79AsonUnique79
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 1
79AsonUnique79
  14 września 2009 (pierwszy post)
Proszę o wytypowanie trenera który jest wstanie przygotować Nasza reprezentację piłkarską do ME w 2012 r. ,proszę o użycie argumentów które kierują Waszym wyborem ??
Co sądzicie o osobie S.Majewskiego ? Dobry fachowiec ? Należy mu się szansa ? Czy wyniki w Jego karierze przemawiają za Jego osobą na jakiekolwiek stanowisko w reprezentacji ?
I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam gadacie na Majewskiego tak jak na Leo, niech zagra te 2 mecze obojętnie jaką reprezentacją... Znowu cała Polska ocenia przedwcześnie, tacy jesteśmy już niestety...

widzisz tą obronę?

Rzeźniczak - Kokoszka (Jodłowiec)- Głowacki - Gancarczyk

a w rezerwie takie tuzy jak Polczak.
To już o klasę lepszy Glik.
Gutek909
Gutek909
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: widzisz tą obronę?

każdy trener będzie tak powoływał, że Wam się coś podobać nie będzie :and: nie chodzi mi ogólnie o ludzi ze społeczności fotki.pl
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy trener będzie tak powoływał, że Wam się coś podobać nie będzie nie chodzi mi ogólnie o ludzi ze społeczności fotki.pl

ogólny zarys jest dobry, ale paru zawodników (głównie rezerwowych) sprawia, że skład wygląda komicznie.
krzychu7818
krzychu7818
  25 września 2009
bramkarze tragedia
obrona tragedia
pomoc jako tako
atak jako tako

reasumując, baty od Czech i Słowacji , i w sumie dobrze
Gutek909
Gutek909
  25 września 2009
Dobra, nie udzielam się :mrgreen: Ostatnio jakoś polska piłka przestała mnie interesować, a to wszystko przez Leo i o ! :P
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Młynarczyk z jednej strony mówi, że powołuje 3 najlepszych bramkarzy, a z drugiej, że liczy na to, że Boruc jeszcze wróci do reprezentacji.
No cholera czy naprawdę tak trudno zauważyć, że Boruc jest 3 klasy lepszy.
Drugim bramkarzem równie dobrze mógłby być Wojtek Szczęsny, bo też mało gra, ale przynajmniej młody jest i perspektywiczny.
Gutek909
Gutek909
  25 września 2009
Wg mnie Dudek na pewno jest lepszy nawet siedząc na ławie niż Kowalewski czy Przyrowski :]
smencik
smencik
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólny zarys jest dobry, ale paru zawodników (głównie rezerwowych) sprawia, że skład wygląda komicznie.

Ale ten skład ma tak wyglądać. Ja gdybym przejął reprezentację po tych ostatnich spotkaniach, to niestety ale zostawiłbym tylko kilku zawodników, którym widać było, że zależało. Trzeba tym wszystkim Żewłakowom, Krzynówkom i innym pokazać, że gra w reprezentacji kraju jest wyróżnieniem, a nie ich dobrą wolą. Już praktycznie o nic nie walczymy, więc dajmy pograć zawodnikom, którzy pragną się pokazać swoje umiejętności, a nie piłkarzom którzy są wybierani przez opinię publiczną, bo akurat te nazwiska zna.
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ten skład ma tak wyglądać. Ja gdybym przejął reprezentację po tych ostatnich spotkaniach, to niestety ale zostawiłbym tylko kilku zawodników, którym widać było, że zależało. Trzeba tym wszystkim Żewłakowom, Krzynówkom i innym pokazać, że gra w reprezentacji kraju jest wyróżnieniem, a nie ich dobrą wolą. Już praktycznie o nic nie walczymy, więc dajmy pograć zawodnikom, którzy pragną się pokazać swoje umiejętności, a nie piłkarzom którzy są wybierani przez opinię publiczną, bo akurat te nazwiska zna.

ale kim ich zastępujemy?
30-letnim niespełnionym młodym talentem Bieniukiem?
Polczakiem, który będzie powoływany tylko dlatego, że go Majewski odkrył dla Cracovii?
Glik czy Król są o klasę lepsi, a powołania nie dostają.
To samo Małecki, który w lidze strzela bramkę za bramką.
NeverMind1910
NeverMind1910
  25 września 2009
A co do kadry. Śmieszy mnie obecność Bieniuka bo doskonale wiem, że w Widzewie gra bardzo przeciętnie jednak Majewskiego zna bardzo dobrze z Amiki Wronki. Obecność Grosickiego, Pawelca, Dudka i Kokoszki jest również wątpliwa. Kolejna szansa dla Iwańskiego.

Ale jaja..

Konto usunięte
Konto usunięte: Glik czy Król są o klasę lepsi, a powołania nie dostają.

Glik tak, Król zdecydowanie nie.

Już wolałbym aby powołał Wilczka zamiast Iwańskiego :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wg mnie Dudek na pewno jest lepszy nawet siedząc na ławie niż Kowalewski czy Przyrowski :]

Kowalewski jest hardkorem. Wierze w niego..
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Glik tak, Król zdecydowanie nie.

Na lewej obronie nie mamy zbyt wielu asów, więc nie wiem kim on chce tam grać w razie kontuzji Gancarczyka.
No chyba, że rzeczywiście namówi do gry Boenischa, ale na to się nie zanosi.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kowalewski

Kowalewski to obok Boruca najlepszy polski bramkarz :tak:
NeverMind1910
NeverMind1910
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Na lewej obronie nie mamy zbyt wielu asów, więc nie wiem kim on chce tam grać w razie kontuzji Gancarczyka.

Tyle, że Król na ten moment został przesunięty do gry w ME

Konto usunięte
Konto usunięte: Kowalewski to obok Boruca najlepszy polski bramkarz

Ahh ten Gibon nadal pamiętam mecz z Serbią.
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle, że Król na ten moment został przesunięty do gry w ME

a niech se go przesuwają nawet do okręgówki...
Adrian Marek też gra gdzieś w Sosnowcu w 2 czy 3 lidze, a mało jest tak dobrych młodych obrońców w lidze.
WueRZet
WueRZet
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kowalewski to obok Boruca najlepszy polski bramkarz

Z czystej ciekawości...kiedy widziałeś dobry mecz w wykonaniu Kowalczyka ? ;>
Bo w Grecji to On nie błyszczy :ninja:

Nie mamy lepszych bramkarzy w tej chwili nad Boruca.

1. Jerzy Dudek - czyli żart. No bo nie gra w ogóle.
2. Tomasz Kuszczak - czyli żart. No bo nie gra w ogóle.
3. Łukasz Załuska - czyli żart. No bo nie gra w ogóle.
4. Wojciech Kowalewski - czyli żart. W Koronie grał słabo, w zeszłym sezonie słabo lub w ogóle, w tym - nie wiadomo (nikt nie widział).
5. Wojciech Szczęsny - wiadomo, żart.
6. Grzegorz Kasprzik - hmm, też raczej żart.

Te punkty to nie moje, ale podpisuje się nimi obiema rękami ;)
WueRZet
WueRZet
  25 września 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam Dudka akurat także bym sprawdził...

Po grzyba ?
Chyba tylko po to, aby w czasie spotkania ze Słowacją dostał jakiś pamiątkowy puchar i zakończył karierę reprezentanta. Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie upierał się, żeby na mistrzowskiej imprezie grał człowiek który przez ostatnie 4 lata nie rozegrał 10 spotkań ligowych (wliczając puchary to może 20 uzbiera, chociaż ledwo)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.