nikomu eis nie podoba dajcie starą wersje

zgadzam się.
kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fresaa:nikomu eis nie podoba dajcie starą wersje zgadzam się.

Wam się nigdy nic nie podoba, zacznijmy od tego :]
OTakkkk89
OTakkkk89
  24 lipca 2012

Tak jak ktoś już wyżej napisał, zapewne jest to związane z kasą, a nie zrobione po to, by ludzią zrobić wygodę, nowości są fajne, jeżeli są przemyślane, ja nie widzę w tych zmianach nic praktycznego.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.