[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 6 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
ej no chce zrobic transmisje na fotce i teraz nikt z dziewczyn mnie nie moze ogladac ,ani nic.. tak samo jak ja ich ,BEZSENS za przeproszeniem..
dokładniue co sie dzieje? Dzieje się to ze jak chce sie zalogowac poprzez fotke ,to loguje mnie jak przez facebooka.
Chodz ze tak nie chce-.-
Badzmy szczerzy fotka juz upadla ... kazdy bedzie wolal showup.tv bo tam mozna jeszcze za to zarobic bylo dobrze ale tak to jest jak sie szuka problemow nowych to macie teraz ... po pierwsze powinniscie zrobic ankiete na TAK lub NIE kto chce zmiane fotki.tv a wy olaliscie i zrobiliscie po swojemu zaloze sie ze 90% spoleczenstwa fotka nie chce tego co teraz jest bo tak jak mowie zrobilo sie z tego showup.tv a nawet gorzej.
Może być jakiś chwilowy błąd, wszędzie się zdarzają. Może coś z profilem masz nie tak?
Zapraszam do napisania do jednego z FP, który jest akurat online z prośbą o odświeżenie konta:
http://www.fotka.pl/przyjaciele
A jeśli to nie pomoże to pisz prosto na kontakt:
http://www.fotka.pl/pomoc
Ej te zmiany są naprawde bez sensu..ja też nie moge się zalogować wogóle tam..a wczoraj wszystko było normalnie..beznadzieja..taka prawda..;>
Klikasz na logo "fotka.pl" i logujesz się normalnie jak do serwisu fotka.pl. CO w tym takiego złego?
Po prostu Fotka.tv stała się odrębnym serwisem. Pomyśl sobie tak: logujesz się na facebooku, otwierasz nową kartę np wp.pl i co jesteś już zalogowany na wp? Nie. Bo to odrębny serwis, wymaga też logowania. Także nie marudź. Przyzwyczaj się, że w tym kraju ludzie nie mają nic do gadania