WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Możdżonek w porównaniu do Włoszczowskiej to ma lekkie podrapanie, naprawdę mam wrażenie, że chce się tłumaczyć już gdyby mu IO nie wyszły;/

Ee no chyba kapitan by tak nie robił.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ee no chyba kapitan by tak nie robił.

No mówię Ci, ja miałem skręconą bez stabilizatora, a on chyba miał na sobie, kostka spuchnięta, płyn wylany, 2 dni kulałem, potem przyzwyczajasz sie do bólu już, następnie stabilizator i po 4-5 dniach już normalnie grałem.
A jak słyszę, że on po dwóch tygodniach narzeka na kostkę to nie wiem czy mam się smiać czy płakać z żałości:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No mówię Ci, ja miałem skręconą bez stabilizatora, a on chyba miał na sobie, kostka spuchnięta, płyn wylany, 2 dni kulałem, potem przyzwyczajasz sie do bólu już, następnie stabilizator i po 4-5 dniach już normalnie grałem. A jak słyszę, że on po dwóch tygodniach narzeka na kostkę to nie wiem czy mam się smiać czy płakać z żałości:P

On zawsze gada, ale swoje i tak gra. Może w końcu przestanie.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: TVN Turbo patrzę, koleś od ciężarówki dostał mandat 1850zł (3 mandaty) odczyali z tacho 3 kolejne dni jeździł za długo o 2h.

brat mojej dziołchy w sobotę ją do mnie wiózł po dordze - 700 zł i 12 pkt :lol:
ponad 150 km na zabudowanym
co za idiot :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle, że u mnie jeszcze pół strony innych pierdół.Jakie zastrzyki na to brałeś?

nie u mnie jest szpital = kostnica
zanim doszli do tego co mi jest miałem jeszscze 4 krwiaki :lol:
dopiero za 3 razem jak mnie wywiezli z boiska do szpitala jakis ktos się połapał o co chodzi
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
RexMundi
RexMundi: brat mojej dziołchy w sobotę ją do mnie wiózł po dordze - 700 zł i 12 pkt ponad 150 km na zabudowanym co za idiot

:rotfl:
To też zależy jaki to teren zabudowany, czy centrum miasta czy co bo np. czasem jadę i wioska przy głównej drodze a w niej 2 domy i znak teren zabudowany a tam rzadko się zwalnia nawet ze 100 do 50 km/h.
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
RexMundi
RexMundi: zanim doszli do tego co mi jest miałem jeszscze 4 krwiaki dopiero za 3 razem jak mnie wywiezli z boiska do szpitala jakis ktos się połapał o co chodzi

no ja to samo, mówili mi chirurdzy, że mam zwykły płyn w kolanie, gdzie podobno w tym miejscu nawet sie to nie zbiera:lol:
RexMundi
RexMundi
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To też zależy jaki to teren zabudowany, czy centrum miasta czy co bo np. czasem jadę i wioska przy głównej drodze a w niej 2 domy i znak teren zabudowany a tam rzadko się zwalnia nawet ze 100 do 50 km/h.

teren zabudowany to zabudowany i uj ;p
mnie na totlanym zdupie ustrzelili az 77 km
i dali mandacik
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
Panowie, zaraz mecz USA-Hiszpania w koszykówkę:D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
RexMundi
RexMundi: teren zabudowany to zabudowany i uj ;p mnie na totlanym zdupie ustrzelili az 77 km i dali mandacik

Niektóre znaki u nas są źle postawione i niepotrzebne to przyznał nawet sam Hołowczyc.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Panowie, zaraz mecz USA-Hiszpania w koszykówkę:D

Gdzie transmisja ?
Konto usunięte
Konto usunięte:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  24 Julio 2012
Konto usunięte

Nasi polegli z Ukrainą 61-81

RexMundi
RexMundi: mnie na totlanym zdupie ustrzelili az 77 km i dali mandacik

W TV oglądałem o 18-letnim rowerzyście, który nie przyjął mandatu z fotoradaru. Przy ograniczeniu prędkości do 30 km/h jechał 46 km/h
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja to samo, mówili mi chirurdzy, że mam zwykły płyn w kolanie, gdzie podobno w tym miejscu nawet sie to nie zbiera

mi wpisywali w dokumenty - uraz po urazowy :lol:
ale nikt się nie interesował od jakiego urazu :D
Konto usunięte

poprzeczka coraz wyżej
już ich Argentyna lekko postrzaszyła

chociaż jak ogladam USA to jakbym oglądał mecz gwiazd - typowa zabawa
oby dziś Hiszpanie trochę ostudzili
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gdzie transmisja ?

meczyki.pl
RexMundi
RexMundi
  24 Julio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gdzie transmisja ?

C+ sport
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 Julio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: meczyki.pl

A dziś nie obejrzę, nie jestem u siebie :P
Pozostaje Janosik na KP ten ponad 2 godzinny :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.