kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012

za co:zonk::P

Abaddon
Abaddon
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za co

@up :woot:
AmozeTAK
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
AmozeTAK
  24 lipca 2012

No i po co tak?
Pewnie po jakieś konta premium do Fotka.tv :P

Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
Abaddon
Abaddon: Fresaa:za co @up

to byl sarkazm:) a serio mam pytanie czemu nie mam juz paska Moderator? Co to oznacza własnie dla moda ta zmiana? Chyba my powinniśmy miec rozpoznanie wcześniej no chyba ze macie nas w tyłku ?
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012

i czemu nie widzę ludzi na pokoju?

ichabod
ichabod
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a serio mam pytanie czemu nie mam juz paska Moderator?

Konto usunięte
Konto usunięte: i czemu nie widzę ludzi na pokoju?

To chyba logiczne, nie masz już statusu moderatora.

Cierpliwości, daj im to wszystko uporządkować.
Abaddon
Abaddon
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to byl sarkazm:)

U mnie poważne pytanie to było, czy za free te "ulepszenia", czy jednak za "coś" :)
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o chyba logiczne, nie masz już statusu moderatora.

nadal mam opcje banuj itp nie ma tylko widzow i zakładki:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Cierpliwości, daj im to wszystko uporządkować.

to nie kwestia cierpliwosci bo tego mam aż aż :D
AmozeTAK
AmozeTAK
  24 lipca 2012
Abaddon
Abaddon: U mnie poważne pytanie to było, czy za free te "ulepszenia", czy jednak za "coś" :)

Teraz za free, ale skoro wprowadzili oddzielny system to nie dla paru głupich zmianek (które tak naprawdę mało wniosły bo to Fotka.tv więc powinna być powiązana z kontem na Fotce a nie...) tylko dla kasy.
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012

no znaczka brak ale opcje moda są :)

Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012

a co ma byc to i tak nikt z nas nie ma na to wpływu nam zostaje tylko zaakceptowac zmiany:)

AmozeTAK
AmozeTAK
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co ma byc to i tak nikt z nas nie ma na to wpływu nam zostaje tylko zaakceptowac zmiany:)

No oczywiście głos tych bez których ten portal by nie istniał nie ma znaczenia...
kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to byl sarkazm:) a serio mam pytanie czemu nie mam juz paska Moderator? Co to oznacza własnie dla moda ta zmiana? Chyba my powinniśmy miec rozpoznanie wcześniej no chyba ze macie nas w tyłku ?

Zaraz wszystko wyjaśnię w grupie moderatorzy fotka.tv
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
AmozeTAK
AmozeTAK: Fresaa:a co ma byc to i tak nikt z nas nie ma na to wpływu nam zostaje tylko zaakceptowac zmiany:) No oczywiście głos tych bez których ten portal by nie istniał nie ma znaczenia...

w sumie chyba nie bo każda zmiana czy nam sie podoba czy nie zazwyczaj zostaje :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.