lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 752 z 822
Zwierzaczkowa, aaa, rozumiem. Eh, aż mi się przypomnialo jak startowalam na filologię polską, bo chciałam na dziennikarką być ;D.
Ja zazwyczaj sobie patrzyłam na tabele danej ligii, i na wyniki poprzednich spotkań miedzy dwoma ekipami, i obstawiałam ;D. Potem jak już wiedziałam mniej więcej ktora druzyna jak gra, to było mi łatwiej, bo na początku wiekszości nazw nawet nie kojarzyłam
. No ale wbic się dokładnie w wynik nie potrafię za bardzo, chyba szczescia mi brakuje ;D.
Ja zazwyczaj sobie patrzyłam na tabele danej ligii, i na wyniki poprzednich spotkań miedzy dwoma ekipami, i obstawiałam ;D. Potem jak już wiedziałam mniej więcej ktora druzyna jak gra, to było mi łatwiej, bo na początku wiekszości nazw nawet nie kojarzyłam
. No ale wbic się dokładnie w wynik nie potrafię za bardzo, chyba szczescia mi brakuje ;D.
No po nim się można tego spodziewać

Earth: Nie chciało mi się, serio, ale myślę, że w tym normalnym już sobie wezmę udział, tylko, żebyś Ty nas nie wystawiła. :D No tak, znam to, ostatnio tak miałam przecież, pierwsze miejsce przez kilka kolejek i później coraz niżej, ale miejmy nadzieję, że z Tobą będzie inaczej. Masz wsparcie!
I już są trzy

Teraz już nie będą tacy mili :)
Szary, a faktycznie, można się dopisać, luźniejsze zasady są.
Więc Zwierzaczkowa możesz próbować sil ;D. Chociaż kurdę, tak po 1,5 kolejki to już nie ten sam fun.
Patrycja, kiedy nie trzeba nawet nic analizowac, ja strzelam aż miło w wiekszości
. Nie planuję stąd odchodzić, wiec pewnie wezmę udział, chociaz zobaczymy jak to będzie wygladalo, kto będzie prowadził itd
. A chłopaki pewnie się biorą w garść kiedy widzą, że baba ich ogrywa, i dlatego lądujemy wtedy nisko, eh.
Więc Zwierzaczkowa możesz próbować sil ;D. Chociaż kurdę, tak po 1,5 kolejki to już nie ten sam fun.
Patrycja, kiedy nie trzeba nawet nic analizowac, ja strzelam aż miło w wiekszości
. Nie planuję stąd odchodzić, wiec pewnie wezmę udział, chociaz zobaczymy jak to będzie wygladalo, kto będzie prowadził itd
. A chłopaki pewnie się biorą w garść kiedy widzą, że baba ich ogrywa, i dlatego lądujemy wtedy nisko, eh.
MaqdaIena: Zwierzaczkowa, aaa, rozumiem. Eh, aż mi się przypomnialo jak startowalam na filologię polską, bo chciałam na dziennikarką być ;D.
Pisze sport do gazety lokalnej

MaqdaIena: Ja zazwyczaj sobie patrzyłam na tabele danej ligii, i na wyniki poprzednich spotkań miedzy dwoma ekipami, i obstawiałam ;D. Potem jak już wiedziałam mniej więcej ktora druzyna jak gra, to było mi łatwiej, bo na początku wiekszości nazw nawet nie kojarzyłam. No ale wbic się dokładnie w wynik nie potrafię za bardzo, chyba szczescia mi brakuje ;D.
Chociaż żeby jednej się udawało w dobre punkty wchodzić.
Wyliczanka może być dobrym sposobem :D
Jeszcze się Annę ściągnie, KinderBueno i Gotke.

MaqdaIena: Patrycja, kiedy nie trzeba nawet nic analizowac, ja strzelam aż miło w wiekszości . Nie planuję stąd odchodzić, wiec pewnie wezmę udział, chociaz zobaczymy jak to będzie wygladalo, kto będzie prowadził itd . A chłopaki pewnie się biorą w garść kiedy widzą, że baba ich ogrywa, i dlatego lądujemy wtedy nisko, eh.
Analizy zakończyłam na pierwszym swoim typerze, kiedy strzałami zdobywałam więcej niż siedząc godzinę nad statystykami ;D Ot tak jak pisałaś, z czasem się już kojarzy jak dana drużyna mniej więcej gra, albo na logikę - gra polska-anglia to można postawić z 5 pkt na anglię.
Oj, będzie dobrze, dogadają się z tym prowadzeniem jakoś ;D Miłego, bo gdzieś mi mignęło, że znikasz. :)
ehh guie baby plotkują a jak przyjdzie co do czego to Magda broni honoru
gdzieśta były jak był mecz baby - chłopy
gdzieśta były jak był mecz baby - chłopy
...Ignorance is bliss...

.