lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 98 z 822
MaqdaIena: Mnie strasznie rozczulają ;D Moja babcia jest zabójcza, ale dlugo by opowiadać o jej akcjach, więc sobie daruję .
Mnie rozczulają ale te normalne, fajne babuszki , niekiedy ze świetnym poczuciem humoru

Bo niektóre to nie wiem, może wredne i za młodu były a na starość się jeszcze to nasiliło ;D
Psyche30: Mnie rozczulają ale te normalne, fajne babuszki , niekiedy ze świetnym poczuciem humoru
Bo niektóre to nie wiem, może wredne i za młodu były a na starość się jeszcze to nasiliło ;D
Starym osobom jestem w stanie wybaczyc niemal wszystko :). Pewnie jest to związane z moimi praktykami w DPSie swego czasu, widziałam jak cierpią, duzo z nimi rozmawialam, więc jestem wybitnie tolerancyjna na wszelkie ich wybryki :D.
Uciekam, bo nie zdążę na grilla do Ichaboda
.
:*.
MaqdaIena: Starym osobom jestem w stanie wybaczyc niemal wszystko :). Pewnie jest to związane z moimi praktykami w DPSie swego czasu, widziałam jak cierpią, duzo z nimi rozmawialam, więc jestem wybitnie tolerancyjna na wszelkie ich wybryki :D.
A i pewnie często zmieniają się pod wpływem życiowych doswiadczeń, tych smutnych.
Ale czasem dziwię się niektórym starszym osobom, które znam, mają nadal zdrowie, pieniądze, a wredne to że hej.Nie uważam ze wiek powinien być wymówką na niektóre ich praktyki czy zachowania podłe.
Ja już 3 raz maluję paznokcie i zmywam bo mi kolor nie pasuje cos :D:*
ale zabalowałem weekend w Łebie, dziś +30
i mega ciepła woda :)
zapowiada się taki cały tydzień nad morzem
i mega ciepła woda :)zapowiada się taki cały tydzień nad morzem
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

możesz mi powiedzieć ppo ujj mi las ?