Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  7 августа 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Eeee, a kiedy ?W niedzielę ? Byłam ze znajomymi nad jeziorem w parku narodowym, koło 17.00 się zachmurzyło i ledwo doszliśmy do samochodu to się zaczęło. Akurat ja byłam kierowcą, więc i wracałam w huraganie niemal ;D, slalomem pomiędzy połamanymi gałęziami leżącymi na jezdni. Oczywiście studzienki pozatykane, wiec co chwilę przebijałam się przez jeziora powstałe na ulicy. Wycieraczki nie nadążały wody zbierać, szyby parowały bo chłopaki popili, otworzyć okien nie mogłam bo padało do środka samochodu, hardkorowo ale plus taki, że miałam fajny trening.

Kurna, podobno 90hm/h wiatr. Wyobraź sobie teraz takie coś na polu namiotowym. :D Dobrze, że opanowałaś samochód, bo nasz bus wiatr ruszał do tyłu :)
Swoją drogą, Mazda padła całkiem, dojechaliśmy nią spokojnie, ale na miejscu padło jeszcze sprzęgło i pojechała na lawecie do Warszawy :ninja:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 августа 2014
Earth
Earth: Kurna, podobno 90hm/h wiatr. Wyobraź sobie teraz takie coś na polu namiotowym. :D Dobrze, że opanowałaś samochód, bo nasz bus wiatr ruszał do tyłu :) Swoją drogą, Mazda padła całkiem, dojechaliśmy nią spokojnie, ale na miejscu padło jeszcze sprzęgło i pojechała na lawecie do Warszawy

No wiało, ale bez przesady ;D.
Fajnie ;D, tzn. uwielbiam deszcz latem, ulewę również.... aczkolwiek na polu namiotowym pewnie bym nie lubiła ;D.

Ojoj, kiepskie są te nowe Mazdy, moja staruszka wszystko przetrwa, oby ! ;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  7 августа 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No wiało, ale bez przesady ;D. Fajnie ;D, tzn. uwielbiam deszcz latem, ulewę również.... aczkolwiek na polu namiotowym pewnie bym nie lubiła ;D.Ojoj, kiepskie są te nowe Mazdy, moja staruszka wszystko przetrwa, oby ! ;D.

Z mojej perspektywy jak najbardziej nie ma w tym przesady :D
Fajne w domu, gdzie można zamknąć okna i obserwować bezpiecznie, a nie z poczuciem jak w "oszukać przeznaczenie", ze walnie w Ciebie jakieś frunące krzesło albo konar :D

No niestety, jak widać. Chyba, że to ta taka kapryśna.
Kombatant
Kombatant
  7 августа 2014
http://www.youtube.com/watch?v=XTmWfFih_wM

i niech ktos jeszcze mi powie zebym byl tolerancyjny ....
tetotini
tetotini
  7 августа 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kolejne ujęcie z Brudstocku, kuva syfiarze i brudasy

w jaki sposob chcialbys utrzymac czystosc przy 750tys. osob?
po kazdym festiwalu,sylwestrze tak to wyglada.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 августа 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: w jaki sposob chcialbys utrzymac czystosc przy 750tys. osob? po kazdym festiwalu,sylwestrze tak to wyglada.

wystarczyłoby gdyby każdy sprzątał swoje, nie tak trudno w jeden worek wrzucić śmieci - przecież nikt nie każe im tego segregować

---
beka w radio była, jeden koleś po 4 dniach brudstoku jak zobaczył wannę w domu to się popłakał :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
praksyda
praksyda
  8 августа 2014
Rafał Majka znowu wygrał :napalony:
------------------------------------------------------

Earth
Earth: Kurna, podobno 90hm/h wiatr.

tak, ja akurat jechałam w tej wichurze, czułam jak jak w filmie Oszukać przeznaczenie, w życiu czegoś takiego nie widziałam, jechałam aleja kasztanową, za mną i przede mną konary leciały, więc wsteczny i uniki samochodem, auta stały, ludzie wybiegali i odsuwali gałęzie z drogi, bo wszystko z drzew leciało, myslałam że juz nie dojadę do domu;/ w wiosce obok zginęło 2 miesięczne dziecko w aucie, przygniecione auto konarem, 3,4 dni prądu nie było w 13 miejscowościach, drzewa leżały z korzeniami powyrywane, dachy pozrywało, i grad do tego padał.
Kombatant
Kombatant
  8 августа 2014
praksyda
praksyda: Rafał Majka znowu wygrał

O , widze ogladasz nasz nudny TDP : P

Majka to gigant, 2 x etapy w TDF teraz u nas na lajcie na zmeczeniu po Francji, oby jutro czasowke dobrze pojechal i w koncu polak wygra nasz wyscig
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 августа 2014

bombowy koleś
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  8 августа 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bombowy koleś

zabral ze soba chyba tylko 1 osobe :woot:
Kombatant
Kombatant
  8 августа 2014
dawaj wiecej takich gifów Nutek , dobre d83ddc4d
praksyda
praksyda
  8 августа 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: O , widze ogladasz nasz nudny TDP : P

nie śledziałam od samego początku, ale kurde jakie oni maja te trasy, pod górkę i prędkość, podziwiam ich,to jest dopiero kondycha, zresztą wszystkich biegaczy i kolarzy obserwuje w miarę regularnie.
za to całkowicie nie interesuje sie piłką nożną.
Nastepny godny podziwu to biegacz, Darek Strychalski, nawet odpisał mi na FB jak mu pogratulowałam XD
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 августа 2014
nie, groźny mod esquilo mi grozi :ziober2:
praksyda
praksyda
  8 августа 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie, groźny mod esquilo mi groz

nawet tu gadacie o eskilo, ja juz rzygam tym tematem lekko.
Kombatant
Kombatant
  8 августа 2014
praksyda
praksyda: ale kurde jakie oni maja te trasy, pod górkę i prędkość, podziwiam ich,to jest dopiero kondycha, zresztą wszystkich biegaczy i kolarzy obserwuje w miarę regularnie.

No coz, jakbys ogladala Tour de France to widzialabys ze to jest pikus przy tym co tam wyprawiaja na rowerach : P
nasz wyscig naprawde jest nudny, jedyna atrakcja to ten dzisiejszy etap, a pozostale masaktycznie beznadzijne

praksyda
praksyda: podziwiam ich

Niestety , ale ten sport jest najbardziej obarczony dopingiem : P

NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie, groźny mod esquilo mi grozi

Ona jest od Hydeparku, a nie od Sportu, wklejaj wklejaj