kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
DonLukash
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 2
DonLukash
  24 lipca 2012

120 osób, a ogląda 341. Super statystyki.. Taki ciekawy opis jednej z transmitujacych dziewczyn : "Nowa Fotka tv jest do dupy".. Ciagle łudze sie az tworca tematu jakos zareaguja na nasze biadolenie.. I pytam sie.. Skad MOJA ZNAJOMA ma wiedziec ze ja to ja skoro nie moze z transmisji wejsc na moj profil. Przeciez nicka ktos mogl juz takiego jak ja sobie wpisac ? ;/

Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Haha to jest kpina to co zrobili ... oni sie cofneli do epoki kamienia lupanego a nie do przodu .. Nikt z nas nie chcial zmian bylo zajebiscie i moglo tak zostac bo nic nie brakowalo !!...

xxstrazakxx
xxstrazakxx
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha to jest kpina to co zrobili ... oni sie cofneli do epoki kamienia lupanego a nie do przodu .. Nikt z nas nie chcial zmian bylo zajebiscie i moglo tak zostac bo nic nie brakowalo !!...

Wszyscy jak jeden powinni ta fotke teraz olac,moze wreszcie by sie skapli i wbili sobie do głowy co za gó wno tu zrobili
Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Ja juz ustawilem opis ze chce stara fotke na profilu niech kazdy to tez zrobi moze to jakos zadziala a jak bedzie tak jak jest teraz to narazie.

Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja juz ustawilem opis ze chce stara fotke na profilu niech kazdy to tez zrobi moze to jakos zadziala a jak bedzie tak jak jest teraz to narazie.

Żebyś się nie zdziwił:zabawa:
Matuidi
Matuidi
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv!

Ja dla mnie to zmiana tak sobie jest :tak:
xxstrazakxx
xxstrazakxx
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja juz ustawilem opis ze chce stara fotke na profilu niech kazdy to tez zrobi moze to jakos zadziala a jak bedzie tak jak jest teraz to narazie.

Wierzysz w to ze to cos da,bo ja nie bardzo:)
Waazup
Waazup
  24 lipca 2012

Pisze jakie sa realia ...

xxstrazakxx
xxstrazakxx
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisze jakie sa realia ...

Mam lepszy pomysł co do tych realii:) moze niech wszyscy zaczna łamac regulamin fotki jak sie tylko da:) ciekawe co zrobią:)
xxstrazakxx
xxstrazakxx
  24 lipca 2012

Moze by tak jakas protestacyjke zrobic i np wszystkie dziewczyny które nadaja transmisje ,nadawały by w samych stanikach i poprowokowały by troszke ,a to przeciez łamanie regulaminu,ciekawe co by zrobili?

Immportant
Immportant
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze by tak jakas protestacyjke zrobic

Akty protestacji już są ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: wszystkie dziewczyny które nadaja transmisje ,nadawały by w samych stanikach i poprowokowały by troszke ,a to przeciez łamanie regulaminu,ciekawe co by zrobili?

Dostali by bana ^^
Adidasowa
Adidasowa
  24 lipca 2012

@xxstrazakxx:
Nie pisz z banem.

xxstrazakxx
xxstrazakxx
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: @xxstrazakxx: Nie pisz z banem.

Ales ty madra adidasowa:) hahaha
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem tak daliście dupy po całości z tą fotką tv teraz to jest jeden wielki syf i sprzedaliście się ładnie aż naszła mnie ochota na skasowanie konta na tym dupnym portalu :/ gówno jak siemasz wiktor i jak wyjdz i nie wracaj :/

to już jest nas dwoje.... ja, jeśli do następnej soboty nie przywrócą starej fotki.tv, kasuję swoje konto!
Sunshine87
Sunshine87
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I z tego co dało się za obserwować to chyba mało ludzi sobie radzi z tymi nowościami jakoś mało transmisji i oglądających jest wczoraj było więcej o tej samej porze

komu by się chciało siedzieć na takim badziewiu?? :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.