lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 100 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Jak to będzie z tymi IO?
Wiadomo, że TVP ma licencję na transmisję, ale Eurosport też będzie puszczać, a Polsat nie będzie puszczać siatkówki?
Bo raczej nie sądzę, że wszystkie mecze w siatkówkę będzie można obejrzeć na TVP.
Wiadomo, że TVP ma licencję na transmisję, ale Eurosport też będzie puszczać, a Polsat nie będzie puszczać siatkówki?
Bo raczej nie sądzę, że wszystkie mecze w siatkówkę będzie można obejrzeć na TVP.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Nie wiem jak teraz to będzie wyglądać, ale 4 lata temu wszystko dało się obejrzeć poprzez stronę TVP Sport. Nie wiem czy Eurosport Player też nie zrobi czegoś takiego.
I pamiętny Skrzecz na komentarzu w boskie
I pamiętny Skrzecz na komentarzu w boskie

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Kurde na piłeczkę lekko kostkę skręciłem, mam banię taką średnią ale mogę chodzić. Ciekawe czy do jutra nie będzie gorzej bo planuję plażowanie.
W lutym miałem lewą teraz prawa i weź tu uprawiaj sporty ;]
W lutym miałem lewą teraz prawa i weź tu uprawiaj sporty ;]