Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
6 Enero 2014
Enkido: Przecież podał loginy :P
Nie chce mi się sprawdzać gdzie się je wpisuje :D
LeonGrande: Update Flasha , jak nie pomoze update przegladarki
Zaraz spróbuję
Kevin sam w NY na Polsacie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
6 Enero 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Same powtórki w TV, na Kino Polska Nic Śmiesznego a potem Sezon na Leszcza :D
kurde zainstalowałem adobe flash 11 i dalej to samo, gdzie tu się robi aktualizację opery
edit: dobra znalazłem i mam najnowszą wersję - still nie działajet
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
thomas893
6 Enero 2014
NuTiiiiii: edit: dobra znalazłem i mam najnowszą wersję - still nie działajet
NuTiiiiii
6 Enero 2014
Konto usunięte: ctrl + F5
Nic nie daje odświeżanie, to wina tej zyebanej Opery bo nawet na najprostszej podstawowej wersji IE livesports mi normalnie działa :/
Teraz nie chce mi się zmieniać bo w operze mam sporo zakładek i opracowany pasek szybkiego uruchamiania.
Gutek909
6 Enero 2014
na pulsie dziś Święci lecą
thomas893
6 Enero 2014
NuTiiiiii: Nic nie daje odświeżanie, to wina tej zyebanej Opery bo nawet na najprostszej podstawowej wersji IE livesports mi normalnie działa :/
walnij ctr + shift + del i wyczyść całą pamięć przeglądarki, pewnie jakieś śmieci się nazbierały ;)
NuTiiiiii: Teraz nie chce mi się zmieniać bo w operze mam sporo zakładek i opracowany pasek szybkiego uruchamiania.
NuTiiiiii
6 Enero 2014
Konto usunięte: walnij ctr + shift + del i wyczyść całą pamięć przeglądarki, pewnie jakieś śmieci się nazbierały ;)
nie działa mi to combo :P
Konto usunięte: zakładki zawsze można wyeksportować :P
Będę musiał chyba tak zrobić i zmienić przeglądarkę, po mozilii długo dość używałem opery - chrome też się nie sprawdziło i chyba będzie trzeba używać IE w jakiejś najnowszej wersji.
thomas893
6 Enero 2014
NuTiiiiii: nie działa mi to combo :P
Opera -> Więcej narzędzi -> Wyczyść dane przeglądania
NuTiiiiii: Będę musiał chyba tak zrobić i zmienić przeglądarkę, po mozilii długo dość używałem opery - chrome też się nie sprawdziło i chyba będzie trzeba używać IE w jakiejś najnowszej wersji.
NuTiiiiii
6 Enero 2014
Konto usunięte: Opera -> Więcej narzędzi -> Wyczyść dane przeglądania
Nic już tam nie miałem, ostatnio używałem CC cleanera
Konto usunięte: Są inne opcje: Safari, Maxthon itp :P
Kurde nawet ich nie znałem, poczytam