lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 95 z 822
MaqdaIena: No.
Kurdę, w niebie mam już kilku kumpli, ktorzy zginęli na motorze, i to nie zawsze była ich wina. Chyba osiwieję, jak Młody zda i zacznie jeździc, zwłaszcza, ze motor już kupił, tylko wbitki w plastik mu brakuje. Bosz.
Ja również, rodzony brat mojej najlepszej przyjaciółki także już w niebie, 19 lat miał.Ale nie przemówisz , przynajmniej ciężko jest jak ktoś już złapał bakcyla.
Psyche30: Ja również, rodzony brat mojej najlepszej przyjaciółki także już w niebie, 19 lat miał.Ale nie przemówisz , przynajmniej ciężko jest jak ktoś już złapał bakcyla.
Otóż to, i ja nie mówię, że każdy motocyklista jeździ jak szaleniec, ale na pewno każdy lubi przygazować, w końcu tymi pojazdami nie lata się 50km/h. Ale kurde, mi przed autem jak wybiegnie kot, to pewnie nic mi się poważnego nie stanie, ktoś mnie zahaczy innym autem... też się pewnie nic poważnego nie stanie, a motor...yh.

MaqdaIena: Otóż to, i ja nie mówię, że każdy motocyklista jeździ jak szaleniec, ale na pewno każdy lubi przygazować, w końcu tymi pojazdami nie lata się 50km/h. Ale kurde, mi przed autem jak wybiegnie kot, to pewnie nic mi się poważnego nie stanie, ktoś mnie zahaczy innym autem... też się pewnie nic poważnego nie stanie, a motor...yh.
Jak zda to prawko to czuję ze będziesz się często modlić :)

.