lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 101 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

odpukać kostki nie skręciłem nigdy
ale miałem juz 3 operacje kolana :D ehh a juz skauci z Realu mnie obserwowali
:d
ale miałem juz 3 operacje kolana :D ehh a juz skauci z Realu mnie obserwowali
:d...Ignorance is bliss...
RexMundi: odpukać kostki nie skręciłem nigdy
ale miałem juz 3 operacje kolana :D ehh a juz skauci z Realu mnie obserwowali :d
Kostka w porównaniu do kolana to pan pikuś, góra 2 tygodnie zwolnienia. Kolano w każdym wydaniu dobrze nie wróży. Mój ziomek teraz był 120 dni na zwolnieniu, obecnie rehabilitacje przechodzi.

jak już raz Ci w kolano wejdą to kaplica ;p
dziś to ja moge pogode przepowiadać :)
chociaż po ostatniej operacji jest na tyle dobrze że moge grać i nic mi na razie nie jest
bo wczesniej - nie dość że operowali to i tak mi coś tam strzelało , przeskakiwało itd. że miałęm potem z 2 tygodnie przerwy zanim mogłem normalnie chodzić
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii: Ja już z 5 raz w życiu, ostatnio miałem zimą lewą nogę od gry na hali. Teraz prawa i także zewnętrzna.
Konto usunięte: ja tak samo miałem, ale z nadgarstkami. Tak to jest, jeśli tych urazów nie wyleczysz za pierwszym razem do końca to będą się powtarzać bardzo często.
No ja ostatnio jakos nie skrecile, chociaz nosze stabilizator bo w spcyhice siedzi, ale lubi mi kostka na zwyklym chodniku uciec.
Zastanawiam się cz Senseie nie zamienic na Nike hyperfuse zoom, ale pewnie tam stabilizator nie wejdzie.
No i mialem ostatnio operacje kolana, wracam do gry, ale przeciążyłem drugie więc pewnie i w koncu bede musial sie udac na kolejna operacje, a przez to i 30 cm wyskok mi spadl

RexMundi: jak już raz Ci w kolano wejdą to kaplica ;p
dziś to ja moge pogode przepowiadać :)
chociaż po ostatniej operacji jest na tyle dobrze że moge grać i nic mi na razie nie jest
bo wczesniej - nie dość że operowali to i tak mi coś tam strzelało , przeskakiwało itd. że miałęm potem z 2 tygodnie przerwy zanim mogłem normalnie chodzić
No naprawdę, każdy tak ma i ta pogoda aż śmieszne

Jednak jak widzę mojego kumpla jak z każdym zeskokiem z podestu robi krzywą minę to aż mnie boli. A robić trzeba.
Konto usunięte: No właśnie, a Możdżonek panienka mając takich fizjoterapeutów gada, że po 10 dniach dalej go boli, kogo ten drewniak chce oszukać?
To zależy co jeszcze ma, bo jak skręcenie to spoko chociaż przy skakaniu wszystko boli. Gorzej ma Maja co jej tam się stało

==
TVN Turbo patrzę, koleś od ciężarówki dostał mandat 1850zł (3 mandaty) odczyali z tacho 3 kolejne dni jeździł za długo o 2h.

NuTiiiiii: To zależy co jeszcze ma, bo jak skręcenie to spoko chociaż przy skakaniu wszystko boli. Gorzej ma Maja co jej tam się stało
Możdżonek w porównaniu do Włoszczowskiej to ma lekkie podrapanie, naprawdę mam wrażenie, że chce się tłumaczyć już gdyby mu IO nie wyszły;/
Witaj w klubie:)
Tyle, że u mnie jeszcze pół strony innych pierdół.Jakie zastrzyki na to brałeś?