Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
Zreszta takie gify nie łamią regulaminu :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2014
praksyda
praksyda: nawet tu gadacie o eskilo, ja juz rzygam tym tematem lekko

1 raz napisałem :P

Konto usunięte
Konto usunięte: na jest od Hydeparku, a nie od Sportu, wklejaj wklejaj

kurde zrobiłbym tak, ale nic innego nie mam w tym temacie niestety
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kurde zrobiłbym tak, ale nic innego nie mam w tym temacie niestety

Co to byl za zamach?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to byl za zamach?

nawet nie wiem, tak spotkałem to przeglądając stronkę i mi się spodobał :D

ciekawe co powie na jpga:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
praksyda
praksyda
  8 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No coz, jakbys ogladala Tour de France to widzialabys ze to jest pikus przy tym co tam wyprawiaja na rowerach : P nasz wyscig naprawde jest nudny, jedyna atrakcja to ten dzisiejszy etap, a pozostale masaktycznie beznadzijne

takie ładne widoki mieli po drodze, ale widziałes w niektórych miejscach to polandia mocno, wygladało jakby łatali drogi przed samym TDP. :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety , ale ten sport jest najbardziej obarczony dopingiem : P

no właśnie, trochę kijowo, ze inne sporty sa tak zaniedbywane.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 1 raz napisałem :P

na hyde pisza o niej, na dziale fotka, a teraz akurat tu dzisiaj zajrzałam i widze eskilo XD
jak ona będzie mi sie sniła po nocach, to ja was znajdę.
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ciekawe co powie na jpga:

zapewne nic bo tu nie zaglada :ziober2:
praksyda
praksyda
  8 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zapewne nic bo tu nie zaglada

zagląda, zagląda, ale nie wywołujcie wilka z lasu, chociaż tu;(
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2014
praksyda
praksyda: na hyde pisza o niej, na dziale fotka, a teraz akurat tu dzisiaj zajrzałam i widze eskilo XD jak ona będzie mi sie sniła po nocach, to ja was znajdę.

oka d83ddd12
Konto usunięte
Konto usunięte: zapewne nic bo tu nie zaglada

śledzi mnie, chce pewnie zrobić d83cdf66
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
praksyda
praksyda: takie ładne widoki mieli po drodze, ale widziałes w niektórych miejscach to polandia mocno, wygladało jakby łatali drogi przed samym TDP.

hahahaha no na pewno tak bylo, prowizorka musi byc, pamietam w poprzednim TDP byl etap ze dziura na dziurze hahaha kolarze musieli sie natrudzic by nie wpasc w jakas - co za wstyd ....

praksyda
praksyda: no właśnie, trochę kijowo, ze inne sporty sa tak zaniedbywane.

Ciezko mi uwierzyc ze wszyscy na czysto pokonuja tygodniowo ponad 1000 km :ninja: gdzie czas na regeneracje?

praksyda
praksyda: nie wywołujcie wilka z lasu

:lol:
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: chce pewnie zrobić

Lepiej napisz jak tam bukmacherka, cos przelales wygrales? : D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej napisz jak tam bukmacherka, cos przelales wygrales? : D

no w temacie zamieściłem 2 kupony niestety przegrane, jeden za 20zł a drugi tasiemiec z 1 pudłem :
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: no w temacie zamieściłem 2 kupony niestety przegrane, jeden za 20zł a drugi tasiemiec z 1 pudłem :

widzialem- to 1 pudlo niezle musi wkurzac

ile razy to przerabialem

ja czekam na ligi zagraniczne, juz niedlugo niemcy, wlochy, anglia , hiszpania :w00t:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: widzialem- to 1 pudlo niezle musi wkurzacile razy to przerabialem

Tak, gdzie akurat po meczu siatkarzy spodziewałem się że to pewniak.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja czekam na ligi zagraniczne, juz niedlugo niemcy, wlochy, anglia , hiszpania

Ja też a dziś Lique 1 startuje.
praksyda
praksyda
  8 sierpnia 2014
Ostatnio edytowany: za 25 grudnia 2200
Konto usunięte
Konto usunięte: co za wstyd ....

tak tylko ja patrzyłam, czy będzie jakas gleba, nie chciałabym sie wywalić na rowerze przy tej prędkości.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciezko mi uwierzyc ze wszyscy na czysto pokonuja tygodniowo ponad 1000 km gdzie czas na regeneracje?
nie wiem właśnie czy wszyscy, ale sa miankacy co nawet ćwiczą rano i wieczorem, tez sie zastanawiam kiedy się regenerują.
ten cały Strychalski przybiegł kiedys do studia TVN-u chyba biegiem 160km, bo robił trenind przed ultramaratonem, dodam ze facet jest niepełnosprawny.
Taki wyczyn człowiek pokonuje trase ponad 216km w 48h w 55 st upale na pustyni, a wszyscy sie piłką nożną jarają jakby zdobyli Mont Everest tyłem wchodząc.
Kombatant
Kombatant
  8 sierpnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak, gdzie akurat po meczu siatkarzy spodziewałem się że to pewniak.

Beka z tym co polsat odyebal z platnymi mś - co za idioci ...

praksyda
praksyda: tak tylko ja patrzyłam, czy będzie jakas gleba, nie chciałabym sie wywalić na rowerze przy tej prędkości.

Zjazd 90km/h , przy takiej predkosci kazdy blad moze skonczyc sie tragicznie ; o
maja odwage

praksyda
praksyda: nie wiem właśnie czy wszyscy, ale sa miankacy co nawet ćwiczą rano i wieczorem, tez sie zastanawiam kiedy się regenerują. ten cały Strychalski przybiegł kiedys do studia TVN-u chyba biegiem 160km, bo robił trenind przed ultramaratonem, dodam ze facet jest niepełnosprawny.

praksyda
praksyda: aki wyczyn człowiek pokonuje trase ponad 216km w 48h w 55 st upale na pustyni

No godne szacunku osiagniecia, mnie zastanawia ile trzeba cwiczyc by dojsc do takich wynikow, czy chociazby jak ci kolarze, oni nie maja zakwasow ? : O
praksyda
praksyda: a wszyscy sie piłką nożną jarają jakby zdobyli Mont Everest tyłem wchodząc.

Mezowi nie pozwolisz pewnie ogladac , co ? : D