lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 751 z 822
http://www.youtube.com/watch?v=1k7E2QQ0mww i niech mi ktoś powie, że Doda nie ma dobrego głosu ;D.
Podoba mi się ten cover
.
Podoba mi się ten cover
.
Zwierzaczkowa, a piłką to Ty sie interesujesz ?;D
Bo jeżeli tak to liczę na to, że w Typerze weźmiesz udział, im więcej bab tym lepiej ;D.
Bo jeżeli tak to liczę na to, że w Typerze weźmiesz udział, im więcej bab tym lepiej ;D.

Nie, taką do cięcia drzewa
.
No to grejt, więc pamiętam o nas na wiosne, czy kiedy tam rusza Typer ;D.
I szkoda, że się nie zalapalaś do obecnej zabawy, bo kurdę sama tam jestem jak palec
.
.No to grejt, więc pamiętam o nas na wiosne, czy kiedy tam rusza Typer ;D.
I szkoda, że się nie zalapalaś do obecnej zabawy, bo kurdę sama tam jestem jak palec
.
Eheheh, e tam, ja ogólnie czytam tylko to co dotyczy Lecha, a resztę pobieżnie przegladam.
A jeżeli chodzi o typowanie to najlepsze są u mnie czyste strzały, bo kuźwa jak robię jakieś analizy to dupa z tego wychodzi ;D.
A jeżeli chodzi o typowanie to najlepsze są u mnie czyste strzały, bo kuźwa jak robię jakieś analizy to dupa z tego wychodzi ;D.

MaqdaIena: A jeżeli chodzi o typowanie to najlepsze są u mnie czyste strzały, bo kuźwa jak robię jakieś analizy to dupa z tego wychodzi ;D.
Zapamiętam

MaqdaIena: Eheheh, e tam, ja ogólnie czytam tylko to co dotyczy Lecha, a resztę pobieżnie przegladam.
A ja zaczynam od ostatniej kartki, bo tam są motorowe, zimowe i kolarstwo

Zresztą PS to już tylko piłka prawie.
To jednak masz więcej do czytania niż ja

Zwierzaczkowa, no pewnie że są mili ;D. Ale fajnie jakby więcej bab ich ogrywalo ;D.
No ja nie kupuję PS, wszystkie potrzebne info znajdę zawsze w necie ;D.
A mojego systemu nie musisz powtarzać, bo i tak kurdę awansować nigdy nie mogę dalej, chyba raz mi się tylko udało
.
Patrycja, w ogole nie rozumiem dlaczego nie wzięłaś udziału ! Z tym ogrywaniem to nie ma co się cieszyć, bo kurdę nie raz zaczynałam dobrze, a potem lądowałam na dole tabeli
.
A mojego systemu nie musisz powtarzać, bo i tak kurdę awansować nigdy nie mogę dalej, chyba raz mi się tylko udało
.Patrycja, w ogole nie rozumiem dlaczego nie wzięłaś udziału ! Z tym ogrywaniem to nie ma co się cieszyć, bo kurdę nie raz zaczynałam dobrze, a potem lądowałam na dole tabeli
.
MaqdaIena: Zwierzaczkowa, no pewnie że są mili ;D. Ale fajnie jakby więcej bab ich ogrywalo ;D.
To na wiosnę ruszamy do boju :)
Pracuję z prasą, więc to jest nieodłączna gazeta do porannej kawy :)
MaqdaIena: A mojego systemu nie musisz powtarzać, bo i tak kurdę awansować nigdy nie mogę dalej, chyba raz mi się tylko udało .
Czyli jednak będę czytać PS i notować :P
NuTi zaraz wpadnie i napisze, że daje fory, bo jest dżentelmenem albo coś w tym stylu ^^ :DD
MaqdaIena: Patrycja, w ogole nie rozumiem dlaczego nie wzięłaś udziału ! Z tym ogrywaniem to nie ma co się cieszyć, bo kurdę nie raz zaczynałam dobrze, a potem lądowałam na dole tabeli .
Nie chciało mi się, serio, ale myślę, że w tym normalnym już sobie wezmę udział, tylko, żebyś Ty nas nie wystawiła. :D No tak, znam to, ostatnio tak miałam przecież, pierwsze miejsce przez kilka kolejek i później coraz niżej, ale miejmy nadzieję, że z Tobą będzie inaczej. Masz wsparcie!