lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 99 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Ja miałem problem po pijaku z tymi ich biletami, jeden po tyle drugi tyle jakby dla turystów ogólnie nie było jakiegoś karnetu.
No ja kupiłem ulgowy tygodniowy za 16, ale zamiast tabliczka być koło nr autobusu to one są na przystanku przybite, a jeśli sie nie zatrzyma centralnie przy przystanku to nawet sie nie zauważy gdzie dokładnie się jest:P
To samo w autobusach, zamiast napisać po prostu koło nazwy przystanku, że jest nż czyli na żądanie to sa jakies kropki jedne zamalowane drugie nie:P nie ogarniam:D
Do Starego Browaru jakoś dojechałem, na tej Malcie spoko jest?
Konto usunięte: To samo w autobusach, zamiast napisać po prostu koło nazwy przystanku, że jest nż czyli na żądanie to sa jakies kropki jedne zamalowane drugie nie:P nie ogarniam:D
Jak przystanek jest na żądanie to masz to zaznaczone :ziober2;
Bardzo spoko nawet.
W Łebie nie ma gdzie wbić kija, wczoraj tak samo było na plaży.
http://www.agados.pl/webcam.html
http://www.agados.pl/webcam.html
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Bad Boys, Bad Boys whatcha gonna do, what you gonna do when they come for you?
Will w drugiej części nieźle przykoksował
Will w drugiej części nieźle przykoksował

...Ignorance is bliss...

Jak przeglądam oferty pracy to prawdziwe to jak diabli

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No dzisiaj to zauważyłem dopiero bo wczoraj jak jechałem to się nie zatrzymywał, a, że na żądanie jest było zaznaczone jakimiś kropkami:P
Nie no do zoo pewnie nie pójdę, ale szukam jakichś atrakcji bo nie wiem kompletnie co tu robić:P

.