Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, ze kultura w Polsce jest taka kosztowna.

Jeśli chodzi o kino to wybieram Multikino dla biedaczków, karta z Orange i 2 bilety w środy za 20 zł :D
Czasem normalnie z pkt payback, coś tam kinder bueno i jest.
Często też kabarety ciskam tam akurat bilety drogi zwłaszcza takie Top Trendy. No i teatr akurat 19 stycznia mam spektakl i bilet 25zł ale zdarzały się takie jak Klimakterium - cena 90zł ://
No ale wiesz trzeba się jakoś odchamić od roboty i pijaństwa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Przy takiej przekątnej to 720p dupy nie urywa :P

Kuva te tvki takie teraz robią że szał ciał i wszystko lepsze od analoga. A na kompie to 720 to mega urywa kapsko :D

RexMundi
RexMundi: dwójka to syf - spal :D

Mi tam się podobało jak czarnuch skoczył na waleta ze skały prosto na torbę :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i tam się podobało jak czarnuch skoczył na waleta ze skały prosto na torbę

dorośnij :ssh: :D
...Ignorance is bliss...
FireAir
FireAir
  9 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jeśli chodzi o kino to wybieram Multikino dla biedaczków, karta z Orange i 2 bilety w środy za 20 zł :D Czasem normalnie z pkt payback, coś tam kinder bueno i jest. Często też kabarety ciskam tam akurat bilety drogi zwłaszcza takie Top Trendy. No i teatr akurat 19 stycznia mam spektakl i bilet 25zł ale zdarzały się takie jak Klimakterium - cena 90zł :// No ale wiesz trzeba się jakoś odchamić od roboty i pijaństwa :D

No u nas Multikino jest od miesiąca, więc dopiero sprawdzę ofertę. Do tej pory Cinema City, studencki. W sumie nie tak źle, bo 17 zł i też jakiś czas były środy z orange. Ale taka filharmonia czy teatr to już spory wydatek niestety. Książki zresztą też mamy drogie, nic dziwnego, że pdf-y na chomiku się mnożą tak radośnie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 stycznia 2014
RexMundi
RexMundi: dorośnij :D

:crylol:
wcześniej nakręcą grows up 10 :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale taka filharmonia czy teatr to już spory wydatek niestety. Książki zresztą też mamy drogie, nic dziwnego, że pdf-y na chomiku się mnożą tak radośnie.

No taa, teraz jadąc pociągiem więcej młodych z tabletem i książką w pdfie a w empiku na książkach tylko dziadkowie.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
thomas893
thomas893
  9 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva te tvki takie teraz robią że szał ciał i wszystko lepsze od analoga. A na kompie to 720 to mega urywa kapsko :D

Wiem, sam czasem sobie jakiś film w 1080p obejrzę :D Ale przy tych ponad 50" to tak z 4K by się przydało :ziober2:
FireAir
FireAir
  9 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No taa, teraz jadąc pociągiem więcej młodych z tabletem i książką w pdfie a w empiku na książkach tylko dziadkowie.

Wierzę, że jeszcze zaliczam się do "młodych" i zrównoważam nieco te statystyki mając zawsze fizyczną książkę przy sobie. ;D
Gutek909
Gutek909
  10 stycznia 2014
Beta House na tv puls :mrgreen:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  10 stycznia 2014
http://devil-cars.pl/prezent
Na pewno ktoś z Was chce mi kupić prezent :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wierzę, że jeszcze zaliczam się do "młodych" i zrównoważam nieco te statystyki mając zawsze fizyczną książkę przy sobie. ;D

Niedługo to już będzie okaz :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Na pewno ktoś z Was chce mi kupić prezent

Lepiej nie bo w Poznaniu jeżdżą po krawężnikach :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lepiej nie bo w Poznaniu jeżdżą po krawężnikac

To na torze Poznań, a nie na ulicy, bosz.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 stycznia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: To na torze Poznań, a nie na ulicy, bosz.

Hie hie, poza tym to prezent dla mężczyzny a Tobie możemy kupić ewentualnie lokówkę :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: poza tym to prezent dla mężczyzny a Tobie możemy kupić ewentualnie lokówkę :

No wiesz Ty co :and:.
Gutek909
Gutek909
  11 stycznia 2014
i znowu melanż..
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 stycznia 2014
Ale stara gierka mi się przypomniała, pykaliśmy w robocie na 4 i byłem poza zasięgiem - teraz tylko trening :DD

Kto pamięta ? :D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  11 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kto pamięta ? :D

Slynne zuzle? ze sie skreca klawiatura strzalka?
ja pamietam pierwsza wersje tej gry, ze sie scigalo liniami kolorowymi ; D