WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Od czego te kontuzje? Siatka a może handball ? :D

no ja nadgarstek od siatkówki, ale później już skręcałem nawet w piłkę grając, wystarczy źle upaść na rękę ;d
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja nadgarstek od siatkówki, ale później już skręcałem nawet w piłkę grając, wystarczy źle upaść na rękę ;d

Ręka i tak jeszcze pół biedy. Noga bardziej wkurza bo kuleje się jak pies d83ddc36
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Noga bardziej wkurza bo kuleje się jak pies

to trzeba uważać :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to trzeba uważać

Wiesz jak to jest, nie ma straconych piłek :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 июля 2012
odpukać kostki nie skręciłem nigdy

ale miałem juz 3 operacje kolana :D ehh a juz skauci z Realu mnie obserwowali :and: :d
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 июля 2012
RexMundi
RexMundi: odpukać kostki nie skręciłem nigdy ale miałem juz 3 operacje kolana :D ehh a juz skauci z Realu mnie obserwowali :d

Kostka w porównaniu do kolana to pan pikuś, góra 2 tygodnie zwolnienia. Kolano w każdym wydaniu dobrze nie wróży. Mój ziomek teraz był 120 dni na zwolnieniu, obecnie rehabilitacje przechodzi.
RexMundi
RexMundi
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kostka w porównaniu do kolana to pan pikuś, góra 2 tygodnie zwolnienia. Kolano w każdym wydaniu dobrze nie wróży. Mój ziomek teraz był 120 dni na zwolnieniu, obecnie rehabilitacje przechodzi.

no u mnie to jest pól roku - rok zwolnienia z "W-F"
w podstawówce , Liceum i kilka lat temu
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 июля 2012
RexMundi
RexMundi: no u mnie to jest pól roku - rok zwolnienia z "W-F" w podstawówce , Liceum i kilka lat temu

Nie zazdroszczę, ale trzeba leczyć żeby na starość nie był potrzebny balkonik.
RexMundi
RexMundi
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie zazdroszczę, ale trzeba leczyć żeby na starość nie był potrzebny balkonik.

jak już raz Ci w kolano wejdą to kaplica ;p

dziś to ja moge pogode przepowiadać :)

chociaż po ostatniej operacji jest na tyle dobrze że moge grać i nic mi na razie nie jest
bo wczesniej - nie dość że operowali to i tak mi coś tam strzelało , przeskakiwało itd. że miałęm potem z 2 tygodnie przerwy zanim mogłem normalnie chodzić
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja już z 5 raz w życiu, ostatnio miałem zimą lewą nogę od gry na hali. Teraz prawa i także zewnętrzna.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tak samo miałem, ale z nadgarstkami. Tak to jest, jeśli tych urazów nie wyleczysz za pierwszym razem do końca to będą się powtarzać bardzo często.

No ja ostatnio jakos nie skrecile, chociaz nosze stabilizator bo w spcyhice siedzi, ale lubi mi kostka na zwyklym chodniku uciec.
Zastanawiam się cz Senseie nie zamienic na Nike hyperfuse zoom, ale pewnie tam stabilizator nie wejdzie.
No i mialem ostatnio operacje kolana, wracam do gry, ale przeciążyłem drugie więc pewnie i w koncu bede musial sie udac na kolejna operacje, a przez to i 30 cm wyskok mi spadl:and:
kuba92762
kuba92762
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kostka w porównaniu do kolana to pan pikuś, góra 2 tygodnie zwolnienia

No właśnie, a Możdżonek panienka mając takich fizjoterapeutów gada, że po 10 dniach dalej go boli, kogo ten drewniak chce oszukać?
kuba92762
kuba92762
  24 июля 2012
RexMundi
RexMundi: chociaż po ostatniej operacji jest na tyle dobrze że moge grać i nic mi na razie nie jest bo wczesniej - nie dość że operowali to i tak mi coś tam strzelało , przeskakiwało itd. że miałęm potem z 2 tygodnie przerwy zanim mogłem normalnie chodzić

A co Ci w kolanie wykryli?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 июля 2012
RexMundi
RexMundi: jak już raz Ci w kolano wejdą to kaplica ;p dziś to ja moge pogode przepowiadać :) chociaż po ostatniej operacji jest na tyle dobrze że moge grać i nic mi na razie nie jest bo wczesniej - nie dość że operowali to i tak mi coś tam strzelało , przeskakiwało itd. że miałęm potem z 2 tygodnie przerwy zanim mogłem normalnie chodzić

No naprawdę, każdy tak ma i ta pogoda aż śmieszne :rotfl:
Jednak jak widzę mojego kumpla jak z każdym zeskokiem z podestu robi krzywą minę to aż mnie boli. A robić trzeba.

Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, a Możdżonek panienka mając takich fizjoterapeutów gada, że po 10 dniach dalej go boli, kogo ten drewniak chce oszukać?

To zależy co jeszcze ma, bo jak skręcenie to spoko chociaż przy skakaniu wszystko boli. Gorzej ma Maja co jej tam się stało :zonk:

==

TVN Turbo patrzę, koleś od ciężarówki dostał mandat 1850zł (3 mandaty) odczyali z tacho 3 kolejne dni jeździł za długo o 2h.
RexMundi
RexMundi
  24 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co Ci w kolanie wykryli?

Chondromalację III stopnia rzepki prawej
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  24 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To zależy co jeszcze ma, bo jak skręcenie to spoko chociaż przy skakaniu wszystko boli. Gorzej ma Maja co jej tam się stało

Możdżonek w porównaniu do Włoszczowskiej to ma lekkie podrapanie, naprawdę mam wrażenie, że chce się tłumaczyć już gdyby mu IO nie wyszły;/
RexMundi
RexMundi: Chondromalację III stopnia rzepki prawej

Witaj w klubie:)
Tyle, że u mnie jeszcze pół strony innych pierdół.Jakie zastrzyki na to brałeś?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.