WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  12 stycznia 2013
A mnie to nie skladali zyczen, jestem oburzony.

:rotfl:

zartuje - to ja podpisuje sie wszystkiego najlepszego dla Kamila, oraz dla wczorajszego solenizanta poznaniaka : P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
Ja Ci Rafał na pewno złożyłam, chyba :ziober2:.

Tej, czytałam że chcesz Windowsa 8 ? Eeeheh, paskudny system, nie nadaje się na laptopy moim zdaniem, tablet owszem, ale lapek :nie:.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  12 stycznia 2013
hmm to tylko ja nie jestem z Panem Kamilem na Ty ?? :woot: :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
W ogole musze Wam opowiedzieć jakim fajnym basenem są Termy Maltańskie.
Szatnia koedukacyjna i tylko żałowałam, że nie zalożyłam szkieł kontaktowych :and:.
Bo wracając z basenu, idąc do mojej szafki całkiem naturalnie rozgladałam się na boki i jesu ile męskich golasów widziałam ( no dobra, bez okularów to ledwo ) :rotfl:. Damskie również były ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
Chyba tak Krzyź :mrgreen:.
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
Magdalena
Magdalena: Tej, czytałam że chcesz Windowsa 8 ? Eeeheh, paskudny system, nie nadaje się na laptopy moim zdaniem, tablet owszem, ale lapek

A czemu sie nie nadaje? jakies argumenty ? :mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
Rafal wejdź na nowe forum i zobacz swoje cytowanie mnie :rotfl:.

Bo mi się nie podoba wizualnie, no i nie wiem jak wyglada Twój laptop, ale znajomi mają jakiegoś gdzie toczpad jest większy od tradycyjnego chyba z 3 razy ;o Dziwnie się wszystko zamyka. Nie wiem czy ma to zastępować w jakiś sposób tablety. W kazdym razie ten system jest nowy, czyli niedopracowany na pewno, tak mi się wydaje ;D. Przecież podobnie było z Vistą cholerną, którą mam ja.
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
Magdalena
Magdalena: gdzie toczpad jest większy od tradycyjnego chyba z 3 razy ;o

Chodzi Ci o kursor na ekranie? to pewnie mozna zmienic, a ja i tak podpinanej myszki bede uzywal : P

co do systemu, zawsze kiedy wchodzil nowy to narzekali ludzie, po xp na viste, jak 7ka wchodzila ze to praktycznie to samo co vista zero zmian, a teraz na 8ke : P

jestem masochista, niedlugo zdam relacje :mrgreen: jak cos mam plytke XP albo kupie 7ke jak bede sie za bardzo gubil :P
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
hahaha kogo Ty masz na miniaturce w cytacie :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
To Twoja wina ! Jedna z FT ma login Magdalena, a jak cytujesz mnie ręcznie to wpisujesz moje imię poprawnie, tym samym jej login ! :rotfl:.

No dopsz, to powodzenia z ósemką ;D. Zdaj relację ;D. Ja w przyszlości będę polować na 7 własnie, ponoć nie ma takich wymagań jak Vista, a jest podobna do XP, któe najbardziej lubiłam ;D.
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
A no faktycznie, wpisywalem przez G :lol:
kolejny bubel na nowej fotce :ziober2: niedopracowany element

Zdam zdam, mysle ze nie bedzie tak zle jak kazdy krzyczy :)
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
Co do XP - to ociezaly system, choc przyznam ze siedzialem na nim ladnych pare lat :D ale zeby dobrze chodzil potrzebne Service Packi.
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 stycznia 2013
XP ociężały ? ;o. To Ty chyba z Vistą nie miałeś doczynienia ;D. Mój stacjonarny doskonale sobie z nim radził ;D.
Co do Visty, to pewnie już Ci pisałam, że te parę lat temu kupilam lapka z tym systemem już, niestety po czasie sie okazało, że laptop jest za slaby na Vistę, niby narzekać mocno nie mogę, bo chodzi wszystko do dnia dzisiejszego, czasem żyje własnym życiem, niezależnie od tego co mu rozkazuję robić, ale działa ;D. Internet chodzi idealnie, ale otwieranie Worda, albo Excela to masakra, czekam średnio koło minuty ;D.
LeonGrande
LeonGrande
  12 stycznia 2013
No bo Vista to byla najwieksza pomylka Microsoftu :ziober2:
To ile Ty masz ramu w tym lapku ?

Podobno 8ka sie szybciej otwiera od 7ki i szybciej smiga. Ja bede mial porównanie do XP :P
WueRZet
WueRZet
  12 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: potwierdzone info :)

Sprawdziłem na sobie, prawda to ! :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.