RexMundi: to co sie najlepiej sprzedaje - głupota
Moim zdaniem zadnej kariety nie zrobi, tylko sie zblaznila w tym programie, wyszla na najwieksza szmate , bez wyrazu dziolcha, gruba zakompleksiona puszczalska, to jest to co wyniesie z tego programu, bardzo duzo. Podobno rodzina sie jej wyparla hahahaha wcale mnie to nie dziwi.
RexMundi: też ostatnio na minusie
śmietana - bzyknął po Pawle
Chwila slabosci, plus wyczul latwa gąske, wybaczmy , ale oby sie to nie powtorzylo, ruchanie zruchanej wczesniej przez kolege szmaty jest jak zalozenie po kims gaci
RexMundi: Ania - se powiekszyła usta do loda
Wydaje sie ze ma najwieksze IQ z tych kobit co tam są, no i sie nie puszcza, szacun.
RexMundi: chociaz dla mnie i tak hitem jest śmietana z tekstem do Ani dużej
"idę do kibla, przynieść Ci coś ? "
Chyba kazdy pomyslal o gównie
NuTiiiiii: Ale i tak z niego chuda ciota, nawet w rugby grał jak panna a faktycznie "król dymaki" tylko zaraz po nim dupeczki chodzą na drugiego kolta.
Ten typ ma cos z glowa, ciagle musi dymac i ten jego tekst ze jak kobieta nie da dupy to jest u niego skreslona , nie ma zdanych szans dla nich

idiota i pozer, plus straszny narcyz
NuTiiiiii: W ogóle na uj oni ten program robią, co mają jego uczestnicy z tego? za friko podymają, pobalują a potem jedynie taka praca jak u Piotrka - szefa czyli wycieranie kurzu lub mycie na kolanach podłogi.
Powiem Ci ze pewnie z kazdym odcinkiem coraz wieksza ogladalnosc, nawet pomimo tego ze jestem pewny wieksza czesc ludzi oglada to by uzmyslowic sobie jakie dno chodzi po naszym kraju.
Bedzie 2 edycja na bank