WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na koszykówkę, albo siatkówkę mógłbym się przejść, ale kompletnie nie mam pojęcia gdzie jeździć z tej Łozowej:P

No wątpię, żeby były teraz jakieś rozgrywki w siatę lub kosza
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  23 Julio 2012
biorę się za oglądanie filmu " 3 metry nad niebem ". Podobno fajny ;)
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
Jak to będzie z tymi IO?
Wiadomo, że TVP ma licencję na transmisję, ale Eurosport też będzie puszczać, a Polsat nie będzie puszczać siatkówki?
Bo raczej nie sądzę, że wszystkie mecze w siatkówkę będzie można obejrzeć na TVP.
Enkido
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo raczej nie sądzę, że wszystkie mecze w siatkówkę będzie można obejrzeć na TVP.

Masz na myśli wszystkie wszystkie czy wszystkie Polaków? :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
Enkido
Enkido: Masz na myśli wszystkie wszystkie czy wszystkie Polaków? :P

Wszystkie, bo wszystkie Polaków na 1, albo 2 chyba będą tak? bo ja nawet nie ogarniałem tego:)
Enkido
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkie, bo wszystkie Polaków na 1, albo 2 chyba będą tak? bo ja nawet nie ogarniałem tego:)

No to co do siatki to raczej na Eurosporcie trzeba szukać czy będzie, bo znając TVP tylko Polaków pokazywać będą
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
Enkido
Enkido: No to co do siatki to raczej na Eurosporcie trzeba szukać czy będzie, bo znając TVP tylko Polaków pokazywać będą

Ciekawe czy zrobią na Polsacie Sport Cafe IO:D
Dobra, dzięki za info i śmigam:)
Enkido
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe czy zrobią na Polsacie Sport Cafe IO:D Dobra, dzięki za info i śmigam:)

Poprawka, Eurosport nie pokaże na żywo siatkówki :/
WueRZet
WueRZet
  24 Julio 2012
Nie wiem jak teraz to będzie wyglądać, ale 4 lata temu wszystko dało się obejrzeć poprzez stronę TVP Sport. Nie wiem czy Eurosport Player też nie zrobi czegoś takiego.

I pamiętny Skrzecz na komentarzu w boskie :crylol:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
RexMundi
RexMundi: Bad Boys, Bad Boys whatcha gonna do, what you gonna do when they come for you?

Też obejrzałem, zawsze mi szkoda tej death dupeczki i jej oczu d83ddc40d83dde1d
Dziś mega upał a jutro jeszcze bardziej zjaram się na mahoń :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Kurde na piłeczkę lekko kostkę skręciłem, mam banię taką średnią ale mogę chodzić. Ciekawe czy do jutra nie będzie gorzej bo planuję plażowanie.
W lutym miałem lewą teraz prawa i weź tu uprawiaj sporty ;]
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W lutym miałem lewą teraz prawa i weź tu uprawiaj sporty ;]

Ja kostkę w życiu miałem skręconą ponad 50 razy:P
Jak skręciłem 3 razy w dwa miesiące to wsadzili mi w gips bo powiedzieli, ze za 2 dni i tak pojdę grać:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kostkę w życiu miałem skręconą ponad 50 razy:P Jak skręciłem 3 razy w dwa miesiące to wsadzili mi w gips bo powiedzieli, ze za 2 dni i tak pojdę grać:P

Ja już z 5 raz w życiu, ostatnio miałem zimą lewą nogę od gry na hali. Teraz prawa i także zewnętrzna.
Gutek909
Gutek909
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kostkę w życiu miałem skręconą ponad 50 razy:P

ja tak samo miałem, ale z nadgarstkami. Tak to jest, jeśli tych urazów nie wyleczysz za pierwszym razem do końca to będą się powtarzać bardzo często.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tak samo miałem, ale z nadgarstkami. Tak to jest, jeśli tych urazów nie wyleczysz za pierwszym razem do końca to będą się powtarzać bardzo często.

Od czego te kontuzje? Siatka a może handball ? :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.