lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 753 z 822
LeonGrande: Jak to mieszane uczucia? jak dla mnie jest oszustem, klamca i pseudo-sportowcem.
Swiadomie sie koksowal i jeszcze zmuszal innych ze swojego teamu zeby brali, zero i tyle.
Znajdź mi czystego szosowca proszę.
Przyprowadź go do mnie.
Jestem związana z kolarstwem od małego, nie szosowym ale Ty sobie nie wyobrażasz w ogóle chyba z czym to się je.
Polscy byle jacy szosowcy się szprycują od lat.
Co Lang był czysty?
Już w tamtych czasach się tak działo, a nie inaczej.
Bez sensu twierdzenie ze kazdy bierze i kazdego klasyfikowac jako koksiarza, nie ma dowodu nie ma winnego.
Swoja droga to jakies tlumaczenie? jezeli ktos sie wspomaga to calkowicie zabija dana dyscypline. Nie zdziwie sie jak kolarstwo bedzie przezywac kryzys, bo sie sponsorzy powycofuja.
LeonGrande: Bez sensu twierdzenie ze kazdy bierze i kazdego klasyfikowac jako koksiarza, nie ma dowodu nie ma winnego.
To wie tylko środowisko kolarskie.
A Lance'a złapano za rękę?
Nie. Tyle co oni go badali i nic nie znaleźli. Poszły zeznania świadków (niby czystych)i sam się w końcu przyznał.
LeonGrande: Swoja droga to jakies tlumaczenie? jezeli ktos sie wspomaga to calkowicie zabija dana dyscypline. Nie zdziwie sie jak kolarstwo bedzie przezywac kryzys, bo sie sponsorzy powycofuja.
A czy ja napisałam, że to popieram?
Masz rację. Sami zniszczą ten sport.
Jako szarzy ludzie się tego nie dowiemy, pozostają domysły.
To by było rozwiązanie sytuacji.
I naloty oczywiście nadal na zgrupowaniach i w domu również. Ale trochę częściej widocznie by wypadało.
Ale tam tak jak mówisz, smarują.
I taki delikwent ma cynk kiedy do niego przyjdą.
Konto usunięte: To by było rozwiązanie sytuacji.
I naloty oczywiście nadal na zgrupowaniach i w domu również. Ale trochę częściej widocznie by wypadało.
Ale tam tak jak mówisz, smarują.
I taki delikwent ma cynk kiedy do niego przyjdą.
To bylo podejrzane ze ten Lance tak co roku wygrywa Tour i w jakim stylu to robił.