Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Znajdź chociaż opcję "przywróć ustawienia fabryczne", no chyba że tak masz zrypanie od początku .

Boję się sformuowania ''ustawienia fabryczne'' :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oka czaję wsio !

Grejt !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: na pewno masz jakieś w stylu, chce być vice prezesem w firmie i już nie podawać chłopakom kluczy oczkowyc

Nie podaję nikomu kluczy :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Boję się sformuowania ''ustawienia fabryczne''

Hehe to nic takiego, tylko nazwa poważna...

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie podaję nikomu kluczy

To taka beka była :D

--
Spadam se pooglądać Trybsona :ziober2:
Tam te babki biorą kolesi z disco na chatę, ja bym z żadną nie pojechał a ta mała co krzyczała z deeyeyem przy konsolecie to piszczała jak obdzierana ze skóry świnia :D

270b
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hehe to nic takiego, tylko nazwa poważna.

Zła nazwa jest zła :ninja:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To taka beka była :D

Oh, a już myslałam, że na poważnie ;D.

Miłego !
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 grudnia 2013
Ewelina z Warsaw Hore --- nic tylko d83ddd2b

===============

wspominał ktoś już że Schumacher w śpiączce ?
zaliczły kraksę na nartach
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Oh, a już myslałam, że na poważnie ;D.

Wiem przecież, że nie podajesz kluczy - pewnie jedziesz na szmacie :lol:

RexMundi
RexMundi: Ewelina z Warsaw Hore --- nic tylko

Akurat wczoraj obejrzałem, beka była z tego śmietnika w pokoju bab no i ten koleś co wypił 13 piw duszkiem hahaha, jak on spadł ze schodów :D

RexMundi
RexMundi: spominał ktoś już że Schumacher w śpiączce ? zaliczły kraksę na nartach

No wiedziałem już wczoraj rano, ale mówili że stan stabilny bo byl przytomny w czasie wypadku a tymczasem wieczorem stan krytyczny :/
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 grudnia 2013
RexMundi
RexMundi: Ewelina z Warsaw Hore --- nic tylko

Zastanawia mnie gdzie ona w przyszlosci chce znalezc prace, z takim podejsciem cale zycie bezrobocie pewne.
O burdelu nie wspomne, jak w takim chlewie mozna zyc, lapie sie za glowie jak to widze .... to nie moze byc prawda.

Swoja droga, dlaczego polki uwazane sa za takie puszczalskie szmaty? wystarczy obejrzec Warsaw Shore, co odcinek jakas dupodajna polka oddaje sie bez namyslu, a w ost odcinku jedna przeszla sama siebie, najpierw puscila sie z jednym a potem na dokładke z drugim, to juz szczyt kvrestwa ...Ciekawe ile z tych szmat bylo z kims zwiazanych.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: O burdelu nie wspomne, jak w takim chlewie mozna zyc, lapie sie za glowie jak to widze .... to nie moze byc prawda.

No nie dość, że pokój cały zawalony ubraniami i setkami butów to w łazience istny hardcore, wszędzie te waciki do makijażu - teraz żadna baba bez tapety nigdzie nie wyjdzie.

LeonGrande
LeonGrande: o odcinek jakas dupodajna polka oddaje sie bez namyslu, a w ost odcinku jedna przeszla sama siebie, najpierw puscila sie z jednym a potem na dokładke z drugim

To było dobre, czuła się nie doyebana, pewnie dostała shota na face'a i musiała szukać bolca dalej :DD

LeonGrande
LeonGrande: o juz szczyt kvrestwa ...Ciekawe ile z tych szmat bylo z kims zwiazanych.

Pewnie nigdy bo kto by chciał taką co na każdej imprezie liże się z kim popadnie.
LeonGrande
LeonGrande
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No nie dość, że pokój cały zawalony ubraniami i setkami butów to w łazience istny hardcore, wszędzie te waciki do makijażu - teraz żadna baba bez tapety nigdzie nie wyjdzie.

Hahaha Zaneta pieknie dosrała tej małej - nie ma zadnej roznicy gdzie bys to prala, rownie dobrze moglabys w sedesie :crylol:
Zaneta = fajna seksowna wredna suka , kochalbym <3

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To było dobre, czuła się nie doyebana, pewnie dostała shota na face'a i musiała szukać bolca dalej :DD

To jest straszne i przerazajace, smietana w sumie tez hejt za to ze bierzesz juz zruchany towar :rotfl: tzw z second handu :rotfl:
wydupczyl jakiegos bardzo latwego lachona, nie liczy sie ; D

W ogole fajne zyczenia malej - "Pawelku zycze Ci zebys nie zlapal zadnej choroby" :crylol:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pewnie nigdy bo kto by chciał taką co na każdej imprezie liże się z kim popadnie.

A ja sadze ze co druga tam ma kogos, dyma sie na imprezie, wraca do domu i buzia swojego chlopaka ktory wrocil z roboty xDDDDD

POLKI - wiecej szacunku do siebie... chcialoby sie powiedziec.
LeonGrande
LeonGrande
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To było dobre, czuła się nie doyebana, pewnie dostała shota na face'a i musiała szukać bolca dalej :DD

Smietana - hejt za to ze dyma jakies z second handu lachony :rotfl:

btw. dobre zyczenia malej dla Pawla - "zebys nie zlapal zadnej choroby" :crylol: true story, koles w koncu hiva zaliczy, kurs u buka 1,40

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pewnie nigdy bo kto by chciał taką co na każdej imprezie liże się z kim popadnie.

Obawiam sie ze te szmaty wracaja do domu i buziaczek swojemu facetowi ktory wlasnie wrocil z roboty
RexMundi
RexMundi
  30 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ten koleś co wypił 13 piw duszkiem

no ale z kija .. pół na pół z wodą :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No wiedziałem już wczoraj rano, ale mówili że stan stabilny bo byl przytomny w czasie wypadku a tymczasem wieczorem stan krytyczny :/

no po kolejnej operacji jest
dalej stan krytyczny

przy okazji oglądnąłem sobie Wyścig - ( ten o rywalizacji Lauda - Hunt ) dobry film
LeonGrande
LeonGrande: Zastanawia mnie gdzie ona w przyszlosci chce znalezc prace, z takim podejsciem cale zycie bezrobocie pewne.
bedzie znana z tego że jest znana , jak połowa gwiazd w Polsce .
zagra w kilku reklamach , będzie miała włąsny program ... "Ewelina robi rozpierducheeee.."
boshhe e jaka ona jest tępa
LeonGrande
LeonGrande: O burdelu nie wspomne, jak w takim chlewie mozna zyc, lapie sie za glowie jak to widze .... to nie moze byc prawda.

Żaneta tam za mało ich pocisnęła
ale takst .. jakbyś wyprała gacie w sedesie nie było by różnicy :lol:
LeonGrande
LeonGrande: Swoja droga, dlaczego polki uwazane sa za takie puszczalskie szmaty?
to w każdym programie z tego typu
czy Ekipy z NJ, Newcastle , Cardiff -- wszędzie pełno szmat
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  30 grudnia 2013
RexMundi
RexMundi: bedzie znana z tego że jest znana , jak połowa gwiazd w Polsce . zagra w kilku reklamach , będzie miała włąsny program ... "Ewelina robi rozpierducheeee.." boshhe e jaka ona jest tępa

Sorry, ale ona jest za tępa na wlasny program czy jakas reklame, przeciez to jest dno dna ... to juz (sam w to nie wierze co teraz napisze) Jola Rutowicz bije ja na glowe w pozytywnym sensie :ziober2:

Jedyne osoby ktore po wyjsciu z tego programu beda mogly spojrzec w lustro to smietana i ania duza
LeonGrande
LeonGrande
  30 grudnia 2013
choc czytalem ze Trybson ma najwiecej fanow :lol: i najwiekszy fejm
LeonGrande
LeonGrande
  30 grudnia 2013
RexMundi
RexMundi: dalej stan krytyczny

Ale musial zapiedalac ze w takim stanie jest , przeciez mial kask : >

swoja droga mam nadzieje ze z tego wyjdzie, pomimo ze byl niemcem to lubilem go ogladac w f1 , zlote czasy ferrari
RexMundi
RexMundi
  30 grudnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Sorry, ale ona jest za tępa na wlasny program czy jakas reklame, przeciez to jest dno dna ... to juz (sam w to nie wierze co teraz napisze) Jola Rutowicz bije ja na glowe w pozytywnym sensie

to co sie najlepiej sprzedaje - głupota

najwięcej reklam jakie się pamiętam to
- albo sa faktycznie zajebiste
- albo tak strasznie głupie
LeonGrande
LeonGrande: o programu beda mogly spojrzec w lustro to smietana i ania duza

też ostatnio na minusie
śmietana - bzyknął po Pawle
Ania - se powiekszyła usta do loda :lol:
LeonGrande
LeonGrande: choc czytalem ze Trybson ma najwiecej fanow i najwiekszy fejm
ile memów krąży w necie z nim :lol:
a na fejsie jest setki kont z Trybsonem - wali tekstami

chociaz dla mnie i tak hitem jest śmietana z tekstem do Ani dużej
"idę do kibla, przynieść Ci coś ? " :lol: no w końcu mistrz F1
no oby wracał . pozytywny gościu , już lepiej go szanuje od Fetela
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 grudnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
LeonGrande
LeonGrande: Smietana - hejt za to ze dyma jakies z second handu lachony

Ma uczucia, chyba najmniej dymał z całego domu :D

LeonGrande
LeonGrande: btw. dobre zyczenia malej dla Pawla - "zebys nie zlapal zadnej choroby" true story, koles w koncu hiva zaliczy, kurs u buka 1,40

Ale i tak z niego chuda ciota, nawet w rugby grał jak panna a faktycznie "król dymaki" tylko zaraz po nim dupeczki chodzą na drugiego kolta.

LeonGrande
LeonGrande: Obawiam sie ze te szmaty wracaja do domu i buziaczek swojemu facetowi ktory wlasnie wrocil z roboty

No wcześniej wycierając usta od spermy ...

W ogóle na uj oni ten program robią, co mają jego uczestnicy z tego? za friko podymają, pobalują a potem jedynie taka praca jak u Piotrka - szefa czyli wycieranie kurzu lub mycie na kolanach podłogi.

RexMundi
RexMundi: o ale z kija .. pół na pół z wodą :P

No właśnie i dlatego taka beka, bo to jeszcze były plastiki lane do połowy - haha co za amatorka :D