kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Earth
Earth
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wam się nigdy nic nie podoba, zacznijmy od tego :]

:rotfl:
A Tobie się podoba? :-)
non77
non77
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rukki:Bez sensu są te zmiany , ciągle mi pisze trwa logowoanie do pokoju i nic moge czekać godzine i nadal nic a przed zmianami wchodziłęm na czyjąś kamerke i od razu miałem obraz :/ zmiencie to na starą wersje ! Sprawdź, czy nie masz zablokowanego portu 9936

jak to sprawdzić - portu 9936 i gdzie???
bezbarwny89
bezbarwny89
  24 lipca 2012

Pamiętajcie . fotka to taki portal na którym użytkownicy nie mają prawa głosu ( no chyba że maxik za zdjęcie :D ).Jakoś nigdy nie robią głosowania czy czegoś w tym stylu żeby okreslić % ludzi za i przeciw .Jak sie bedziecie kłócić to dostaniecie odpowiedz w stylu " jak sie nie podoba to skasuj konto " :D

bezbarwny89
bezbarwny89
  24 lipca 2012

a tak poza tym . jak ustawić zeby zamiast imienia pokazywało normalnie nick ?

Earth
Earth
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to sprawdzić - portu 9936 i gdzie???

U Twojego dostawcy internetu, musisz go zapytać. Nie wiem czy nie da się także skanerem portów, są takie programy specjalne. :-)
Miyaga
Miyaga
  24 lipca 2012

no, i konto na fotce można skasować :D bo fotka tv moim zdaniem ciekawsza :D

szpileczka172
szpileczka172
  24 lipca 2012

dziwnie jest po tej zmiane dlugo sie czeka jak robisz transfer i wgl

ono4544
ono4544
  24 lipca 2012
Earth
Earth: non77:jak to sprawdzić - portu 9936 i gdzie??? U Twojego dostawcy internetu, musisz go zapytać. Nie wiem czy nie da się także skanerem portów, są takie programy specjalne. :-)

zrobiłem to
RafoX
RafoX
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwnie jest po tej zmiane dlugo sie czeka jak robisz transfer i wgl

jaki transfer ?
Czapek555
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 52
Czapek555
  24 lipca 2012

Ta "nowa" Fotka.tv jest jest o wiele gorsza od starszej jeszcze tylko zescie mnie wkurzyli bo teraz mi kamerka nie dziala tutaj , masakra co za ludzie takie glupot wymyslają nudzi sie wam czy co??? żenada ,wszystko po to aby ludziom utrudnic zycie .

Mateooo94
Mateooo94
  24 lipca 2012

Ta zmiana to jakaś kompletna porażka i zdecydowanie mija się z celem, szkoda tylko że nie wprowadzili tego w Prima Aprillis ! Zmiany są beznadziejne i aż żal ich komentować.
Zadajmy sobie pytanie, po co mają oglądać transmisje osoby nie zalogowane skoro Fotka Tv powstała z myślą o fotkowiczach. Logowanie jest beznadziejne, kamerki zdecydowanie wczytują się dłużej, brak możliwości wejscia na konto po kliknieciu na nick osoby udzielającej się na czacie fotka Tv, tylko przejście na jej fotke tv od razu, przy czym 70 % osób nie posiada takiej że transmisji. Zamiast to ulepszyć to to popsuliście, co potwierdza większość użytkowników którzy z tego korzystają ... Najlepiej zróbcie to tak jak było !!!
Jest jedna prosta zasada : CO ZA DUŻO TO NIE ZDROWO !

ANSE72
ANSE72
  24 lipca 2012

witam moze to co ja mam do powiedzenia , nie ma najmnejszego znaczenia . Ale poczekamy na pełne rozwiązanie tego osobnego servisu ,ale juz widze wiele utrudnień . - Moim zdaniem wystarczyło zrobić rejestrację poprzez scan dowodu , legitymacji , a to logowanie z Facebooka zbyteczne , i tak będą wchodzić tzw i dalej robić nie przyjemny czat . ale poczekajmy .

ono4544
ono4544
  24 lipca 2012

porty przez mojego dostawce internetu nie sa blokowane .zrobiłem skanowanie
zmieniłem nick
nadal gdy chce właczyć swoja transmisję mam opis : TRWA ZAKŁADANIE POKOJU
A JAK KOGOŚ chce wejść by zobaczyć mam tlko fotkę ,u góry NA ŻYWO
A POŚRODKU NAPIS :TRWA LOGOWANIE DO POKOJU
WIĘC JEST COŚ NIE TAK ,bo ja w swoim systemie niczego nie zmieniałem ,tylko WY FOTKA PL.
PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!111

ono4544
ono4544
  24 lipca 2012

porty przez mojego dostawce internetu nie sa blokowane .zrobiłem skanowanie
zmieniłem nick
nadal gdy chce właczyć swoja transmisję mam opis : TRWA ZAKŁADANIE POKOJU
A JAK KOGOŚ chce wejść by zobaczyć mam tYLko fotkę ,u góry NA ŻYWO
A POŚRODKU NAPIS :TRWA LOGOWANIE DO POKOJU
WIĘC JEST COŚ NIE TAK ,bo ja w swoim systemie niczego nie zmieniałem ,tylko WY FOTKA PL.
PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!111

Mateooo94
Mateooo94
  24 lipca 2012

a czy była wgl jakas ankieta i propozycje przez wiejskim tuningiem fotki tv ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.