PanOdpowiedzADW
PanOdpowiedzADW
  30 серпня 2009 (pierwszy post)
Widzieliście faul na Wasilewskim ? Już ma chłopak po mundialu w 2010r. Jeden z lepszych polskich piłkarzy doznał otwartego złamania prawej nogi. Kto chce zobaczyć tę nieciekawą scenę to niech sobie poszuka w sieci.

- Jak myślicie- odbuduje formę ???
koraspl
koraspl
  1 вересня 2009
W tym roku Witsel w pilke sobie juz nie pogra i bardzo dobrze...
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzam się z Tobą, jednak presja w tym przypadku okazała się większa, od rozsądnego myślenia

moim zdaniem był to normalny odruch chamstwa ze strony Belga, nie zdawał jednak sobie sprawy z konsekwencji swoich czynów, co nie zmienia faktu, że powinien za ten faul ciężko odpokutować.
bandytyzmu nie należy w futbolu tolerować. to gra dla prawdziwych mężczyzn, ale takie sytuacje są niedopuszczalne.
Q29
Q29
  1 вересня 2009
I tak uważam, że jest to za mało.
Powinien wrócić wtedy, kiedy Wasyl.

Nie mam wątpliwości, że wyraził skruchę, ale każdy by tak zrobił, bo chciał otrzymać krótszą karę.
Otrzymał... za krótką.

Konto usunięte
Konto usunięte: ie zdawał jednak sobie sprawy z konsekwencji swoich czynów

zgadzam się całkowicie, tak jak pisałem, chciał zrobić krzywdę, ale nie taką jaką zrobił.
PokazCyckiKotq69
PokazCyckiKotq69
  1 вересня 2009
wczesniej kontuzji dostal Jan Polak i pewnie to byl odwet za to
koraspl
koraspl
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wczesniej kontuzji dostal Jan Polak i pewnie to byl odwet za to

Tylko ze Polak to rowniez zawodnik Fiolkow wiec jaki to mial byc odwet???
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  1 вересня 2009
Konto usunięte

trochę pokręciłeś :ninja:
Polak gra w Anderlechcie...
Co nie zmienia faktu, że sytuacja na boisku była bardzo napięta :ninja:
Q29
Q29
  1 вересня 2009
Konto usunięte

Odwet za kontuzje rywala? ; )
Rozumiem, gdybyś napisał to w sytuacji, kiedy na miejscu Wasyla był zawodnik Liege.
NeverMind1910
NeverMind1910
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Daniel Defour

Stefan.

Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzam się z Tobą, jednak presja w tym przypadku okazała się większa, od rozsądnego myślenia

Oko za oko, ząb za ząb.. Tak głosił słynny kodeks Hammurabiego.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zważasz na krzywdę, patrzysz by Twojej drużynie się wiodło, wiedział że ją osłabił, dlatego tak się zachował.

Marcinie myślę, że jesteś trochę stronniczy ze względu na to, że sam jesteś piłkarzem który z pewnością nie raz został ukarany kartkami.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co nie zmienia faktu, że sytuacja na boisku była bardzo napięta

Fajnie ten kebab się zachował.. :ninja:

Nie chce mi się szukać, jaką karę otrzymał czarnuch?

I co wlepicie mi bana za rasizm? :and:
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  1 вересня 2009

noga Wasilewskiego :ninja:
Q29
Q29
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Marcinie myślę, że jesteś trochę stronniczy ze względu na to, że sam jesteś piłkarzem który z pewnością nie raz został ukarany kartkami.

Owszem, ma to wpływ.
Nie widziałem tego spotkania, ale czytając newsy, widziałem, że Wasilewski grał ostro wobec swojego rywala. Na miejscu Belga chciałbym się zrewanżować 'Wasylowi'tylko, że ten Belg nie przypuszczał, że dojdzie do czegoś takiego.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce mi się szukać, jaką karę otrzymał czarnuch?

31.12.2009 - zawieszenie do tego momentu.
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wasilewski grał ostro wobec swojego rywala.

Wasilewski zawsze grał ostro, ale też nigdy nikomu nie zrobił krzywdy. Ot taki paradoks.
Q29
Q29
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wasilewski zawsze grał ostro

z tego słynął i wierze, że zasłynie jeszcze.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale też nigdy nikomu nie zrobił krzywdy

krzywdy takiej, jak jemu wyrządzono z pewnością nie, ale jeśli kilka razy "drasnął" tego Belga, to on w końcu nie wytrzymał i postanowi, że też sfauluje Wasyla.
PokazCyckiKotq69
PokazCyckiKotq69
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko ze Polak to rowniez zawodnik Fiolkow wiec jaki to mial byc odwet???

sorry pomylilo mi sie

Konto usunięte
Konto usunięte: Odwet za kontuzje rywala? ; ) Rozumiem, gdybyś napisał to w sytuacji, kiedy na miejscu Wasyla był zawodnik Liege.

jak wyzej:)
WueRZet
WueRZet
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Oko za oko, ząb za ząb.. Tak głosił słynny kodeks Hammurabiego.

Nieprawda :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: noga Wasilewskiego

Wygląda to niestety nieciekawie. Podaje się przykłady Henki Larssona, Eduardo, czy Cisse, ale Oni byli znacznie młodsi od Wasyla w momencie kontuzji. Organizm był silniejszy, lepiej przygotowany. Obawiam się, że Wasyl już nie zbliży się do swego poziomu jaki prezentował. Teraz najważniejsze powinno być zdrowie, fakt czy noga będzie w pełni sprawna po okresie rehabilitacji.
egzekutor90gool
egzekutor90gool
  1 вересня 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: krzywdy takiej, jak jemu wyrządzono z pewnością nie, ale jeśli kilka razy "drasnął" tego Belga, to on w końcu nie wytrzymał i postanowi, że też sfauluje Wasyla.

to nawet nie o tego konkretnego Belga chodziło.
Wasilewski jest uznawany za najostrzej grającego zawodnika ligi belgijskiej.
Słynie z tego, że w sezonie oprócz wielu bramek dostaje też wiele żółtych kartek.
Nie przebiera w środkach, by zatrzymywać rywali.
Ale jest pewna różnica, pomiędzy utrudnianiem gry zawodnikom rywala (łokcie, popychanie, itp.) a złamaniem komuś nogi w taki sposób.

Konto usunięte
Konto usunięte: z tego słynął i wierze, że zasłynie jeszcze.

po tym co widzę na prześwietleniu śmiem w to wątpić.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.