lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 102 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

No mówię Ci, ja miałem skręconą bez stabilizatora, a on chyba miał na sobie, kostka spuchnięta, płyn wylany, 2 dni kulałem, potem przyzwyczajasz sie do bólu już, następnie stabilizator i po 4-5 dniach już normalnie grałem.
A jak słyszę, że on po dwóch tygodniach narzeka na kostkę to nie wiem czy mam się smiać czy płakać z żałości:P
Konto usunięte: No mówię Ci, ja miałem skręconą bez stabilizatora, a on chyba miał na sobie, kostka spuchnięta, płyn wylany, 2 dni kulałem, potem przyzwyczajasz sie do bólu już, następnie stabilizator i po 4-5 dniach już normalnie grałem.
A jak słyszę, że on po dwóch tygodniach narzeka na kostkę to nie wiem czy mam się smiać czy płakać z żałości:P
On zawsze gada, ale swoje i tak gra. Może w końcu przestanie.

NuTiiiiii: TVN Turbo patrzę, koleś od ciężarówki dostał mandat 1850zł (3 mandaty) odczyali z tacho 3 kolejne dni jeździł za długo o 2h.
brat mojej dziołchy w sobotę ją do mnie wiózł po dordze - 700 zł i 12 pkt
ponad 150 km na zabudowanym
co za idiot
nie u mnie jest szpital = kostnica
zanim doszli do tego co mi jest miałem jeszscze 4 krwiaki
dopiero za 3 razem jak mnie wywiezli z boiska do szpitala jakis ktos się połapał o co chodzi
...Ignorance is bliss...
RexMundi: brat mojej dziołchy w sobotę ją do mnie wiózł po dordze - 700 zł i 12 pkt
ponad 150 km na zabudowanym
co za idiot

To też zależy jaki to teren zabudowany, czy centrum miasta czy co bo np. czasem jadę i wioska przy głównej drodze a w niej 2 domy i znak teren zabudowany a tam rzadko się zwalnia nawet ze 100 do 50 km/h.

NuTiiiiii: To też zależy jaki to teren zabudowany, czy centrum miasta czy co bo np. czasem jadę i wioska przy głównej drodze a w niej 2 domy i znak teren zabudowany a tam rzadko się zwalnia nawet ze 100 do 50 km/h.
teren zabudowany to zabudowany i uj ;p
mnie na totlanym zdupie ustrzelili az 77 km
i dali mandacik
...Ignorance is bliss...

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: no ja to samo, mówili mi chirurdzy, że mam zwykły płyn w kolanie, gdzie podobno w tym miejscu nawet sie to nie zbiera
mi wpisywali w dokumenty - uraz po urazowy
ale nikt się nie interesował od jakiego urazu :D
poprzeczka coraz wyżej
już ich Argentyna lekko postrzaszyła
chociaż jak ogladam USA to jakbym oglądał mecz gwiazd - typowa zabawa
oby dziś Hiszpanie trochę ostudzili
...Ignorance is bliss...