lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 745 z 822
oj jakie mam zaległości w AHS 
jestem świeżo po "Operacji Argo" świetna robota Affleck

jestem świeżo po "Operacji Argo" świetna robota Affleck

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Ej, mam zegarek CK, podejrzewam, że oryginał to nie jest, mogę go chyba sprzedać na allegro co ? Czy kurdę skoro podróba to już nie bardzo ?
.
A podróba raczej na pewno, ktoś wieki temu przywiózł mi go z Egiptu, nosić go nie będę, więc się chcę pozbyć, wsadzą mnie za kratki ?
.
.A podróba raczej na pewno, ktoś wieki temu przywiózł mi go z Egiptu, nosić go nie będę, więc się chcę pozbyć, wsadzą mnie za kratki ?
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

MaqdaIena: Ej, mam zegarek CK, podejrzewam, że oryginał to nie jest, mogę go chyba sprzedać na allegro co ? Czy kurdę skoro podróba to już nie bardzo ?.
A podróba raczej na pewno, ktoś wieki temu przywiózł mi go z Egiptu, nosić go nie będę, więc się chcę pozbyć, wsadzą mnie za kratki ?.
Jak napiszesz ze nie wiesz czy to oryginał i nie masz pewności to raczej Cię nigdzie nie wsadzą

To z drugiego konta podbijaj :-D
może ktoś się zaczepi
No ja mam swoje faworytki wśród rudej :]
Ale z Ciebie dobry syn
no chyba, że podstępem liczysz na poczęstunek :p

.