No co ? Nie zardzewieje taka i długo posłuży

.
NuTiiiiii: No w sumie na 2:2 z nią miałem. Beka czasem jak tam ludzie się prężą, że mam np. meldunek pokryty i wiem, że przeciwnik nic nie ma ... wtedy specjalnie leci ode mnie pass i w konsekwencji on ma minus 100 a ja sobie pykam 130-180 :D
Dobra taktyka nie ? :D - tylko żal mi tych buntujących się bidusiów :
Ahahahahhaa, jaki z Ciebie paskud ;D.
Oszołomów tam pełno, ale najbardziej rozbawiła mnie kiedyś dziewucha, z którą grałam w literaki. Akurat można tak układać wulgaryzmy, z czego ofkors korzystam. Dziewczyna zaczęła mocno przegrywać i przez jakieś 5 minut mi pisała, że normalnie by wygrała ze mną, ale ona nie klnie, i to ją rozkojarzyło, i że ja jestem mega niewychowana, i że jak tak mogłam

.
NuTiiiiii: Wczoraj dałem się namówić na mniejsze łażenie po galerii, trochę kupiłem po tych ich niby przecenach :/
Najgorzej było spotkać prezent, który kupiłem rodziców pod choinkę przeceniony o 4 dychy.
Dobra opcja to teraz robić prezent na następny rok - taniej wyjdzie
Na takie łażenia to ja się nie daję namówić nikomu, jak coś potrzebuję jadę sama i wszystko trwa szybko ;D.
Opcja dobra, ale nie dość że człowiek i tak na święte już dużo wydał, to na dodatek za chwilę impreza sylwestrowa na którą trzeba kupić kieckę

.
Co roku sobie obiecuję, że prezentami zajmę się już we wrześniu, ale potem mimo iż o tym pamiętam, to czas tak zapieprza, że zanim się zmobilizuję do wyjazdu do galerii to już jest po 20 grudnia

.
NuTiiiiii: A jak się nie interesujesz skokami to jopp
Jop to mi się kojarzy tylko z jednym

.
Nie interesuje się żadnym sportem poza piłką ;D.