Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 grudnia 2013
RexMundi
RexMundi: to co sie najlepiej sprzedaje - głupota

Moim zdaniem zadnej kariety nie zrobi, tylko sie zblaznila w tym programie, wyszla na najwieksza szmate , bez wyrazu dziolcha, gruba zakompleksiona puszczalska, to jest to co wyniesie z tego programu, bardzo duzo. Podobno rodzina sie jej wyparla hahahaha wcale mnie to nie dziwi.

RexMundi
RexMundi: też ostatnio na minusie śmietana - bzyknął po Pawle

Chwila slabosci, plus wyczul latwa gąske, wybaczmy , ale oby sie to nie powtorzylo, ruchanie zruchanej wczesniej przez kolege szmaty jest jak zalozenie po kims gaci :rotfl:

RexMundi
RexMundi: Ania - se powiekszyła usta do loda

Wydaje sie ze ma najwieksze IQ z tych kobit co tam są, no i sie nie puszcza, szacun.
RexMundi
RexMundi: chociaz dla mnie i tak hitem jest śmietana z tekstem do Ani dużej "idę do kibla, przynieść Ci coś ? "

Chyba kazdy pomyslal o gównie :ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale i tak z niego chuda ciota, nawet w rugby grał jak panna a faktycznie "król dymaki" tylko zaraz po nim dupeczki chodzą na drugiego kolta.

Ten typ ma cos z glowa, ciagle musi dymac i ten jego tekst ze jak kobieta nie da dupy to jest u niego skreslona , nie ma zdanych szans dla nich :crylol: idiota i pozer, plus straszny narcyz

NuTiiiiii
NuTiiiiii: W ogóle na uj oni ten program robią, co mają jego uczestnicy z tego? za friko podymają, pobalują a potem jedynie taka praca jak u Piotrka - szefa czyli wycieranie kurzu lub mycie na kolanach podłogi.

Powiem Ci ze pewnie z kazdym odcinkiem coraz wieksza ogladalnosc, nawet pomimo tego ze jestem pewny wieksza czesc ludzi oglada to by uzmyslowic sobie jakie dno chodzi po naszym kraju.

Bedzie 2 edycja na bank :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Powiem Ci ze pewnie z kazdym odcinkiem coraz wieksza ogladalnosc, nawet pomimo tego ze jestem pewny wieksza czesc ludzi oglada to by uzmyslowic sobie jakie dno chodzi po naszym kraju. Bedzie 2 edycja na bank

Ale po iluś tam odcinkach to wszystko się nudzi, patrzenie na grubaskę, wyglądającego na zbakanego geja - Trybsona i mała Anię co klnie jak szewc. Przecież oni nawet się nie nominują czy coś :D

Bez sensu jak nic ten program.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 grudnia 2013
RexMundi
RexMundi: no ale z kija .. pół na pół z wodą :P

Mit dawno obalony, nie mający związku z rzeczywistością
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
Kuva już reklamy, banery i inne gówna są między postami d83ddc4e
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva już reklamy, banery i inne gówna są między postami

Zapomniałeś AdBlocka włączyć?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
Enkido
Enkido: Zapomniałeś AdBlocka włączyć?

Zapomniałem, że jestem na kompie u rodziców :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiem przecież, że nie podajesz kluczy - pewnie jedziesz na szmaci

:fakju:.

;D.

O czym Wy pieprzycie ? :rotfl:.
Jesu !
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: O czym Wy pieprzycie

Dałabyś się zaciągnąć do takiego Poznan shore i mogłabyś się dymać z samymi przystojniakami 5 razy dziennie ? :D

Pod warunkiem oczywko, że byłabyś singielką :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dałabyś się zaciągnąć do takiego Poznan shore i mogłabyś się dymać z samymi przystojniakami 5 razy dziennie ?

Sądzę, że bym była bardzo nudną postacią w takim programie :ziober2:.
Klnąć klnę, piję owszem, palę niemal wszystko :rotfl:, i to wszystko :mrgreen:.
No i moje ajkju z leksza za wysokie na takie programy ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Sądzę, że bym była bardzo nudną postacią w takim programie . Klnąć klnę, piję owszem, palę niemal wszystko , i to wszystko . No i moje ajkju z leksza za wysokie na takie programy ;D.

Uniknęłaś odpowiedzi, co z seksami bez zobowiązań ? :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Uniknęłaś odpowiedzi, co z seksami bez zobowiązań ? :

Nie uniknęłam przecież ;D.
Jak wyżej napisałam byłabym nudna bardzo, jeżeli widzowi zależy na seksie tylko ;D.
Nutku, nie należę do osób które się poddają łatwo :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: ak wyżej napisałam byłabym nudna bardzo, jeżeli widzowi zależy na seksie tylko ;D. Nutku, nie należę do osób które się poddają łatwo

Eee to byś nie przeszła castingu nawet, chyba że do Poznan celibat shore :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Eee to byś nie przeszła castingu nawet, chyba że do Poznan celibat shore :

Ahahahahahhahaha :rotfl:.

Jeżeli dają tam używki to spoko !

A na czym polega casting do tych dziwek ze stolycy, tudzież na czym by miał polegać do dziwek z Poznania ?:ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: na czym polega casting do tych dziwek ze stolycy, tudzież na czym by miał polegać do dziwek z Poznania ?

Nie wiem, ale zgaduje że trzeba przyjść w stringach, bez stanika i zrobić loda całemu jury aby przejść 1 etap :rotfl:
Potem jest rozmowa kwalifikacyjna pod kołdrą na boku LOL

No i podpisanie deklaracji, że da się dupy co najmniej 30 kolesiom - włala :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie wiem, ale zgaduje że trzeba przyjść w stringach, bez stanika i zrobić loda całemu jury aby przejść 1 etap Potem jest rozmowa kwalifikacyjna pod kołdrą na boku LOL No i podpisanie deklaracji, że da się dupy co najmniej 30 kolesiom - włala :

Cholera, stringi okej, bez stanika okej, cała reszta odpada :rotfl:.