lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 747 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Właśnie wróciłam do domu i idę zaraz szukać zegarka na allegro i popatrzeć co Magda tam powystawiała 
A co do prowizji, to wydaje się ze to niewiele ale jak się sprzedaje więcej to nawala że szok, sprzedawałam niedawno lalki co jeszcze Laurze pozostawały, wszystko sprzedałyśmy a to po 80 zł a to po 20 , nazbierała sobie ze 400 zł ale prowizji nawaliło mi chyba z 60 zł

A co do prowizji, to wydaje się ze to niewiele ale jak się sprzedaje więcej to nawala że szok, sprzedawałam niedawno lalki co jeszcze Laurze pozostawały, wszystko sprzedałyśmy a to po 80 zł a to po 20 , nazbierała sobie ze 400 zł ale prowizji nawaliło mi chyba z 60 zł

Magda, głupia pipa jesteś bo nie wstawiasz zdjeć przez hosting na aukcje tylko jeszcze dajesz im zarabiac na zdjęciach ;))

Że co ?
Nie wiem o czym do mnie piszecie, ale jeżeli daję im zarabiać na zdjeciach to przecież nie kokosy, patrzyłam, wystawienie jednej takiej aukcji mnie kosztuje póki co 48 gr maks, toż to żaden majątek
.
A i trzeba wspierać poznanski biznes nie ?
.
Nie wiem o czym do mnie piszecie, ale jeżeli daję im zarabiać na zdjeciach to przecież nie kokosy, patrzyłam, wystawienie jednej takiej aukcji mnie kosztuje póki co 48 gr maks, toż to żaden majątek
.A i trzeba wspierać poznanski biznes nie ?
.
No jak sobie chcesz, nie pamiętam ile za foto bo z iv wrzucam po 20 zdjęć a za to chyba bym dużo zabulił.

Ona nie kumata jak cholera

MaqdaIena: Że co ?
Nie wiem o czym do mnie piszecie, ale jeżeli daję im zarabiać na zdjeciach to przecież nie kokosy, patrzyłam, wystawienie jednej takiej aukcji mnie kosztuje póki co 48 gr maks, toż to żaden majątek .A i trzeba wspierać poznanski biznes nie ?.
Magda, ale jak masz 20 (nie mówiąc o ludziach co każdego dnia kilkadziesiąt rzeczy wystawiają) i więcej aukcji to różnica jest kolosalna , za jedną płacisz 48 gr a ja 13 gr albo 8 gr , każde zdjęcie to bodajże 10 gr jak dobrze pamiętam, a można wystawiac za darmo poprzez zapakowanie go najpierw na hosting a potem dodanie linka do opisu, nie dość ze za darmo to ładniej to wygląda na aukcji ;D
NuTiiiiii: No jak sobie chcesz, nie pamiętam ile za foto bo z iv wrzucam po 20 zdjęć a za to chyba bym dużo zabulił.
za każde dodatkowe oprócz pierwszego 10 gr, a jak przez hosting nie trzeba się ograniczac z ilością, pakujesz ile chcesz za friko , dlatego zawsze robię dokładne zdjęcia (jak mi się chce oczywko) bo wiem ze nie muszę się ograniczac ;D

.Psyche30: Magda, ale jak masz 20 (nie mówiąc o ludziach co każdego dnia kilkadziesiąt rzeczy wystawiają) i więcej aukcji to różnica jest kolosalna , za jedną płacisz 48 gr a ja 13 gr albo 8 gr , każde zdjęcie to bodajże 10 gr jak dobrze pamiętam, a można wystawiac za darmo poprzez zapakowanie go najpierw na hosting a potem dodanie linka do opisu, nie dość ze za darmo to ładniej to wygląda na aukcji ;D
No to nie wiedziałam, że tak można przecież.
Dobrze, przyda się ta wiedza, bo jak mi się spodoba to upcham tam wszystko czego nie potrzebuję, a co wygląda jeszcze w miarę
.

Nie bedziesz im pakowac kasy jeszcze za zdjecia, i tak prowizje żrą spore :D