Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
28 grudnia 2013
Na mojej stronie z serialami pojawiło się to Warsaw Shore, jako iż dość mocno ludzie gadają o tym programie, to postanowiłam zobaczyć czo to, i . Jesu, to normalne ? Tak się ludzie zachowują ? Bosz, wodą święconą ich ! Albo kurdę za kudły i do ciemnej piwnicy na miesiąc !
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 grudnia 2013
Warsaw Shore, taki Big Brother tylko nie ma Manueli, która zapomniała co to sex a są tępy pipy dające gdzie i kiedy popadnie.
My to wszystko zwalamy ze znanych programów.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
28 grudnia 2013
NuTiiiiii: Warsaw Shore, taki Big Brother tylko nie ma Manueli, która zapomniała co to sex a są tępy pipy dające gdzie i kiedy popadnie.
My to wszystko zwalamy ze znanych programów
Do Big Brothera bym tego nie przyrównała jednak.
Tępe pipy, Nutku, ale te chłopaki również nie reprezentują wysokiego poziomu, no ale fakt, dziewuchy to .
I te ich ''ja mam zasady, ja się szanuję, ja mam kodeks swój własny, jestem sobą bla bla '' .
NuTiiiiii
29 grudnia 2013
MaqdaIena: te ich ''ja mam zasady, ja się szanuję, ja mam kodeks swój własny, jestem sobą bla bla ''
Mam zasady : "sex na 1 randce okej, ale bez całowania" :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
29 grudnia 2013
MaqdaIena: glądam własnie na tefałenie program z Martyną, która to pojechała do Stanów wybadać temat grubych ludzi, naprawdę gruuuuuubych ;o.
Chciałem zobaczyć i już koniec, ale dobrze leciał też Cejrowski - ubijali żółwia przy dzieciach i wyciągali z jego wnętrza jajka :O