Widzieliście faul na Wasilewskim ? Już ma chłopak po mundialu w 2010r. Jeden z lepszych polskich piłkarzy doznał otwartego złamania prawej nogi. Kto chce zobaczyć tę nieciekawą scenę to niech sobie poszuka w sieci.
- Jak myślicie- odbuduje formę ???
lista tematów
Marcin Wasilewski strona 3 z 8
Ja mam zawsze
3 razy prosto z boiska zawozili mnie do szpitala ..a Ja uparty po pół roku / roku wracam ;]
Konto usunięte: Calum Davenport z West Ham United, w którym za dużo nie pograł i już niestety nie pogra...
to już trzeba miec nieźle nasRane w głowie zeby takie coś zrobić

...Ignorance is bliss...
RexMundi: Ja mam zawsze
3 razy prosto z boiska zawozili mnie do szpitala ..a Ja uparty po pół roku / roku wracam ;]
a mówią, że sport to zdrowie, ech...
ale tego gościa co skasował Wasyla powinni zawiesić co najmniej na 3 miesiące moim zdaniem

no normalni ludzie raczej takich rzeczy nie robią...
widać musiał się komuś ostro narazić.
Dla mnie ten faul z wyglądu gorszy od zdarzenia z Eduardo,Cisse czy Larssonem.
Mmimo wszystko łatwiej wraca sie do gry po złamaniach niż po choćby zerwaniach więzadeł. Zregenerowana kość jest mocna w przeciwieńswtie do więzadła. PO zrywaniu więzadeł mał kto powracał do wielkiej gry. Jedyny wyjątek gracza, który doszedł do pełnej sprawności i do mega gry lepszej niż przed kontuzją to Xavi. Larsson po złamaniu grał jeszcze w Barcelonie i grał fantastycznie.
Mmimo wszystko łatwiej wraca sie do gry po złamaniach niż po choćby zerwaniach więzadeł. Zregenerowana kość jest mocna w przeciwieńswtie do więzadła. PO zrywaniu więzadeł mał kto powracał do wielkiej gry. Jedyny wyjątek gracza, który doszedł do pełnej sprawności i do mega gry lepszej niż przed kontuzją to Xavi. Larsson po złamaniu grał jeszcze w Barcelonie i grał fantastycznie.
Donald WHO YOU?
ale to jest najgorsze złamanie na boisku jakie widziałem bo Wasilewski wchodził z impetem a tamten tak samo i ta noga to wyglądała jakby w proch poszła.
Donald WHO YOU?
Niesamowite jest to że ten gość który dostał czerwoną kartkę za faul jeszcze sie wykłócał i miał pretensje do sędziego
Nie daj sie Marcin! Jesteśmy z Tobą !
Nie daj sie Marcin! Jesteśmy z Tobą !
Dlatego Real Madryt ubezpieczył nogi Krystyny na 100 mln euro.
W sumie, to nie jest to głupia sprawa. Nogi dla piłkarza, są narzędziem pracy, więc powinni je ubezpieczać 
W sumie, to nie jest to głupia sprawa. Nogi dla piłkarza, są narzędziem pracy, więc powinni je ubezpieczać 
Konto usunięte: Widzieliście faul na Wasilewskim ? Już ma chłopak po mundialu w 2010r. Jeden z lepszych polskich piłkarzy doznał otwartego złamania prawej nogi. Kto chce zobaczyć tę nieciekawą scenę to niech sobie poszuka w sieci.
- Jak myślicie- odbuduje formę ???
szkoda go troche ciezko bedzie odbudowac mu ale moze sie uda
Cóż taka jego praca. Jak codziennie w kraju są dziesiątki czy setki wypadkó w pracy często cięzkich to nikt o tym nie wspomni. STało sie przekichane.
Donald WHO YOU?