WueRZet
WueRZet
  11 Iulie 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie dostaniecie zadnego linka nie wiem czy nie jesteście nawiedzeni, adres mój zdobędziecie i nie będę się czuła bezpiecznie

Poznań , Bułgarska 17 :ziober2:

nie no przecież z aukcji nie da się dowiedzieć o adresie zamieszkania no chyba , że się wygra daną licytację :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: I tak pewnie się znajdzie ktoś, kto będzie mnie po tej aukcji szukał ehehe.

On nas wyręczy :crylol:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Krzyś, a ja nie wiem jak to jest na allegro. Konto mam od dawna, nigdy nie korzystałam, ale wczoraj jak wpadłam w szał wystawiania aukcji, jakichś mi niepotrzebnych rzeczy to o jesu:rotfl:. Teraz się tym jaram !

Nutek tego sie obawiam własnie :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek tego sie obawiam własnie .

Haa :D Jak wcześniej nie wystawiałaś aukcji to obawiaj się jeszcze czegoś, aqu ceny za wystawianie :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Widzieliście jak Shakira z Pique pozuje dla UNICEF-u ?

to akcja charytatywna, para zaprasza do swojego wirtualnego domu
http://shakira.socialtoaster.com/
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Nutek, wystawiałam wiele rzeczy na allegro, ale z konta firmowego i bez przesady, opłaty nie są wysokie przecież ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek, wystawiałam wiele rzeczy na allegro, ale z konta firmowego i bez przesady, opłaty nie są wysokie przecież ;D.

No w sumie tak, to te prowizje od sprzedaży tak zawalaja mi konto :P
co chwile stówka czy dwie mam do zapłaty
kzyhu
kzyhu
  17 Ianuarie 2013
wystawiłaś też fotę Leona ?? d83ddc4d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Uwaga mroźny weekend, tęgie mrozy do -20. Już dziś -6 było za dnia a odczuwalna przez wiatr -14.
kzyhu
kzyhu
  17 Ianuarie 2013
no co Ty Nuti nie powiesz :D d83cdfbf
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Nutek, kiedy wysokość prowizji jest uzalezniona od kwoty za jaką sprzedałes, wiadomo ;D. Najlepiej kasę im przelewać na bieżąco, bo jak się uzbiera kilka aukcji do opłaty, to faktycznie może czasem zaboleć ;D.

Krzyś, Ty to masz łeb ! Nie pomyslałam o tym, na pewno licytacja będzie gorąca :ziober2:.
kzyhu
kzyhu
  17 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Krzyś, Ty to masz łeb ! Nie pomyslałam o tym, na pewno licytacja będzie gorąca

no tu z forum już pare osób by sie znalazło , ja , Nuti czy też Enkido :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Mrozy mrozami, mi nie przeszkadzają jakoś mocno, tylko cisnienie niech sie uspokoi, bo mi łeb rozwali kiedyś. Dziś musiałam ostro się naćpać tabletami, by jakoś funkcjonwać.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no co Ty Nuti nie powiesz :D

Serio, szukaj kalesraki na zadek :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek, kiedy wysokość prowizji jest uzalezniona od kwoty za jaką sprzedałes, wiadomo ;D. Najlepiej kasę im przelewać na bieżąco, bo jak się uzbiera kilka aukcji do opłaty, to faktycznie może czasem zaboleć ;D.

Wiem, przekonałem się o tym :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no tu z forum już pare osób by sie znalazło , ja , Nuti czy też Enkido

No i teraz mam zagwozdkę, nie wiem czy warto narazić się na zdemaskowanie adresu dla milionów za fotę hmmm:woot::ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiem, przekonałem się o tym :)

Dobrze wiedzieć, że masz czynne allegro, może kiedyś mi się przydasz do podbicia licytacji :ninja:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.