lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 103 z 822
jutro leżak wsadzę do Bałtyku i wymoczę kostkę w tej lodówie to przejdzie nie 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Pozdrowienia z tropikalnego Poznania !
Ostrzeżenie dla pieszych !
Za pół godziny przebijam się samochodem przez całe miasto, a że nie mam klimy, a w szybie widzę deskę rozdzielczą, to radzę uważniej rozglądać się na boki niż zazwyczaj to robicie
.
Ostrzeżenie dla pieszych !
Za pół godziny przebijam się samochodem przez całe miasto, a że nie mam klimy, a w szybie widzę deskę rozdzielczą, to radzę uważniej rozglądać się na boki niż zazwyczaj to robicie
.
Kuva ale miałem dzień, prawie mega wypadek. Skręcam na zielonym w lewo i z prawej strony rozpędzony dziadek na czerwonym centralnie we mnie wjeżdża, cudem odbiłem;/
ps Kostka na szczęście tylko stłuczona, kość nie pękła
ps Kostka na szczęście tylko stłuczona, kość nie pękła

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało