lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 748 z 822
Psyche30: No, toc ja chce dobrze dla Cię Nie bedziesz im pakowac kasy jeszcze za zdjecia, i tak prowizje żrą spore :D
No spoko, spoko, ale żeby wyzywać od niekumatej ?
.Serio nie miałam pojęcia, że tak można zrobić. Ja pisałam wcześniej wystawiałam kiedy aukcje firmowe, ale wtedy w dupie miałam ile za co płacę, bo kasa szła z firmy ;D. Wczoraj odkryłam, że mam konto na allegro od 2009 roku, Chciałam się w sumie pozbyć głupich książek tylko, ale wystawiłam kilka innych gówien ;D.
Kwot za obecne aukcje nie odczuję, ale faktycznie jeżeli bym się chciała bawić w to dalej, na większą skalę to ta informacja bardzo mi się przyda ;D.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena: Psyche30:No, toc ja chce dobrze dla Cię Nie bedziesz im pakowac kasy jeszcze za zdjecia, i tak prowizje żrą spore :D
No spoko, spoko, ale żeby wyzywać od niekumatej ?.
Serio nie miałam pojęcia, że tak można zrobić. Ja pisałam wcześniej wystawiałam kiedy aukcje firmowe, ale wtedy w dupie miałam ile za co płacę, bo kasa szła z firmy ;D. Wczoraj odkryłam, że mam konto na allegro od 2009 roku, Chciałam się w sumie pozbyć głupich książek tylko, ale wystawiłam kilka innych gówien ;D.
Kwot za obecne aukcje nie odczuję, ale faktycznie jeżeli bym się chciała bawić w to dalej, na większą skalę to ta informacja bardzo mi się przyda ;D.
Oj z tą niekumatą to wiesz że nie tak na serio no :( :* ;D
Po prostu jest to bezsensowne, i nie ważne ile byś rzeczy nie wystawiała, to akurat za zdjęcia sporo sobie liczą biorąc pod uwagę że można coś sprzedać za niewielką kwotę , napisze Ci co i jak z tym hostingiem ;D
Psyche30: Oj z tą niekumatą to wiesz że nie tak na serio no :( :* ;D
Po prostu jest to bezsensowne, i nie ważne ile byś rzeczy nie wystawiała, to akurat za zdjęcia sporo sobie liczą biorąc pod uwagę że można coś sprzedać za niewielką kwotę , napisze Ci co i jak z tym hostingiem ;D
No faktycznie, za zdjęcia najwięcej liczą ;D. Nie no spoko, ja już wszystko rozumiem, jak napisaliście dokładniej o co kaman ;D.
Jutro planuję zacząć robić porządki w piwnicy, może coś znajdę co można wystawić, zamiast to wyrzucać
.

.

:D