Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Noo tak trzeba pić i się bawić ile można, bo potem dzieci i sylwestry z polsatem do 22 :

Skoro taką przyszłość sobie planujesz ;D.

Moja będzie wyglądała inaczej ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak coś to dołożę i wylecę do rodziny do Australii, wystarczy że zapłacę sobie za bilety a reszta mam all - inslusive u nich :

Kangury spoko, ale te pająki wielkie i jadowite wszędzie łażące brrr !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Druga sprawa, że też mam taką w domu więc na co mi się oglądać na inne :

Przerażasz mnie z jednej strony, naprawdę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ciąża jak ni

:rotfl:.
NUTEK !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Robiłem setki razy na wielu kompach :D

A ja dwa albo trzy razy na moich i było fajnie :mrgreen:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro taką przyszłość sobie planujesz ;D. Moja będzie wyglądała inaczej ;D

A co nie chcesz mieć dzieci i cały czas żyć balować bez zobowiązań itd...

MaqdaIena
MaqdaIena: Kangury spoko, ale te pająki wielkie i jadowite wszędzie łażące brrr !

Właśnie my mamy takie wyobrażenie, że tak tam jest. No jest, ale gdzieś na pustyniach lub wsiach a ja bym jechał do Newcastle, spore miasto 200 km od Sydney.

MaqdaIena
MaqdaIena: Przerażasz mnie z jednej strony, naprawdę ;D.

Spodziewałaś się reakcji zdrowego faceta a może to inteligentna odpowiedź żeby 'ukrytego' czytelnika zadowolić :D

MaqdaIena
MaqdaIena: NUTEK !

No takie były objawy, że mi się z ciążą skojarzyło..

MaqdaIena
MaqdaIena: A ja dwa albo trzy razy na moich i było fajnie

I tak długo bez formatu jesteś ?! co najmniej raz na pół roku powinno się czyścić system.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 grudnia 2013
dodaj treść d83dde0f
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spodziewałaś się reakcji zdrowego faceta a może to inteligentna odpowiedź żeby 'ukrytego' czytelnika zadowolić :

Drugiej częsci zdania nie rozumiem, więc nie potrafię udzielić odpowiedzi :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A co nie chcesz mieć dzieci i cały czas żyć balować bez zobowiązań itd

Nie chcę mieć dzieci, a zobowiązania bez tego są ;).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Właśnie my mamy takie wyobrażenie, że tak tam jest. No jest, ale gdzieś na pustyniach lub wsiach a ja bym jechał do Newcastle, spore miasto 200 km od Sydney

Widziałam program o tych pajorach ;c.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No takie były objawy, że mi się z ciążą skojarzyło.

W ciązy to ja nie byłam, ale coś mi się wydaje że jej objawy są ciut inne :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: tak długo bez formatu jesteś ?! co najmniej raz na pół roku powinno się czyścić syste

W kwietniu, czy tam maju zmieniałam komputer, wtedy robiłam formata zdaje się ;D.

Ale ten wcześniejszy przeżył ponad 4 lata bez niego :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Drugiej częsci zdania nie rozumiem, więc nie potrafię udzielić odpowiedzi

A dobra, cicho :ssh:

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie chcę mieć dzieci, a zobowiązania bez tego są ;).

Boshhh d83dde31

MaqdaIena
MaqdaIena: Widziałam program o tych pajorach ;c.

Uwierz mi, że np. w Afryce mają tam gorsze rzeczy :D

MaqdaIena
MaqdaIena: W ciązy to ja nie byłam, ale coś mi się wydaje że jej objawy są ciut inne

Czy ja wiem, moja siostra miała podobnie do tego co Ty d83dde1d

MaqdaIena
MaqdaIena: W kwietniu, czy tam maju zmieniałam komputer, wtedy robiłam formata zdaje się ;D. Ale ten wcześniejszy przeżył ponad 4 lata bez niego

O ja, pewnie kalkulator przenośny chodził szybciej od tego muła :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A dobra, cicho

Dobra :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Boshh

Weź się nie zachowuj jak kurdę..wszyscy :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Uwierz mi, że np. w Afryce mają tam gorsze rzeczy :

Ale w Afryce nie masz rodziny, chyba ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czy ja wiem, moja siostra miała podobnie do tego co Ty

Nie Nutku, nie jestem w ciąży, na pewno ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: O ja, pewnie kalkulator przenośny chodził szybciej od tego muła :

Pewnie tak :rotfl:.
Ale i tak padla mi grafika w tamtym lapku, i nie opłacało mi się tego naprawiać. Gdzie sprzedałam go na allegro za 400 zł jeszcze :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Weź się nie zachowuj jak kurdę..wszyscy

E tam wszyscy, każdy robi jak chce. Tylko żeby potem nie było żałowania.

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale w Afryce nie masz rodziny, chyba ;D.

Potwierdzam, że nie mam :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie Nutku, nie jestem w ciąży, na pewno ;D.

Zrób test na wszelki ...

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale i tak padla mi grafika w tamtym lapku, i nie opłacało mi się tego naprawiać. Gdzie sprzedałam go na allegro za 400 zł jeszcze

No jak miała nie paść, pewnie nie sam brak formatu ją zapchał ale pewnie przez 4 lata nie czyściłaś go w środku i miał z 5 kg kurzu w sobie :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: E tam wszyscy, każdy robi jak chce. Tylko żeby potem nie było żałowani

Reakcja Twoja jak u wszystkich niemal ;D.

Być nie powinno :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Potwierdzam, że nie mam :

To szczepienia na malarie i inne odpadają !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zrób test na wszelki .

Zaczynasz mnie wkurzać :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No jak miała nie paść, pewnie nie sam brak formatu ją zapchał ale pewnie przez 4 lata nie czyściłaś go w środku i miał z 5 kg kurzu w sobie :D

Kurz kurzem, ale się dość naczytałam o tamtym modelu, i karty graficzne były mocno wadliwe, i tak dobrze że słuzył mi tak długo ;D.
W każdym razie pozbyłam się grata i kupiłam innego, na którego nie narzekam ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: eakcja Twoja jak u wszystkich niemal ;D.

Jak facet gada, że nie chce mieć dzieci to normalka gorzej jak babka..

MaqdaIena
MaqdaIena: To szczepienia na malarie i inne odpadają !

Mogłem sobie takie załatwić za free, ale w sumie po co :P

MaqdaIena
MaqdaIena: aczynasz mnie wkurza

Jakaś niepewna się zrobilaś :biegniesz po test: :run:

MaqdaIena
MaqdaIena: W każdym razie pozbyłam się grata i kupiłam innego, na którego nie narzekam ;D.

Ja właśnie zastanawiam się na kupnem nowego lapa, obecny ma 2 lata i już lekko FIFA 14 przycina a grafika jest 1MB jakiś dobry GeForce.

==
ulatniam się na parę minut, idę na orange poczytać o telefonach bo jadę jutro mamie abonamenty przedłużyć
jak chcesz jakiś tel do doradź mi co tam za 1 zł mogę wybrać to Ci sprzedam w atrakcyjnych pakietach :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ulatniam się na parę minut, idę na orange poczytać o telefonach bo jadę jutro mamie abonamenty przedłużyć jak chcesz jakiś tel do doradź mi co tam za 1 zł mogę wybrać to Ci sprzedam w atrakcyjnych pakietach :

Nie znam się na telefonach, ale ubolewam że nic nie można kupić z klapką obecnie, bezdotykowego ;c.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak facet gada, że nie chce mieć dzieci to normalka gorzej jak babka

Dlaczego ? Nie każda kobieta musi urodzić.
Ja jestem świetną ciocią, czy bym była mamą świetną póki co nie chcę sprawdzić.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jakaś niepewna się zrobilaś :biegniesz po test:

Palę papierosa, nigdzie nie biegnę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja właśnie zastanawiam się na kupnem nowego lapa, obecny ma 2 lata i już lekko FIFA 14 przycina a grafika jest 1MB jakiś dobry GeForc

Skoro potrzebujesz coś lepszego do grania to zainwestuj w stacjonarny :ninja:.
Jakbym się na tym znała :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: ie znam się na telefonach, ale ubolewam że nic nie można kupić z klapką obecnie, bezdotykowego ;c.

Chyba są tam jakieś motorole jeszcze :woot:
Musiałbym poszukać, ale na 90% coś tam jest ...

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja jestem świetną ciocią, czy bym była mamą świetną póki co nie chcę sprawdzić.

Może to obawa przed macierzyństwem, albo samym porodem ... nie wiem skąd to się bierze ... :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Palę papierosa, nigdzie nie biegnę ;D.

A gdzie postanowienie noworoczne, że rzucasz fajki ?

MaqdaIena
MaqdaIena: koro potrzebujesz coś lepszego do grania to zainwestuj w stacjonarny . Jakbym się na tym znała

Lapek lepszy bo biorę go na wyjazdy służbowe lub służby i wtedy pykam z kumplami turnieje w FIFE :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chyba są tam jakieś motorole jeszcze Musiałbym poszukać, ale na 90% coś tam jest

Mój telefon obecny jest taki fajny, że nie wyświetla mi w ogóle kto dzwoni, tylko numer, gdzie kontakt mam zapisany.

Więc jak nie znam kogoś numeru na pamięć to suprajsy same ;c.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może to obawa przed macierzyństwem, albo samym porodem ... nie wiem skąd to się bierze ... :

Yyyy, ale dlaczego zakładasz jakieś obawy ? Po prostu ja nie chcę mieć dzieci :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A gdzie postanowienie noworoczne, że rzucasz fajki ?

Postanowień nie robię żadnych ;D.
A fajek nie miałam nigdy zamiaru rzucić ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lapek lepszy bo biorę go na wyjazdy służbowe lub służby i wtedy pykam z kumplami turnieje w FIFE

No to wszystko jasne ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Mój telefon obecny jest taki fajny, że nie wyświetla mi w ogóle kto dzwoni, tylko numer, gdzie kontakt mam zapisany. Więc jak nie znam kogoś numeru na pamięć to suprajsy same ;c.

W ustawieniach połączeń zobacz, na pewno da się to zmienić. Mój tata też tak miał, dodatkowo ten numer po cyferce był czytany przez jakiegoś robo lektora :DD

MaqdaIena
MaqdaIena: Yyyy, ale dlaczego zakładasz jakieś obawy ? Po prostu ja nie chcę mieć dzieci :).

A co na to Twój men ?

MaqdaIena
MaqdaIena: Postanowień nie robię żadnych ;D. A fajek nie miałam nigdy zamiaru rzucić ;D.

Fajki - ok.
Ale postanowienie zawsze powinno się mieć, np. zacznę biegać, mniej kompa czy będę częściej wychodzić z psem :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W ustawieniach połączeń zobacz, na pewno da się to zmienić. Mój tata też tak miał, dodatkowo ten numer po cyferce był czytany przez jakiegoś robo lektora :D

Kiedy ja nic nie nagrzebałam, samo się pozmieniało.

Nic nie bede grzebała w tym głupim telefonie, bo już w ogóle odmówi posłuszeństwa ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A co na to Twój men ?

Kto ?
Wychodzę z założenia, że to moje ciało, moje życie i jeżeli kiedykolwiek ktoś mi postawi takie ultimatum to no sory, nie wyjdzie nic z tego.
Oczywiście, jakby co, zdanie mogę zmienić, nie mówię, że nigdy nigdy nie będę chciała mieć dziecka, moze kiedyś mi się zachce ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale postanowienie zawsze powinno się mieć, np. zacznę biegać, mniej kompa czy będę częściej wychodzić z psem :

Po co mi postanowienia, kiedy nie zrobię nic by chociaż postarać się je spełnić ?;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 grudnia 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja nic nie nagrzebałam, samo się pozmieniało. Nic nie bede grzebała w tym głupim telefonie, bo już w ogóle odmówi posłuszeństwa ;D.

Znajdź chociaż opcję "przywróć ustawienia fabryczne", no chyba że tak masz zrypanie od początku ..

MaqdaIena
MaqdaIena: Kto ? Wychodzę z założenia, że to moje ciało, moje życie i jeżeli kiedykolwiek ktoś mi postawi takie ultimatum to no sory, nie wyjdzie nic z tego. Oczywiście, jakby co, zdanie mogę zmienić, nie mówię, że nigdy nigdy nie będę chciała mieć dziecka, moze kiedyś mi się zachce ;D.

No Twój facet ...
Oka czaję wsio !

MaqdaIena
MaqdaIena: Po co mi postanowienia, kiedy nie zrobię nic by chociaż postarać się je spełnić ?;D

:rotfl:

na pewno masz jakieś w stylu, chce być vice prezesem w firmie i już nie podawać chłopakom kluczy oczkowych :rotfl: