WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba można w każdej chwili się zapisać bo Zacny typuje od drugiej kolejki ;p

Taaa i będę miała w plecy punkty :and:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 January 2013
Zwierzaczkowa, aaa, rozumiem. Eh, aż mi się przypomnialo jak startowalam na filologię polską, bo chciałam na dziennikarką być ;D.

Ja zazwyczaj sobie patrzyłam na tabele danej ligii, i na wyniki poprzednich spotkań miedzy dwoma ekipami, i obstawiałam ;D. Potem jak już wiedziałam mniej więcej ktora druzyna jak gra, to było mi łatwiej, bo na początku wiekszości nazw nawet nie kojarzyłam:rotfl:. No ale wbic się dokładnie w wynik nie potrafię za bardzo, chyba szczescia mi brakuje ;D.
:ziober2:
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
Earth
Earth: NuTi zaraz wpadnie i napisze, że daje fory, bo jest dżentelmenem albo coś w tym stylu ^^ :DD

No po nim się można tego spodziewać :lol2:

Earth
Earth: Nie chciało mi się, serio, ale myślę, że w tym normalnym już sobie wezmę udział, tylko, żebyś Ty nas nie wystawiła. :D No tak, znam to, ostatnio tak miałam przecież, pierwsze miejsce przez kilka kolejek i później coraz niżej, ale miejmy nadzieję, że z Tobą będzie inaczej. Masz wsparcie!

I już są trzy :ninja:
Teraz już nie będą tacy mili :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  18 January 2013
Szary, a faktycznie, można się dopisać, luźniejsze zasady są.
Więc Zwierzaczkowa możesz próbować sil ;D. Chociaż kurdę, tak po 1,5 kolejki to już nie ten sam fun.

Patrycja, kiedy nie trzeba nawet nic analizowac, ja strzelam aż miło w wiekszości :ninja:. Nie planuję stąd odchodzić, wiec pewnie wezmę udział, chociaz zobaczymy jak to będzie wygladalo, kto będzie prowadził itd :rotfl:. A chłopaki pewnie się biorą w garść kiedy widzą, że baba ich ogrywa, i dlatego lądujemy wtedy nisko, eh.
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zwierzaczkowa, aaa, rozumiem. Eh, aż mi się przypomnialo jak startowalam na filologię polską, bo chciałam na dziennikarką być ;D.

Pisze sport do gazety lokalnej :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja zazwyczaj sobie patrzyłam na tabele danej ligii, i na wyniki poprzednich spotkań miedzy dwoma ekipami, i obstawiałam ;D. Potem jak już wiedziałam mniej więcej ktora druzyna jak gra, to było mi łatwiej, bo na początku wiekszości nazw nawet nie kojarzyłam. No ale wbic się dokładnie w wynik nie potrafię za bardzo, chyba szczescia mi brakuje ;D.

Chociaż żeby jednej się udawało w dobre punkty wchodzić.
Wyliczanka może być dobrym sposobem :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  18 January 2013
Dobra, trzeba jeszcze popracować troche, więc miłego Wam :bye:.
Earth
Earth
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: I już są trzy Teraz już nie będą tacy mili :)

Jeszcze się Annę ściągnie, KinderBueno i Gotke. :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Patrycja, kiedy nie trzeba nawet nic analizowac, ja strzelam aż miło w wiekszości . Nie planuję stąd odchodzić, wiec pewnie wezmę udział, chociaz zobaczymy jak to będzie wygladalo, kto będzie prowadził itd . A chłopaki pewnie się biorą w garść kiedy widzą, że baba ich ogrywa, i dlatego lądujemy wtedy nisko, eh.

Analizy zakończyłam na pierwszym swoim typerze, kiedy strzałami zdobywałam więcej niż siedząc godzinę nad statystykami ;D Ot tak jak pisałaś, z czasem się już kojarzy jak dana drużyna mniej więcej gra, albo na logikę - gra polska-anglia to można postawić z 5 pkt na anglię. :ninja: Oj, będzie dobrze, dogadają się z tym prowadzeniem jakoś ;D
Miłego, bo gdzieś mi mignęło, że znikasz. :)
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
Earth
Earth: Jeszcze się Annę ściągnie, KinderBueno i Gotke.

Wtedy to już będzie istna wojna :ziober2:
Earth
Earth
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy to już będzie istna wojna

Będzie dobrze! Jest wesoło w tych typerach. :)
Gutek909
Gutek909
  18 January 2013
o 8 szedłem spać :nie:
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o 8 szedłem spać

O gówniarz wstał :zakochany:
Ja już drugą kawkę piję :P

Earth
Earth: Będzie dobrze! Jest wesoło w tych typerach. :)

Wiem.
Teraz to już muszę zostać na dłużej :ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 January 2013
ehh guie baby plotkują a jak przyjdzie co do czego to Magda broni honoru

gdzieśta były jak był mecz baby - chłopy
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: O gówniarz wstał

nie nakręcaj się :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już drugą kawkę piję :P

zrób i mi też :mrgreen:

wstałem i od razu się wkuwiłem na tą szmatę Bereszyńskiego.
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
RexMundi
RexMundi: ehh guie baby plotkują a jak przyjdzie co do czego to Magda broni honoru

Teraz to nam na ambicję wjedziesz. :)
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 January 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie nakręcaj się

:crylol:
Było już Disco? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: zrób i mi też

:nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.