kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
DjFabiano
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
DjFabiano
  24 lipca 2012

DAJCIE STARA FOTKE.TV ,LEPSZA ,LATWIEJSZA W OBSLUDZE I WGL!!!

ekscybicjonista
ekscybicjonista
  24 lipca 2012

CO ZA BZDURNE ZMIANY!!!!

DjFabiano
DjFabiano
  24 lipca 2012

ej no chce zrobic transmisje na fotce i teraz nikt z dziewczyn mnie nie moze ogladac ,ani nic.. tak samo jak ja ich ,BEZSENS za przeproszeniem..

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: .

Twoje jęki nie pomogą. Co się dokładnie dzieje?
Czarnulekkx3
Czarnulekkx3
  24 lipca 2012

poje**ne to -.- ja nawet głosu nie mam ...

DjFabiano
DjFabiano
  24 lipca 2012

dokładniue co sie dzieje? Dzieje się to ze jak chce sie zalogowac poprzez fotke ,to loguje mnie jak przez facebooka.
Chodz ze tak nie chce-.-

Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Badzmy szczerzy fotka juz upadla ... kazdy bedzie wolal showup.tv bo tam mozna jeszcze za to zarobic bylo dobrze ale tak to jest jak sie szuka problemow nowych to macie teraz ... po pierwsze powinniscie zrobic ankiete na TAK lub NIE kto chce zmiane fotki.tv a wy olaliscie i zrobiliscie po swojemu zaloze sie ze 90% spoleczenstwa fotka nie chce tego co teraz jest bo tak jak mowie zrobilo sie z tego showup.tv a nawet gorzej.

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poje**ne to -.- ja nawet głosu nie mam ...

Tak ciężko napisać na kontakt?
Może coś z adobe flash playerem masz nie tak? Może suwak z głośnością nie jest w odpowiedniej pozycji?
Czarnulekkx3
Czarnulekkx3
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czarnulekkx3:poje**ne to -.- ja nawet głosu nie mam ... Tak ciężko napisać na kontakt? Może coś z adobe flash playerem masz nie tak? Może suwak z głośnością nie jest w odpowiedniej pozycji?

w kompie mam wszystko dobrze , wczoraj normalnie mi działał . -.-
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładniue co sie dzieje? Dzieje się to ze jak chce sie zalogowac poprzez fotke ,to loguje mnie jak przez facebooka. Chodz ze tak nie chce-.-

Tak jest zmienione i nie ma chce czy nie chce, tak musi zostać, chodzi CI o to:

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w kompie mam wszystko dobrze , wczoraj normalnie mi działał . -.-

Może być jakiś chwilowy błąd, wszędzie się zdarzają. Może coś z profilem masz nie tak?
Zapraszam do napisania do jednego z FP, który jest akurat online z prośbą o odświeżenie konta:
http://www.fotka.pl/przyjaciele

A jeśli to nie pomoże to pisz prosto na kontakt:
http://www.fotka.pl/pomoc
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: airwer:Fresaa:nikomu eis nie podoba dajcie starą wersje zgadzam się.Wam się nigdy nic nie podoba, zacznijmy od tego :]

no teraz to mnie zabolało:(
DjFabiano
DjFabiano
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi ci o to?

tak o to .. tez daje glowe sciac ze 90% fotki tego nie chce ,ale to wasza sprawa. Mogliscie chociasz cos podobnego do głosów zrobi tak albo nie .. proste a teraz?
notbad20
notbad20
  24 lipca 2012

Ej te zmiany są naprawde bez sensu..ja też nie moge się zalogować wogóle tam..a wczoraj wszystko było normalnie..beznadzieja..taka prawda..;>

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak o to .. tez daje glowe sciac ze 90% fotki tego nie chce ,ale to wasza sprawa. Mogliscie chociasz cos podobnego do głosów zrobi tak albo nie .. proste a teraz?

Klikasz na logo "fotka.pl" i logujesz się normalnie jak do serwisu fotka.pl. CO w tym takiego złego?
Po prostu Fotka.tv stała się odrębnym serwisem. Pomyśl sobie tak: logujesz się na facebooku, otwierasz nową kartę np wp.pl i co jesteś już zalogowany na wp? Nie. Bo to odrębny serwis, wymaga też logowania. Także nie marudź. Przyzwyczaj się, że w tym kraju ludzie nie mają nic do gadania:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.