[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 13 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
120 osób, a ogląda 341. Super statystyki.. Taki ciekawy opis jednej z transmitujacych dziewczyn : "Nowa Fotka tv jest do dupy".. Ciagle łudze sie az tworca tematu jakos zareaguja na nasze biadolenie.. I pytam sie.. Skad MOJA ZNAJOMA ma wiedziec ze ja to ja skoro nie moze z transmisji wejsc na moj profil. Przeciez nicka ktos mogl juz takiego jak ja sobie wpisac ? ;/
Haha to jest kpina to co zrobili ... oni sie cofneli do epoki kamienia lupanego a nie do przodu .. Nikt z nas nie chcial zmian bylo zajebiscie i moglo tak zostac bo nic nie brakowalo !!...
Wszyscy jak jeden powinni ta fotke teraz olac,moze wreszcie by sie skapli i wbili sobie do głowy co za gó wno tu zrobili
Ja juz ustawilem opis ze chce stara fotke na profilu niech kazdy to tez zrobi moze to jakos zadziala a jak bedzie tak jak jest teraz to narazie.
Moze by tak jakas protestacyjke zrobic i np wszystkie dziewczyny które nadaja transmisje ,nadawały by w samych stanikach i poprowokowały by troszke ,a to przeciez łamanie regulaminu,ciekawe co by zrobili?
to już jest nas dwoje.... ja, jeśli do następnej soboty nie przywrócą starej fotki.tv, kasuję swoje konto!