Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  22 lipca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie dam rady dziś o tym pisać bo padam, ale Leon widzę bliżej Ci do Jarka

Nie, az tak nie, ale jeszcze sie okaze ze nieslusznie sie z niego smialismy ...

tutaj , w kwestii malaysia airlanes jak nic rosjanie dostarczyli baterie rakietowa buk , plus zaloge, jedno mnie zastanawia, czemu te kapusciane glaby nie maja chociazby jednej lornetki min x25 zblizenie, jasno byloby widac ze to pasazerski samolot
Kombatant
Kombatant
  22 lipca 2014
Druga sprawa, to niesamowita hipokryzja swiata.... Rosje atakujemy, nakladamy sankcje, a co z Izraelem ?
oni juz w ciagu paru dni wymordowali ponad 600 cywili palestynskich. jakos nikt nie zabiera glosu, wszyscy maja gdzies co robia zydzi
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  22 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: > 5 stycznia 2006

W moje 19. urodziny, ciekawe :D

Ja na Fotce od 8 lat, 5 miesięcy i 7 dni :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
thomas893
thomas893
  22 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wszyscy maja gdzies co robia zydzi

antysemita! :ninja:

:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Separatyści zestrzelili 2 myśliwce bojowe na Ukrainie, szykujcie się na wojnę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Koleś przede mną w kolejce w piekarni: "Poproszę chleb ..."
Ekspedientka: " Zwykły czy krojony?"
Koleś: "TAK"

:rotfl:
:D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  23 lipca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: szykujcie się na wojnę.

A co z Tobą w razie wojny? :|
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Earth
Earth: A co z Tobą w razie wojny? :|

Niszczę wszystko zdefiniowane jako Renegade nad polskim niebem a koledzy z "zielonych" cisną na front.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Earth
Earth: A co z Tobą w razie wojny? :|

a co z Tobą niewiasto? nie studiuj tylko ucz się budowy i danych t-t Kałasznikowa plus rób papiery na czołgi :D
Earth
Earth
  23 lipca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Niszczę wszystko zdefiniowane jako Renegade nad polskim niebem a koledzy z "zielonych" cisną na front.

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, jesteś lotnikiem, czy jakoś inaczej? :ninja:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: a co z Tobą niewiasto? nie studiuj tylko ucz się budowy i danych t-t Kałasznikowa plus rób papiery na czołgi :D

Ja nie wiem właśnie, dość, że umiem z wiatrówki strzelać :ninja:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Earth
Earth: Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, jesteś lotnikiem, czy jakoś inaczej?

Rakietowcem, zwalczam samoloty z ziemi :D
coś jak Ci fachowcy z Ukrainy.

Earth
Earth: a nie wiem właśnie, dość, że umiem z wiatrówki strzelać

To się przydasz do 1 linii :D
Kombatant
Kombatant
  23 lipca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: antysemita!

Wkurza mnie jedynie ze swiat pozwala na mordowanie bezbronnych palestynczykow, kobiety i dzieci
Earth
Earth
  23 lipca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rakietowcem, zwalczam samoloty z ziemi :D coś jak Ci fachowcy z Ukrainy.

A, to chyba nieco bezpieczniejsza opcja. :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To się przydasz do 1 linii :D

Pierwsza linia to zapora do wybicia, jeśli dobrze kojarzę. Taki los dla mnie widzisz? :ninja:
Kombatant
Kombatant
  23 lipca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Separatyści zestrzelili 2 myśliwce bojowe na Ukrainie, szykujcie się na wojnę.

Patowa sytuacja tam na wschodzie, swiat na bank nie pomoze militarnie Ukrainie , a sami do usranej smierci moga sobie walczyc z separatystami, ktorzy maja wsparcie Kremla. W sumie banderowcy sami sobie winni, maja to co chcieli, swoje rzady

Ukraina distroj d83ddc4d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lipca 2014
Earth
Earth: A, to chyba nieco bezpieczniejsza opcja. :

To zależy kto 1 wypuści rakietę, ja czy samolot we mnie.

Earth
Earth: Pierwsza linia to zapora do wybicia, jeśli dobrze kojarzę. Taki los dla mnie widzisz?

Przed wami jeszcze biegną ludzie bez broni :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ukraina distroj

No ciekawe jak to się potoczy. Beka z polityków UE, jakby te sankcje na Rosję coś im robily.d83dde02