lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 106 z 822
Widziałaś jak typowałam niektóre mecze na euro? Nic się nie sprawdziło

BTW. W sobotę nie chciano mi sprzedać alko, musiałam się kuzwa legitymować bo babka nie chciała uwierzyć ze gimbaza już dawno za mną
Jednak ze zmarchami pod oczyma nie jest jeszcze tak zle albo oświetlenie lokalu było dla mnie łaskawe 
Obawiam się ze tylko jedna osoba miałaby do mnie taką cierpliwość

w sumie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , choć jakby była potrzeba to kto wie :) napiszę tak , Enkido bardzo dobrze sobie radził w prowadzeniu typera ale ostatnimi czasy bardzo ale to bardzo zawiódł me zaufanie swoimi wpisami na tym forum , tak więc nie będę brał udział w prowadzonym przez niego typerze , jeden w tą czy w tą nie robi różnicy :)
jakbyś założyła te 13cm szpilki
to dałoby radę 
Konto usunięte: w sumie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , choć jakby była potrzeba to kto wie :) napiszę tak , Enkido bardzo dobrze sobie radził w prowadzeniu typera ale ostatnimi czasy bardzo ale to bardzo zawiódł me zaufanie swoimi wpisami na tym forum , tak więc nie będę brał udział w prowadzonym przez niego typerze , jeden w tą czy w tą nie robi różnicy :)
Nie wtrącam się i szanuję Twoje zdanie, choć nie wiem co ma jedno do drugiego :)
Macie moją zgodę zatem
.Kiedy to tylko zabawa, do ktorej potrzeba więcej szczęścia niż Ci się pewnie wydaje :D.
moonlight30: BTW. W sobotę nie chciano mi sprzedać alko, musiałam się kuzwa legitymować bo babka nie chciała uwierzyć ze gimbaza już dawno za mną Jednak ze zmarchami pod oczyma nie jest jeszcze tak zle albo oświetlenie lokalu było dla mnie łaskawe
.Obawiam się, że ta pani była lekko ślepawa, mogłaś zapłacić papierkiem po cukierku, by sie okazało, czy moja teoria jest prawdziwa
.No weź Krzysztof nie rob scen ! :D