WueRZet
WueRZet
  11 Iulie 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: No i teraz mam zagwozdkę, nie wiem czy warto narazić się na zdemaskowanie adresu dla milionów za fotę hmmm

no jak tam chcesz :D

MaqdaIena
MaqdaIena: może kiedyś mi się przydasz do podbicia licytacji

zgłaszam to do FT 2755:tak:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Dobrze wiedzieć, że masz czynne allegro, może kiedyś mi się przydasz do podbicia licytacji .

Konto usunięte
Konto usunięte: zgłaszam to do FT

:crylol:
Ale konfidencja :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak tam chcesz :D

Przemyślę przez noc :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: zgłaszam to do FT

Byle nie do władz Allegro :mrgreen:.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale konfidencja :D

Chyba to zaraźliwe :rotfl:.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  17 Ianuarie 2013
Właśnie wróciłam do domu i idę zaraz szukać zegarka na allegro i popatrzeć co Magda tam powystawiała :rotfl:

A co do prowizji, to wydaje się ze to niewiele ale jak się sprzedaje więcej to nawala że szok, sprzedawałam niedawno lalki co jeszcze Laurze pozostawały, wszystko sprzedałyśmy a to po 80 zł a to po 20 , nazbierała sobie ze 400 zł ale prowizji nawaliło mi chyba z 60 zł :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  17 Ianuarie 2013
Magda, głupia pipa jesteś bo nie wstawiasz zdjeć przez hosting na aukcje tylko jeszcze dajesz im zarabiac na zdjęciach ;))
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Psyche30
Psyche30: Magda, głupia pipa jesteś bo nie wstawiasz zdjeć przez hosting na aukcje tylko jeszcze dajesz im zarabiac na zdjęciach ;))

:rotfl:
No bez kitu przecież to podstawa.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Że co ?
Nie wiem o czym do mnie piszecie, ale jeżeli daję im zarabiać na zdjeciach to przecież nie kokosy, patrzyłam, wystawienie jednej takiej aukcji mnie kosztuje póki co 48 gr maks, toż to żaden majątek :mrgreen:.

A i trzeba wspierać poznanski biznes nie ?:rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
No jak sobie chcesz, nie pamiętam ile za foto bo z iv wrzucam po 20 zdjęć a za to chyba bym dużo zabulił.
Psyche30
Psyche30
  17 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No bez kitu przecież to podstawa.

Ona nie kumata jak cholera :nie:

MaqdaIena
MaqdaIena: Że co ? Nie wiem o czym do mnie piszecie, ale jeżeli daję im zarabiać na zdjeciach to przecież nie kokosy, patrzyłam, wystawienie jednej takiej aukcji mnie kosztuje póki co 48 gr maks, toż to żaden majątek .A i trzeba wspierać poznanski biznes nie ?.

Magda, ale jak masz 20 (nie mówiąc o ludziach co każdego dnia kilkadziesiąt rzeczy wystawiają) i więcej aukcji to różnica jest kolosalna , za jedną płacisz 48 gr a ja 13 gr albo 8 gr , każde zdjęcie to bodajże 10 gr jak dobrze pamiętam, a można wystawiac za darmo poprzez zapakowanie go najpierw na hosting a potem dodanie linka do opisu, nie dość ze za darmo to ładniej to wygląda na aukcji ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Psyche30
Psyche30: Ona nie kumata jak cholera

Nie mam czasu tłumaczyć, mecz leci 261d
Psyche30
Psyche30
  17 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No jak sobie chcesz, nie pamiętam ile za foto bo z iv wrzucam po 20 zdjęć a za to chyba bym dużo zabulił.

za każde dodatkowe oprócz pierwszego 10 gr, a jak przez hosting nie trzeba się ograniczac z ilością, pakujesz ile chcesz za friko , dlatego zawsze robię dokładne zdjęcia (jak mi się chce oczywko) bo wiem ze nie muszę się ograniczac ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Psyche30
Psyche30: za każde dodatkowe oprócz pierwszego 10 gr, a jak przez hosting nie trzeba się ograniczac z ilością, pakujesz ile chcesz za friko , dlatego zawsze robię dokładne zdjęcia (jak mi się chce oczywko) bo wiem ze nie muszę się ograniczac ;D

No proste, też tak robię.
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Psyche30
Psyche30: Ona nie kumata jak cholera

:wtf:.

Psyche30
Psyche30: Magda, ale jak masz 20 (nie mówiąc o ludziach co każdego dnia kilkadziesiąt rzeczy wystawiają) i więcej aukcji to różnica jest kolosalna , za jedną płacisz 48 gr a ja 13 gr albo 8 gr , każde zdjęcie to bodajże 10 gr jak dobrze pamiętam, a można wystawiac za darmo poprzez zapakowanie go najpierw na hosting a potem dodanie linka do opisu, nie dość ze za darmo to ładniej to wygląda na aukcji ;D

No to nie wiedziałam, że tak można przecież.

Dobrze, przyda się ta wiedza, bo jak mi się spodoba to upcham tam wszystko czego nie potrzebuję, a co wygląda jeszcze w miarę :ziober2:.
Psyche30
Psyche30
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Dobrze, przyda się ta wiedza, bo jak mi się spodoba to upcham tam wszystko czego nie potrzebuję, a co wygląda jeszcze w miarę .

No, toc ja chce dobrze dla Cię :lol: Nie bedziesz im pakowac kasy jeszcze za zdjecia, i tak prowizje żrą spore :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.