WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No jarał się piłkarzami a siatkarzy jechał op tak dobrych turniejach z tego z pamiętam, ale nie czytałem wszystkiego:P

No co za śmieszek. :-D Ale typera prowadzi dobrze tak jak Kamil i to najważniejsze :)

Peace and love 270c :D
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
Earth
Earth: Ale typera prowadzi dobrze tak jak Kamil i to najważniejsze :)

toż Ty nie widziałaś jak ja prowadziłem typera :)

Earth
Earth
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: toż Ty nie widziałaś jak ja prowadziłem typera :)

Nie mam też nic przeciwko, żebyś to pokazał. :-)
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  30 липня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Czy Anna weźmie udział w typerze ?.

Widziałaś jak typowałam niektóre mecze na euro? Nic się nie sprawdziło :rotfl:

BTW. W sobotę nie chciano mi sprzedać alko, musiałam się kuzwa legitymować bo babka nie chciała uwierzyć ze gimbaza już dawno za mną :crylol: Jednak ze zmarchami pod oczyma nie jest jeszcze tak zle albo oświetlenie lokalu było dla mnie łaskawe :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mogę ją potrenować

Obawiam się ze tylko jedna osoba miałaby do mnie taką cierpliwość :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
Earth
Earth: Nie mam też nic przeciwko, żebyś to pokazał. :-)

w sumie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , choć jakby była potrzeba to kto wie :) napiszę tak , Enkido bardzo dobrze sobie radził w prowadzeniu typera ale ostatnimi czasy bardzo ale to bardzo zawiódł me zaufanie swoimi wpisami na tym forum , tak więc nie będę brał udział w prowadzonym przez niego typerze , jeden w tą czy w tą nie robi różnicy :)

moonlight30
moonlight30: Obawiam się ze tylko jedna osoba miałaby do mnie taką cierpliwość

jakbyś założyła te 13cm szpilki d83ddc60 to dałoby radę :ziober2:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbyś założyła te 13cm szpilki to dałoby radę

ech, gdzie ta bezinteresowność :ninja:

:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
moonlight30
moonlight30: ech, gdzie ta bezinteresowność

no niech bedzie , że bezinteresownie , szpilki z własnej niczym nieprzymuszonej woli założysz :ziober2:

Earth
Earth
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , choć jakby była potrzeba to kto wie :) napiszę tak , Enkido bardzo dobrze sobie radził w prowadzeniu typera ale ostatnimi czasy bardzo ale to bardzo zawiódł me zaufanie swoimi wpisami na tym forum , tak więc nie będę brał udział w prowadzonym przez niego typerze , jeden w tą czy w tą nie robi różnicy :)

Nie wtrącam się i szanuję Twoje zdanie, choć nie wiem co ma jedno do drugiego :)
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
Earth
Earth: Nie wtrącam się i szanuję Twoje zdanie, choć nie wiem co ma jedno do drugiego :)

ma , ma :)

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę ją potrenować

Macie moją zgodę zatem :mrgreen:.

moonlight30
moonlight30: Widziałaś jak typowałam niektóre mecze na euro? Nic się nie sprawdziło

Kiedy to tylko zabawa, do ktorej potrzeba więcej szczęścia niż Ci się pewnie wydaje :D.

moonlight30
moonlight30: BTW. W sobotę nie chciano mi sprzedać alko, musiałam się kuzwa legitymować bo babka nie chciała uwierzyć ze gimbaza już dawno za mną Jednak ze zmarchami pod oczyma nie jest jeszcze tak zle albo oświetlenie lokalu było dla mnie łaskawe

:wtf:.
Obawiam się, że ta pani była lekko ślepawa, mogłaś zapłacić papierkiem po cukierku, by sie okazało, czy moja teoria jest prawdziwa :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: tak więc nie będę brał udział w prowadzonym przez niego typerze ,

No weź Krzysztof nie rob scen ! :D
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No weź Krzysztof nie rob scen ! :D

nie żadne sceny tylko stwierdzenie faktów :) , przecież nikomu nie bronię brania w typerze prowadzonym przez Enkido , to , że ja w nim nie będe brał udziału to przecież nic nie znaczy :)
KorasPL
KorasPL
  30 липня 2012
Zrobi sie referendum co za problem.:D
Czy Enkido powinien prowadzic typera tak czy nie:D hehe
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrobi sie referendum co za problem.:D Czy Enkido powinien prowadzic typera tak czy nie:D hehe

taaaa . całkiem niedawno była taka ankieta , która zakończyla sie jeszcze większym bałaganem :) , jak on sam chce i jak większość nie ma nic na przeciw to niech Enkido prowadzi typera
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 липня 2012
z tego co pamiętam ankieta i związana z nią afera była nominowana w jakiejś kategorii forumowego Oskara
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  30 липня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: z tego co pamiętam ankieta i związana z nią afera była nominowana w jakiejś kategorii forumowego Oskara

no była ankieta kto ma prowadzic typera i było 2000 głosów na Enkido i 1500 na Rexa :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.